Duitse politie: bij migranten zeven kleuren bagger schijten – en bij huisbezoek bij echtpaar met klein kind krachtig optreden

De schrijnende serie “Bij migranten zeven kleuren bagger schijten, en…” is zojuist door Unser Mitteleuropa “verrijkt” met een verdere bijdrage. Deze keer presenteren ze een zaak die ons laat zien dat in de loop van de Coronawaanzin de meeste grondrechten moeten wijken voor willekeurig politiegeweld. Zelfs tussen je eigen vier muren. De politieagenten wilden blijkbaar personen registreren die “illegaal” het echtpaar hadden bezocht, die vermoedelijk door de “moderne” kampwachters zouden worden aangeklaagd, maar die niet op de “plaats delict” verbleven tijdens de daarop volgende politie-inzet.

De agenten eisten van de overvallen woningbezitter dat hij de “misdadigers” terug zou roepen. Het is duidelijk dat de geteisterde man niet wilde voldoen aan deze “terugroeping” (is zoiets wettelijk geregeld?). Had hij zich moeten gedragen als een judas die vrienden of familie verraadt? Niet iedereen is een laffe schurk. En toen begon het – vooral schokkend: het huilen van het kind vanwege het brute politiegeweld. Het feit dat een terugkeer van de eerdere bezoekers een hernieuwd “infectierisico” zou kunnen opleveren, illustreert nogmaals de absurditeit van dergelijke maatregelen.

De daaropvolgende reactie van de politiebeambten zou wel eens een morele beoordeling kunnen krijgen wanneer dit zoveelste donkere hoofdstuk van de Duitse geschiedenis op een dag wordt afgesloten. Tot die tijd blijven we getuigen van de ontmanteling van een voormalige rechtsstaat.

Hier de video:

Inmiddels heeft Unser Mitteleuropa een hele reeks verzameld over het “prijzenswaardige” gedrag van de Duitse uitvoerende macht ten opzichte van kritische burgers. Je kunt ze hier lezen:

Duitse politie: bij migranten zeven kleuren bagger schijten – en tegen kleine kinderen tijdens Sint-Maarten lantaarntocht krachtig optreden

Frontnieuws

© Frontnieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
vrijdag 29 maart 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers