The Washington Post: De VS waren op de hoogte van de poging tot inval in Venezuela

Het doel van de mislukte terroristische inval in Venezuela was om Maduro en de VS te “elimineren”. hij was volledig op de hoogte van het project, volgens een artikel.

The Washington Post , in een artikel dat dinsdag is gepubliceerd, onder verwijzing naar de verklaringen van politiek strateeg Juan José Rendón, die een brief ontving van Jordan Goudreau, een voormalige Amerikaanse militair van de speciale troepen, onthult details over de recente terroristische inval die vorig jaar werd gelanceerd. Zondag in La Guaira, in het noorden van Venezuela, als een poging om Maduro omver te werpen,  wat mislukte dankzij de tussenkomst van de Bolivariaanse nationale strijdkrachten (FANB) .

Na de mislukte poging van de oppositie om de president van Venezuela, Nicolás Maduro, vorig jaar omver te werpen, tekende Jordan Goudreau, die de recente anti-Chavez-operatie leidde, afgelopen oktober een contract met oppositieleider Juan Guaidó en raakte betrokken bij een plan tegen de Venezolaanse regering.

De missie van Goudreau was het onderzoeken van scenario’s om een ​​presidentwissel te bereiken, het plan had als doel Maduro, zijn vrouw en andere ambtenaren van de regering van Venezuela, waaronder de president van de National Constituent Assembly (ANC), Diosdado Cabello, te verwijderen. .

Volgens Rendón lag het doel van de operatie voor de hand: “Een operatie om Nicolás Maduro vast te leggen of te arresteren of te elimineren […], het huidige regime te elimineren en de vermaarde Venezolaanse president Juan Guaidó te installeren . ” Volgens de tekst die naar Rendón was gestuurd, was Washington volledig op de hoogte van het project.

Lees ook:  Nadat de Russische beschuldiging mislukte, nu Oekraïne: zowel republikeinen als democraten worden gemanipuleerd door Deep State

Rendón verzekerde dat Goudreau beweerde 800 mannen klaar te hebben om Venezuela binnen te dringen en Maduro en de anderen te “verwijderen”. Maar kort daarna, hoewel er geen bewijs was van de mannen, gaf hij aan dat hij geen bewijs kon overleggen van de financiële steun die hij beweerde te hebben verkregen om de operatie te financieren en eiste hij de onmiddellijke betaling van een voorschot van $ 1,5 miljoen. Als gevolg hiervan gingen hun relaties mis en beschouwden oppositiefunctionarissen de operatie als ‘dood’.

Maar nadat het Amerikaanse ministerie van Justitie afgelopen maart de valse beschuldiging van “narcoterrorisme” tegen Maduro had gelanceerd en een beloning van 15 miljoen dollar had aangeboden, zag Goudreau dat het geld een kans bood, aangezien Washington was getransformeerd in een “legale” daad, de ontvoering van Maduro en zijn omverwerping.

Het nieuwe Amerikaanse avontuur en Colombia tegen Venezuela vond plaats bijna een jaar na de couppoging onder leiding van oppositieleider Juan Guaidó en zijn bondgenoten in Caracas, met volledige steun van Washington. Dankzij de loyaliteit van het volk en het leger heeft de Bolivariaanse Republiek al meerdere plannen en samenzweringen verijdeld om Maduro omver te werpen.

De Guaidó-adviseur geeft toe dat hij een contract heeft getekend om Maduro omver te werpen

venezuela

Het contract zou zijn getekend tussen Juan Guaido en Silvercorp. Foto | @FactoresdePoder via VenezuelaAnalysis

Juan José Rendón, de politieke strateeg en adviseur van Juan Guaidó, gaf woensdag toe dat hij het contract had ondertekend met een vertegenwoordiger van het Noord-Amerikaanse bedrijf voor veiligheids- en militair advies SilverCorp USA , waarvan de eigenaar de bekende agent Jordan Goudreau is, dezelfde die de anti-Chavista-operatie leidde. .

Lees ook:  Donald Trump Flipflops door de pandemie

De adviseur zei in een interview met de Amerikaanse omroep CNN in het Spaans dat p geleden $ 50 000 voor het uitvoeren van een aanval op een aantal ambtenaren te arresteren van de Venezolaanse regering. Hij voegde eraan toe dat het “een voorlopige overeenkomst was die niet effectief was”.

Een rapport dat op 4 mei werd gepubliceerd, onthulde voor het eerst het contract dat Guaidó ondertekende met lakeien uit de Verenigde Staten. “Operatie Gideon” tegen de regering van president Nicolás Maduro uit te voeren.

Het rapport verwees naar de inval georkestreerd door het Witte Huis, met steun van Colombia, en werd zondag gelanceerd in La Guaira, in het noorden van Venezuela, in een poging Maduro omver te werpen,  wat mislukte dankzij de tussenkomst van de Bolivariaanse nationale strijdmacht (FANB) .

Sinds afgelopen maandag, toen de Colombiaans-Amerikaanse marine-operatie werd gedwarsboomd, zijn de strijdkrachten en veiligheidsorganen doorgegaan met de operatie “Negro Primero, de vijand verpletterend”, gericht op het neutraliseren van de rest van de onregelmatige vluchtelingen. na het mislukken van de paramilitaire agressie.

In het contract waarnaar Rendón verwees, samen met zijn handtekening, is dat van Guaidó, de plaatsvervanger Sergio Vergara, van Voluntad Popular en de vertegenwoordiger van Silvercorp in Florida (Verenigde Staten) , Jordan Goudreau. Maar de politieke strateeg ontkende de waarheidsgetrouwheid van het hoofd van de Venezolaanse oppositieleider.

Volgens het contract beloofde Guaidó meer dan 212 miljoen dollar te betalen aan het bedrijf Goudreau. ‘Al het geld wordt gedekt in vaten Venezolaanse olie’, voegde het document eraan toe.
Website van de bron!

Indignatie redactie

© Indignatie

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 19 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner