Terwijl u afgeleid was…

Was u afgelopen dagen helemaal in de ban van de conflicten in Oekraïne? Angstig door de beelden in de MSM. Dat ze beelden gebruiken die al een paar jaar oud zijn, beelden die helemaal uit context getrokken zijn, beelden uit een ander land maar zogezegd uit Oekraïne zullen we even buiten beschouwing gelaten. Helemaal afgeleid van covid-19, nauwelijks beseffende dat dit nog bestaat (heeft dit überhaupt ooit bestaan)? Goed zo, dan is de cabal helemaal in zijn missie geslaagd.

Laten we even terugkeren naar hoe de situatie was vlak voor deze conflicten. In Canada was een lange colonne truckers aan het vechten voor het herwinnen van hun vrijheid. De regering zo in paniek dat ze een noodwet goedkeurden die ze in staat stelde om de bankrekeningen van die truckers te bevriezen. En niet enkel hun bankrekening, maar ook de rekening van iedereen die geld gestort had. Een noodwet die ze een paar dagen later al terug moesten intrekken wegens het enorme protest (bankrun?). Een protest dat zich wereldwijd aan het verspreiden was. Hoort u hier nog iets van? Zijn er nog truckersprotesten gepland? Er is een lange colonne onderweg in de Verenigde Staten, maar informatie hierover verdwijnt helemaal in het niets.

nietsiswathetlijkt

Voor de coronacrisis uitbrak, stond figuurlijk de helft van de wereld in brand. Mensen waren niet meer tevreden met de gang van zaken. Overal braken er stakingen uit. De Gele Hesjes in Frankrijk waren het sprekende voorbeeld. Mensen uitten hun ongenoegen via de kiesbrief en begonnen in grote getalen rechts te stemmen. De leidende politieke klasse kon het nauwelijks nog baas en plots was daar covid. Heeft u afgelopen 2 jaar nog veel gehoord over de Gele Hesjes of anderen? Natuurlijk niet. Betogen ging niet meer hé. Levensgevaarlijk met zo’n virus. Van vandaag op morgen waren alle protesten de kop ingedrukt en bleven we in ons kot.

Nu zaten we in een vergelijkbare situatie. Wereldwijd waren er protesten tegen de covid-19 maatregelen. Dat truckersprotest sloeg pas echt de vlam in de pijp. Een vlam die zich wereldwijd begon te verspreiden. Ondertussen zijn we terug helemaal naar af. De aandacht is hier helemaal van weg. Mensen uiten hun ongenoegen over de situatie in Oekraïne. Overal worden de maatregelen afgebouwd, om nog wat zekerder te zijn dat mensen binnenkort als het weer heel wat beter is niet terug massaal op straat komen.

Het covid-19 verhaal was gewoon een afleidingsmaneuver om langs een achterpoortje een andere agenda erdoor te duwen. Terwijl u lag te discussiëren of dat mondmasker nu wel of niet werkt en of covid-19 nu al dan niet dodelijker is dan de griep, duwden de elite er stap per stap hun agenda door. En terwijl u nu volop afgeleid bent door de gebeurtenissen in Oekraïne, gaan de elite gewoon rustig door met hun agenda.

Zoals we in dit artikel reeds schreven kwamen op 1 december 2021 de 194 leden van het WHO samen om een proces op te starten voor het opstellen en onderhandelen van een verdrag, een overeenkomst of een ander internationaal instrument die dan onder de grondwet van de WHO vallen. Dit om preventie van, de paraatheid voor en de reactie op pandemieën te versterken. Hier zou dan tegen 1 maart een intergouvernementele onderhandelingsgroep voor opgericht worden. Wel die raad is vandaag terug samengekomen en heeft groen licht gegeven voor het starten van onderhandelingen over een internationaal pandemieverdrag. Dit verdrag is er nog niet, maar een dit er is, is het juridisch bindend volgens het internationaal recht. Vanzelfsprekend dat landen de maatregelen afbouwen. De volgende keer kunnen regeringen de hete aardappel doorschuiven naar de WHO, want de regels zullen aan 194 landen opgelegd worden door het WHO.


In dit artikel schreven we dat er in de Verenigde Staten en een boel andere landen een nationale vaccinatiepas uitgerold werd. Maar tja, dat is de andere kant van de wereld. Dat zal hier wel zo’n vaart niet lopen. Think again. Het zou nog tot 2024 duren voor dat verdrag van de WHO er is, dus ondertussen neemt Europa de fakkel over. Het Europees digitaal coronacertificaat is in werking getreden op 1 juli 2021. Dit certificaat zou in sé gebruikt worden om veilig te reizen binnen Europa en voor niets anders. Dat merken we heel duidelijk dat het enkel hiervoor gebruikt wordt als we op café een pintje willen gaan drinken. Ondertussen wil de Europese Commissie dit verlengen tot de zomer van 2023. Onze glazen bol waarschuwt ons dat het nadien nogmaals tot de zomer van 2024 zal verlengd worden voor het definitief van het toneel verdwijnt. En dan kan de WHO in het najaar van 2024 de rol overnemen met de implementatie van dit nieuwe verdrag, waar een coronacertificaat gegarandeerd een rol in zal spelen.

De vele complotwappies waarschuwen al maanden dat het covid-19 vaccin niets met een vaccin te maken heeft, maar een vorm van gentherapie die uw DNA verandert. Dit laatste werd natuurlijk afgedaan als complete onzin door de CDC.

MYTH: COVID-19 vaccines can alter my DNA.

FACT: COVID-19 vaccines do not change or interact with your DNA in any way.


Wel deze onlangs verschenen studie wijst uit dat uw DNA wel degelijk aangepast wordt. Al binnen de 6 uur kan het mRNA uw lever binnen dringen en daar uw DNA veranderen. Dit verandert u dus in een GMO (genetisch gemodificeerd organisme).


En mocht het enkel dit zijn. Pfizer wou zijn onderzoeksresultaten voor vele jaren geheimhouden. Na enkele rechtszaken wordt Pfizer dan toch verplicht om deze informatie openbaar te maken. Dit is de informatie die bovengekomen is: ZUM KOTZEN!!!


Via deze link kan u het originele document downloaden.


En dan heb je ook nog het verhaal van de CEO van Moderna die toegeeft dat het mogelijk is dat het gepatenteerde DNA van de vaccinmaker drie jaar voor de pandemie overeenkomt met het genetisch materiaal in het COVID-19 virus.

U weet toch wat dit betekent? Dit betekent dat het covid-19 virus effectief in een labo gemaakt werd. Dat dit op de wereld losgelaten werd om deze pandemie te creëren. Het echt biowapen is echter het vaccin. Een vaccin dat niet enkel uw DNA veranderde maar met zoveel bijwerkingen heeft duidelijk het doel om zo veel mogelijk mensen te doden. Gewoonweg het goedkeuren van dit “vaccin” is misdadig en maakt alle regeringen wereldwijd die hieraan meewerkten schuldig aan misdaden tegen de mensheid.

In theorie zou dit het grootste schandaal ooit moeten geweest zijn. In de praktijk werd hier weinig tot geen aandacht aan besteed, zelfs niet door de alternatieve media die zich net als het grote publiek volledig laten afleiden hebben door de gebeurtenissen in Oekraïne.

wakkernieuws.be
 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 30 april 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers