Nog eens 699 mensen genezen met hydroxychloroquine, maar Nederlandse politiek wil er niet aan

De criminele sleepbootorganisatie “Sea-Watch” wil illegale migranten smokkelen op luxe cruiseschepen naar Duitsland. De buitenaardse fanatici hebben recht op alle middelen om de revolutie te bevorderen.

De vereniging ” Sea-Watch ” , opgericht in 2015 , exploiteert al jaren de sleepbootactiviteiten. Met zijn schepen vervoerde hij herhaaldelijk spectaculaire ‘geredde’ migranten over de Middellandse Zee rechtstreeks naar het beloofde land van melk en honing.

De zogenaamde vluchtelingenorganisatie roept de Europese Commissie nu serieus op de cruiseschepen die vanwege de Corona-crisis zijn blijven steken, te gebruiken om meer dan 20.000 migranten (die vrijwillig zijn geland) op het Griekse eiland Lesbos naar het vasteland te brengen. “Sea-Watch” biedt de EU-Commissie en de “exploitanten van cruiseschepen royaal uitgebreide medische en organisatorische ondersteuning voor de implementatie”.

Duitsland “met speciale verantwoordelijkheid”

“De organisatie ziet met name de Duitse federale overheid als verantwoordelijk”, zegt de oproep. Er zijn immers “40.000 gratis plaatsen beschikbaar in Duitsland”. Johannes Bayer, voorzitter van Sea-Watch, stelt:

Met de huidige leningen van meer dan acht miljard euro is de Duitse staat enerzijds een van de grootste financiers van cruiseschepen en loopt ze anderzijds voorop bij de verwoesting van het Griekse gezondheidssysteem tijdens de financiële crisis. Degenen die er nu niet voor zorgen dat mensen worden geëvacueerd, zijn medeplichtig aan de mogelijke dood van honderden.

” Mercy” heeft zijn (hoge) prijs

Wie voor deze “invoer” van duizenden economische migranten en hun verblijfplaats zou moeten betalen, “Sea Watch” is uiteraard volkomen irrelevant, zoals voorheen. Het leger van de ‘vluchtelingen’ die al in het land zijn, kost Duitsland officieel 20,8 miljard euro per jaar. Dat is tenminste het aantal dat het Ministerie van Financiën voor 2020 in de federale begroting heeft gepland en dat zelfs licht is gedaald ten opzichte van voorgaande jaren.

Hoe hoog de kosten eigenlijk zijn, is niet helemaal duidelijk, zoals minister van Ontwikkeling Gerd Müller in 2017 had berekend dat de federale, staats- en lokale autoriteiten jaarlijks 30 miljard euro zouden moeten inzamelen voor een miljoen vluchtelingen . Dat is 2.500 euro per maand (!) Voor elke “persoon die bescherming zoekt” en dus iets minder dan het bruto gemiddeld inkomen van een werknemer in de Bondsrepubliek Duitsland.

Cruiseschepen als een ” speciale verantwoordelijkheid “

In 2016 gaf de federale regering in totaal 21,7 miljard uit aan immigratiebeheer, wat overeenkomt met 6,8 procent van de federale begroting (2016: 316,9 miljard euro). Dat is bijna net zoveel als de federale overheid in hetzelfde jaar aan onderwijs en onderzoek heeft uitgegeven. Gezien deze cijfers lijkt de “speciale verantwoordelijkheid” die Bayer-voorzitter van “SeaWatch” bij de Duitse regering ziet voor de zorg voor de “vluchtelingen” van deze wereld beleefd vreemd.

