Italiaanse wetgever eist dat Bill Gates wordt gearresteerd wegens ‘misdaden tegen de menselijkheid’ … Maar WAAROM?

Een Italiaanse wetgever is erin geslaagd het samenzweringsschuldspel naar een geheel nieuw niveau te tillen, door haar parlementaire voorrecht uit te oefenen om Bill Gates te beschuldigen als een ‘vaccincrimineel’ en een globalistisch instrument.

Bill Gates en zijn laatste inspanningen op het gebied van anticoronavirus stonden centraal in de wildste theorieën die mogelijke sinistere motieven achter de activiteiten van de miljardair onderzoeken. In misschien wel de meest spraakmakende verontwaardiging vorige week, hield een Italiaans parlementslid voor Rome Sara Cunial een toespraak die zelden (of helemaal niet) werd gehoord in welk parlement dan ook.

In haar gepassioneerde toespraak riep Cunial collega-wetgevers op om plannen voor verplichte vaccinatie tegen Covid-19 te weerleggen. Dergelijke pogingen worden onder druk gezet door de corrupte elites – de Deep State – beweerde ze, wijzend op Bill Gates als een van de belangrijkste boosdoeners achter de vaccinatiedrift, zo niet de pandemie zelf.

Gates werkt al decennia aan ontvolkingsbeleid en dictatoriale controleplannen voor de wereldpolitiek, met als doel het primaat te krijgen op het gebied van landbouw, technologie en energie.

Als een bekende anti-vax-activist noemde Cunial Gates als de slechterik voornamelijk vanwege de vaccinatiecampagnes die zijn stichting al jaren voert in minder ontwikkelde landen. Maar terwijl ze de miljardair brutaal beschuldigde van het steriliseren van miljoenen vrouwen in Afrika en het verlammen van honderdduizenden kinderen in India, voegde ze ook een flinke snuf GGO’s en 5G-technologie toe aan de dichte samenzwering van zijn ‘zonden’.

De Italiaanse politicus had ook harde kritiek op de anticoronavirusvergrendelingsmaatregelen die haar land als een van de eersten oplegde. Volgens Cunial dient het isolement ook de globalistische agenda, terwijl de Italianen zijn onderworpen aan een ‘heilige inquisitie van valse wetenschap’.

‘Het zijn onze kinderen die meer zullen verliezen, dat zijn’ verkrachte zielen ‘,’ zei Cunial. “Op deze manier wordt het recht op school alleen verleend met een armband om ze te laten wennen aan de proeftijd, om ze te laten wennen aan slavernij en onvrijwillige behandeling.”

Het echte doel van dit alles is totale controle. Absolute overheersing van mensen, getransformeerd in cavia’s en slaven, wat de soevereiniteit en de vrije wil schendt.

Toen hecklers haar probeerden te onderbreken, riep de kamerpresident – omdat in een “vrij parlement iedereen het recht heeft om zijn mening te uiten” – een applaus.

Toegestaan ​​om haar toespraak af te ronden, verhoogde Cunial de inzet nog verder en smeekte de Italiaanse premier om Gates voor internationale gerechtigheid te onderwerpen – tenzij Giuseppe Conte natuurlijk zelf deel uitmaakt van de wereldwijde Deep State-samenzwering.

De volgende keer dat u een telefoontje van de filantroop Bill Gates ontvangt, stuurt u het rechtstreeks door naar het Internationaal Strafhof voor misdaden tegen de menselijkheid.

Hoewel Bill Gates in het verleden vaak het doelwit was van diverse complottheorieën, heeft de aanhoudende coronaviruspandemie de belangstelling voor zijn personage vergroot. Zijn zoektocht naar een vaccin tegen de Covid-19, evenals een recent patent van Microsoft dat vaag een apparaat beschrijft dat ‘lichaamsactiviteit’ volgt, veroorzaakte veel ophef.

Ondanks het feit dat Bill Gates technisch gezien uit het bestuur van Microsoft is gestapt en niet langer geassocieerd is met het bedrijf, terwijl het ‘sinistere’ patent WO / 2020/060606 nooit implantaten noemde, concludeerden sommigen dat de miljardair van plan was stiekem de mensheid te microchipen onder het mom van coronavirusvaccinatie … om redenen.

Hoewel de tirade van Cunial misschien ongekend klinkt, is het niet bijzonder schokkend van een felle anti-vax-activist die vorig jaar werd verbannen uit de 5-Star Movement-partij vanwege haar afwijkende mening.

Ze zou ook niet de eerste spraakmakende figuur zijn die Gates tot zondebok maakte. De Russische Oscarwinnende regisseur Nikita Mikhalkov haalde eerder deze maand de krantenkoppen nadat hij, net als Cunial, op de nationale televisie alarm had geslagen over een vermeend complot om de bevolking van de planeet te decimeren en te beheersen.

Reacties

Reacties

Tags: ,

admin

© stopdebankiers.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 22 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner