Test Moderna’s corona vaccin gaat mis: 20% krijgt ernstige bijwerkingen

Fase 3 (proefpersonen besmetten met Covid-19, en dan blootstellen aan vaccin) gaat ondanks mislukte test gewoon van start

Om nog maar eens aan te geven dat het laten injecteren van een overhaast ontwikkeld coronavaccin feitelijk neer gaat komen op een spelletje Russische roulette met uw gezondheid en uw leven: een test met het mRNA-1273 vaccin van de farmaceutische fabrikant Moderna is flink mis gegaan. Uit de persverklaring van het bedrijf blijkt dat maar liefst 20% van de proefpersonen dermate ernstige bijwerkingen kreeg, dat medisch ingrijpen noodzakelijk was. Als u dan bedenkt dat Groot Brittannië zijn burgers mogelijk al in september wil gaan vaccineren, dan is er niet veel fantasie voor nodig om te begrijpen dat dit op een enorm drama dreigt uit te lopen.

De persverklaring van Moderna (opgeklopt positief om de aandelenkoers op te preppen, zodat de topmanagers daar flink aan konden verdienen*) werd door de Westerse leugenpers natuurlijk gebruikt om de valse indruk te wekken dat de fase-1 testen met het vaccin goed waren verlopen. De realiteit blijkt echter weer eens heel anders te zijn: na de tweede ronde van injecties traden ‘derdegraads systemische symptomen’ op, wat betekent dat er medische interventie nodig was. Dit is tevens een aanwijzing dat de eerste vaccinatieronde het menselijke lichaam extra kwetsbaar maakt voor de tweede blootstelling aan het schadelijke, potentieel zelfs dodelijke vaccin.

De gezondheidsschade werd al veroorzaakt door een kleine dosis van 250 ug (1/4e van 1/1000e gram), wat voor veel vaccins een normale dosis is. 3 van de 15 proefpersonen kregen binnen 43 dagen ‘ernstige bijwerkingen’. Als we dat toepassen op bijvoorbeeld de Nederlandse bevolking, dan zouden ruim 3,5 miljoen mensen doodziek worden van dit vaccin.

Fase 3 gaat ondanks mislukte test gewoon van start

Normaal gesproken nemen de eerste twee fasen zo’n 1 tot 3 jaar in beslag, maar gezien de groeiende weerstand van de bevolking tegen de lockdowns wil de Westerse elite de bevolking per se zo snel mogelijk vaccineren. Daarom begint Moderna al in juli met de derde fase.

Het feit dat zo’n hoog percentage ernstige bijwerkingen kreeg, weerhoudt het bedrijf er niet van om nog meer proefpersonen in te zetten, die in fase 3 worden blootgesteld aan het Covid-19 virus. Tot nu toe heeft wereldwijd niet één potentieel vaccin deze derde fase doorstaan; blootgestelde dieren èn mensen werden ziek of stierven alsnog.

Met andere woorden: zelfs als zou het mRNA vaccin ervoor zorgen dat het menselijke lichaam antilichamen gaat aanmaken, dan nog kunnen we bij lange na niet van een ‘veilig’ vaccin spreken. Alle proefdieren ontwikkelden door het vaccin de beruchte cytokine storm, een overreactie van het immuunsysteem waar al veel ouderen die besmet raakten met Covid-19 aan gestorven zijn.

Zoals bekend hebben de vaccinfabrikanten op voorhand bedongen dat zij op geen enkele manier aansprakelijk kunnen worden gesteld voor de te verwachten gezondheidsschade, zoals gewonden, permanent gehandicapten en zelfs doden als gevolg van de coronavaccinaties, waar al dit jaar mee begonnen moet worden.

‘Catastrofe’

Children’s Health Defense noemt de Moderna vaccintesten dan ook ‘een catastrofe’. De CEO van het bedrijf, Stephane Bancel, gaf al in 2013 toe dat mRNA injecties in het lichaam onwenselijke griepachtige reacties veroorzaken: ‘Uw lichaam denkt dat u enkel de griep hebt, en dat is niet zo best voor ons medicijn. U heeft alle symptomen… en als de dosis nog veel hoger wordt, dan is het probleem dat er een enorm lading bijwerkingen is…’

We herinneren u eraan dat het Covid-19 virus een RNA virus is, en dat het noch de wetenschap, noch de vaccinfabrikanten, ooit is gelukt om zelfs maar één werkend vaccin tegen een RNA virus te creëren, zelfs niet na zo’n 40 jaar onderzoek en testen, zoals met het HIV virus.

* Topmanagers van Moderna verkopen niet voor niets massaal hun eigen aandelen. Die hebben er duidelijk geen enkel vertrouwen in dat het hen wèl gaat lukken een werkzaam mRNA vaccin te maken, en dan nog wel in zo’n extreem korte tijd.

Russische roulette

Maar geen zorgen Moderna, of om het even welke vaccinfabrikant dan ook. Want als Mark Rutte, Hugo de Jonge, Jaap van Dissel, Ab Osterhaus en Jeroen Pauw straks zeggen dat het veilig is, gaat het overgrote deel van ons onbenullige, nergens meer bij nadenkende volk gewoon netjes en gedwee voor zo’n vaccin in de rij staan. Oftewel: massaal meedoen met een door de overheid gepromoot spelletje Russische roulette met hun gezondheid en hun leven.

Xander

(1) Natural News

Zie ook o.a.:

25-05: Artsen in Italië, Duitsland en India zegen dat meeste Covid-19 doden niet door virus, maar door longbacterie zijn overleden
23-05: Verst gevordere coronavaccin bevat cellen van geaborteerde menselijke foetussen
19-05: In de zak van de vaccinmaffia? NOS verkondigt louter leugens over hydroxychloroquine
18-05: ‘Allemaal de zon in!’ herhaalt huisarts Rob Elens in nieuw interview
14-05: Maurice de Hond: ‘Cijfers en onderzoeken bewijzen dat we onnodig bang worden gemaakt’
14-05: Teken petitie van huisarts Rob Elens om behandeling hydroxychloroquine toe te staan
12-05: Lockdowns kosten miljoenen levens: TBC, kanker, zelfmoord explodeert
10-05: YouTube blokkeert video van vermaarde viroloog die waarschuwt dat miljoenen zullen omkomen door corona vaccin
07-05: Bill Gates geeft in TV interview toe dat 700.000 mensen kunnen sterven door zijn vaccin
06-05: Pentagon onderzoek: Mensen met griepvaccinatie hebben 36% hogere kans op corona
06-05: MedRX studie: Lockdowns West Europa hebben waarschijnlijk geen enkel leven gered
06-05: Nationale Bond Overheidszaken stelt Rutte wettelijk aansprakelijk voor lockdown en vraagt u om mee te doen
05-05: Weer een verpleegkundige in New York die spreekt van ‘medisch wanbeleid’ en ‘moord’
02-05: Ministerie Homeland Security bevestigt krachtige werking zonlicht tegen coronavirus
02-05: Europese farmaproducent: Eind 2020 beginnen we met vaccineren hele wereldbevolking
30-04: Schokkende conclusie medisch vakblad: 88% corona patiënten aan beademingsapparaten sterft
28-04: ‘Kan vitamine C toch een belangrijke rol spelen bij bestrijding coronavirus?’
27-04: Deze artsen eisen terugkeer naar normaal omdat ‘lockdown ons immuunsysteem verzwakt’
13-04: Robert Kennedy Jr. fileert in verpletterend rapport vaccin agenda van Bill Gates
08-04: Nog eens 699 mensen genezen met hydroxychloroquine, maar Nederlandse politiek wil er niet aan
07-04: Nederlandse huisarts heeft al 8 corona patiënten genezen met hydroxychloroquine

Xander

© Xandernieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 24 oktober 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Willekeurige partner