Reacties

Reacties

Een bevolking die de vrijheid van meningsuiting, het debat en de waarheid niet respecteert en verdedigt, zal niet lang de vrijheid hebben die voortvloeit uit de vrijheid van meningsuiting, het debat en de waarheid. Deze website respecteert de waarheid en het vereist uw steun denk aan onze sponsors of doe een donatie hier wij zijn blij met elke euro. Zoals u wellicht weet doen de Social Media sites zoals Facebook en Twitter er alles aan om ons bereik tot een minimum te beperken! We zijn daarom meer dan ooit afhankelijk van uw support om het woord bij de mensen te krijgen. Wanneer u bovenstaand artikel nuttig, interessant of leerzaam vond, like het dan en deel het overal waar u maar kunt! Alvast heel hartelijk bedankt voor de support!

admin

© Xandernieuws

 

Reacties 53

Gast - Eric op donderdag 09 april 2020 11:51

Daar gaat hun plannetje

Daar gaat hun plannetje
Gast - Thijs op donderdag 09 april 2020 14:35

En nog afkraken in de mainstream ook

En nog afkraken in de mainstream ook
Gast - Hans op vrijdag 10 april 2020 01:08

Hoe is het in godsnaam mogelijk wat een crapuul!

:o Hoe is het in godsnaam mogelijk wat een crapuul!
Gast - Kim Straetemans op vrijdag 10 april 2020 06:50

Chippen die massa. Had al heel lang gebeurd moeten zijn. Alsj e er bij nadenkt is dat echt wel noodzakelijk.

Chippen die massa. Had al heel lang gebeurd moeten zijn. Alsj e er bij nadenkt is dat echt wel noodzakelijk.
Gast - Mirjam op vrijdag 10 april 2020 08:29

Mee eens..
Stuk veiliger, efficiënt en scheelt n hoop vermissingszaken per jaar😉.. ik ben voor

Mee eens.. Stuk veiliger, efficiënt en scheelt n hoop vermissingszaken per jaar😉.. ik ben voor
Gast - Den op vrijdag 10 april 2020 18:51

Chippen is je privé leven afnemen gaat de overheid niks aan wat ik doe of waar ik ben

Chippen is je privé leven afnemen gaat de overheid niks aan wat ik doe of waar ik ben
Gast - Ries op vrijdag 10 april 2020 09:08

Wat zijn de bijwerkingen van hydroxochlorine?

Wat zijn de bijwerkingen van hydroxochlorine?
Gast - Paulien op vrijdag 10 april 2020 09:31

Niet. Ik gebruik t al maanden tegen een auto immuun ziekte. Ik zou zeggen baat t niet dan schaad t niet

Niet. Ik gebruik t al maanden tegen een auto immuun ziekte. Ik zou zeggen baat t niet dan schaad t niet
Gast - Ries op vrijdag 10 april 2020 10:02

Nee baadt het schaadt het niet gaat niet op als je niet weet wat dd bijwerkingen zijn. Dat geldt voor de lange en korte termijn. Want als je allergisch bent voor de bijwerkingen kan dat ernstige gevolgen hebben.

Nee baadt het schaadt het niet gaat niet op als je niet weet wat dd bijwerkingen zijn. Dat geldt voor de lange en korte termijn. Want als je allergisch bent voor de bijwerkingen kan dat ernstige gevolgen hebben.
Gast - nonna op zaterdag 11 april 2020 21:25
https://www.dicardiology.com/article/covid-19-hydroxychloroquine-treatment-brings-prolonged-qt-arrhythmia-issues?fbclid=IwAR3bP_ycUCqDt74Mpwa_OrZ3qM7QrpkIiTEAmgTa_VGxhKZ_hue_Yo5qZKs
Gast
vrijdag 05 juni 2020

Jouw account

Nieuwste leden

Laatste reacties....

Doorbraak in coronabehandeling? Artsen ‘hebben iets heel belangrijks gevonden’
04 juni 2020
Wederom een bewijs dat je gezonder moet eten om gezond te blijven, goh...
Femke Halsema begint The Perfect Storm in ons land
04 juni 2020
Tuurlijk slaat het nergens op wat er allemaal gebeurt. Jammer dat nog ...
Willekeurige partner