Spanje “machtigt” militaire vliegtuigen om desinfecterende middelen over steden te spuiten

De Spaanse regering heeft het leger net “geautoriseerd” om vliegtuigen voor te bereiden voor het besproeien vanuit de lucht van ontsmettingsmiddelen in grote metropolen, aangezien bevestigde gevallen van COVID-19 en sterfgevallen blijven stijgen, meldt La Razón News.

De order werd voor het eerst gepubliceerd in het Boletín Oficial del Estado, het officiële staatsblad van het land, op vrijdag dat “de NBQ (nucleaire, biologische en chemische) eenheden van de strijdkrachten en de UME toestemming geeft om biociden te gebruiken die zijn goedgekeurd door het ministerie van Volksgezondheid in pogingen tot desinfectie om de gezondheidscrisis veroorzaakt door het coronavirus aan te pakken.

Volgens de order “zijn de meest effectieve desinfectietechnieken het gebruik van antennemiddelen, omdat via deze technieken, met vernevelings-, thermonebulisatie- en micronebulisatietechnieken, alle oppervlakken snel worden bereikt, waardoor afhankelijkheid van handmatige toepassing wordt vermeden, wat trager is, en soms ook niet alle oppervlakken bereikt omdat er obstakels zijn die het bereiken ervan belemmeren. ”

Het bevel blijft zeggen dat missies “regelmatig” vanuit de lucht worden  uitgevoerd, zolang de pandemie het land blijft verwoesten.

Op vrijdag meldde Spanje 5.252 nieuwe infecties, de belangrijkste sprong in gevallen in meer dan een week, wat het aantal gevallen opdreef naar 184.948, met 19.478 sterfgevallen. De golf van besmettingen zou kunnen suggereren dat het afvlakken van de curve via strikte sociale afstandsmaatregelen niet werkt, vandaar dat de regering het leger heeft opgeroepen om sproeimissies vanuit de lucht uit te voeren.

La Razón News zei dat de 43rd Air Force Group Canadair CL-415 luchtbrandbestrijdingsvliegtuigen zou exploiteren die hoogstwaarschijnlijk zullen worden uitgerust met speciale sproeiers om een ​​gelijkmatige stroom desinfecterende middelen te creëren terwijl ze een grootstedelijk gebied bedekken.

Elke CL-415 heeft een bereik van 1.518 mijl met een tank van 1.620 gallon die kan worden gemengd met chemicaliën. Het vliegtuig is amfibisch en kan bijvullen op een watermassa.

Spanje heeft onbemande luchtsystemen en robots op de grond ingezet om ontsmettingsmiddelen op straatniveau te spuiten. Toch suggereert de actie van de regering om hele steden met ontsmettingsmiddelen via vliegtuigen te bedekken, dat de huidige inspanningen het virus niet onderdrukken.

Bronnen:

ZERO HEDGE

Spain “Authorizes” Military Planes To Spray Disinfectants Over Cities

Redactie World Unity

© worldunity.me

 

Reacties 1

Gast - Henk op maandag 20 april 2020 15:15

En dat is niet erg voor al het goede leven? Bijen vogels etc. Een ecologische ramp in aantocht.

Einstein zei ooit:

When people poison their soil, we will have a sick population

En dat is niet erg voor al het goede leven? Bijen vogels etc. Een ecologische ramp in aantocht. Einstein zei ooit: When people poison their soil, we will have a sick population
Gast
maandag 28 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Willekeurige partner