Staan we aan de vooravond van een revolutie?

Onvoorziene incidenten waren de aanleiding voor ingrijpende gebeurtenissen waaronder een Wereldoorlog en de Arabische Lente

Staan we aan de vooravond van een revolutie die zich gaat verspreiden over geheel West-Europa? Er zijn inderdaad enige aanwijzingen dat een groot gedeelte van de autochtone bevolking het meer dan zat is dat hun toekomst en van hun nageslacht wordt geregeld door een politieke elite die eigenlijk verdacht klein van omvang is.

Merkel, Macron, Juncker, Timmermans en op de achtergrond de filantroop George Soros die een belangrijk aandeel heeft in de financiering van de huidige asielchaos.
En dan nog wat linkse deugmensen die collaboreren met de politieke, dus radicale islam.

Er worden zonder enige vorm van raadpleging (b.v. via een referendum) zeer belangrijke beslissingen genomen die de toekomst van Europa radicaal zullen veranderen en dan wel in uiterst negatieve zin. Als men voortdurend wordt geconfronteerd met moord en doodslag, roof, harde intimidatie, aanrandingen en verkrachtingen gepleegd door islamisten, immigranten en afgewezen asielzoekers en de politie staat min of meer machteloos, terwijl de politieke elite het toedekt via censuur en diverse protocollen, gaat men ten einde raad het recht in eigen handen nemen.

Dat kan zijn door zich preventief te bewapenen of het organiseren van demonstraties die vervolgens uitdraaien op grootschalige rellen en zo ontstaat langzaam maar zeker een klimaat waarin eigenlijk alles mogelijk is.

Onvoorziene incidenten zoals een moord op een diplomaat of een troonopvolger, brandstichting in een regeringsgebouw, de zelfmoord van een marktkoopman waren de aanleiding voor ingrijpende gebeurtenissen waaronder een Wereldoorlog en de Arabische Lente.

Omdat de politieke elite, de zelfbenoemde machthebbers in Brussel en Straatsburg het een en ander wel zien aankomen en hun eigen hachje willen redden en de zaak z.g. beheersbaar willen maken, gaat men Pacten en Verdragen ondertekenen met zeer onvoorspelbare gevolgen.

De vluchtelingen- en de economische asielzoekersstromen worden voortaan via normale wegen Europa binnengeleid zodat niemand meer hoeft te verdrinken en de mensensmokkelaars buitenspel worden gezet. Mooie woorden, maar in de praktijk zal er niets gaan veranderen want de aantallen gelukszoekers zijn eenvoudigweg te groot evenals de macht van de NGO's en de maffia. Om over Erdogan maar te zwijgen, die nog enkele miljoenen vluchtelingen in zijn land paraat houdt om ermee te chanteren als men hem niet voldoende tegemoet komt aan zijn eisen op een aantal gebieden.

In Duitsland en Frankrijk – veruit de machtigste landen van de EU – is nu een brede maatschappelijk onrust ontstaan op een aantal gebieden waaronder het asielbeleid. Er hoeft maar één incident plaats te vinden wat de oorzaak kan zijn voor een soort van burgeroorlog, hoogstwaarschijnlijk aangewakkerd door militante moslims, linkse activisten etc. en de algehele Noodtoestand wordt uitgeroepen De rellen monden vervolgens uit tot onbeheersbare proporties en daarna vindt er een machtswisseling plaats.

Dit scenario kan al volgend jaar gaan plaatsvinden, als snel gaat blijken dat de besloten Verdragen en Pacten in de praktijk helemaal niet blijken te werken en zodoende de geloofwaardigheid en de reputatie van de nu heersende politieke elite onherstelbaar wordt aangetast en dus uiteindelijk wordt vernietigd.

Over de gevolgen van een eventuele nieuwe financiële crisis zullen we het nog maar niet hebben, dat is van latere zorg. Voorlopig houdt onze Mark Rutte de zaak voor ons uiterst alert in de gaten en is het ondergetekende Pact van Marrakesh terdege onderzocht op zijn juridische consequenties en eventuele valkuilen.

U kunt dus rustig gaan slapen en de aanschaf van een automatisch vuurwapen om have en goed te verdedigen kan dus nog even wachten.

Door: Horatius

 

Reacties 1

ozo op donderdag 28 november 2019 09:02

Dat staan wij al een hele tijd

Dat staan wij al een hele tijd
Gast
woensdag 17 augustus 2022

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers