SNAP IK HET NOU NIET? Hilda Roskam

Ik ben even de weg kwijt. In tijden van rampspoed mag ik getuige zijn van the creation of the myth, the legend known as Mark Rutte.

Het is momenteel de Mark Rutte-show, met in zijn kielzog eierhoofd Grappighaus en sloopkogel van Rijn, die bij werkelijk ieder fotomoment zijn helden van de zorg een veer in hun ..... (censuur) steekt.

Ik word werkelijk kotsmisselijk van dat gekweel over de zorghelden, en uiteraard alle andere vitale beroepen, van Rutte en zijn propagandamachine, met als enige doel het weer verkozen worden tot Premier.
Het is of je de eigenaar van een hond hoort vertellen hoeveel hij van zijn hond houdt, terwijl hij het beessie eerst jarenlang stelselmatig heeft mishandeld.

Onder Rutte en van Rijn is de zorg werkelijk tot op het bot afgebroken, zijn duizenden medewerkers in de zorg als oud vuil letterlijk op straat gepleurd en zijn er honderden ic-bedden verdwenen...... net als hele ziekenhuizen door afbraakmanager Rutte.

Nu heeft deze narcist het gore lef - ik kan het niet anders beschrijven - om wederom over de rug van met name het zorgpersoneel, en de corona slachtoffers, zijn populariteit op te krikken in een nog nooit vertoonde - welhaast - satanische egotrip.
Je moet over werkelijk geen enkel gevoel van schaamte beschikken om de sector, die je zelf eigenhandig de nek omgedraaid heb, nu voor je walgelijke verkiezingskarretje te spannen en jezelf daarbij te profileren als de redders des vaderlands...... een vaderland dat je met je bezuinigingsmaatregelen de status van een derdewereldland hebt bezorgd.

Ik durf te beweren dat er werkelijk geen daad zo misselijkmakend of laag bestaat, die onze glibberige Mark niet onbenut zou laten om met zijn aars op het pluche te blijven zitten.
Waar de definitie van volkvertegenwoordiger in de basis betekend dat je de stem, en de wil, van het volk vertegenwoordigt, blinken de kabinetten van Rutte uit in één ding......... het negeren van de wil van het volk, en regeren met als einddoel de eigen volksverlakkende agenda erdoor te drukken.

Waar de Nederlandse overheid vanwege het corona-virus heel nederig haar excuses zou moeten aanbieden voor het slopen van de zorg, het ontslag van duizenden zorgmedewerkers, het ontbreken van ic-capaciteit en beschermings- en beademingsapparatuur en het massaal sluiten van verzorgingstehuizen en ziekenhuizen, steelt het nu aan de hand van ome Jaap van Dissel de 'show' zonder spoor van gêne of schaamte.

Bij deze wil ik wel zeggen dat ik mij kapot schaam voor de staat waarin ons land verkeert, voor de behandeling van zo'n beetje iedere hardwerkende Nederlander, uitkeringsgerechtigde en senior in de jaren onder het bewind van Rutte, maar bovenal schaam ik me voor de personen die nu als blinde idolate kippen achter de persoon aanlopen, die ons land meer schade heeft toegebracht dan corona ooit zal doen.

Bron: Lammert Lammert de Man

 

Reacties 2

Morgan Sanders op zondag 05 april 2020 23:50

Goed geschreven 👌

Goed geschreven 👌
Gast - JBW op maandag 06 april 2020 11:46

Spot on!

Spot on!
Gast
zaterdag 31 oktober 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Laatste reacties....

De aap in Ankara op de voorpagina van Charlie Hebdo na de aanval op Macron
29 oktober 2020
Erdogan heeft gelijk.en aanslagen.ja daar krijgen de Islam de schuld v...
Sirenes in Compiègne wanneer de avondklok ingaat
27 oktober 2020
Echt er gebeuren enge dingen op de wereld en wij moeten onze bek maar ...
Sirenes in Compiègne wanneer de avondklok ingaat
26 oktober 2020
Als de avondklok in gaat ! Je verwacht elk moment dat de eerste bommen...
Willekeurige partner