Griekenland stopte 10.000 illegalen – op één dag

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 25 september 2019 • 4 Comments

In de afgelopen jaren is mij vaak gevraagd waarom ik niet een boek uitbreng. Ik wist toen al dat dat boek er zou gaan komen, maar het plaatje was zich nog aan het vormen. Dat is misschien het beste te beschrijven als het wachten op de voltooiing van de download van een bestand op uw telefoon of computer. Het duurt even voor alle informatie ontvangen is. Er wordt mij ook wel eens gevraagd waar ik alle kennis vandaan haal. Mensen opperen dan bijvoorbeeld dat ik waarschijnlijk wel heel veel moet lezen. Ik lees echter zo min mogelijk, behalve de (nep)nieuws-items uit de mainstream media, omdat ik die actualiteit gebruik om u te wijzen op de methoden waarmee de massa bespeeld en geprogrammeerd wordt.

Alles wat we Echt moeten weten komt niet via het brein binnen, maar komt vanuit ons originele bewustzijn. Daarom vergeleek ik het hierboven met een download.

‘De werkelijkheid zoals we die waarnemen’ beschrijft hoe de wereld en het universum waarin wij leven zijn opgebouwd. Het is een uitgebreide en gestructureerde vertaalslag van de grote hoeveelheid artikelen die ik hierover op deze website schreef. De heldere bewoordingen maken het een goed leesbaar boek voor alle leeftijden. Het boek neemt niet alleen alle eventuele religieuze of spirituele zoektochten weg, maar schept tevens helderheid over de oplossing voor alle problemen waarmee we te maken hebben. Vele spirituele of religieuze leiders sturen u een bepaalde richting op, maar roepen tevens nog meer vraagtekens op, waardoor u het nog niet definitief en zeker weet. Er blijft meestal iets knagen. Ik ben er van overtuigd dat dit boek elke vorm van twijfel weg zal nemen en ervoor zal zorgen dat u definitief begrijpt waarin u zich bevindt en hoe eenvoudig de uitweg is.

Omdat ik ooit een stichting heb opgericht waarin ik de schrijfwerkzaamheden voor deze site pleeg te doen, mag ik u het boek niet verkopen. Dat zou een commerciële activiteit zijn. Ik bied u het boek daarom als gift aan bij het afsluiten van jaarlidmaatschap voor deze website. Nu zullen enkele bestaande donateurs denken: “Oh, dan wil ik een gratis boek”. Omdat ik echter de druk- en verzendkosten niet uit het luchtledige kan betalen, kan dat alleen als u een nieuw jaarlidmaatschap afsluit. Zo’n lidmaatschap is feitelijk een donatie. Door uw gift kan ik de druk- en verzendkosten voor het boek voldoen. Hieronder ziet u alvast hoe het boek er uitziet.

Hoe werkt het? U drukt op de knop ‘word lid‘, dan kiest u een jaarlidmaatschap of hoger. U bent al voor een jaarlidmaatschap voor € 25. Het systeem geeft dan automatisch uw jaarlidmaatschap aan mij door, zodat ik u een email kan sturen waarin ik het verzendadres bij u opvraag. Die gegevens worden niet door mij bewaard en er zal ook niets mee gebeuren, anders dan dat het gebruikt wordt om het boek naar u op te sturen. Met het jaarlidmaatschap wordt u feitelijk voor een jaar donateur en steunt u mijn werk, zodat ik door kan gaan.

De verwachte eerste druk en levering van het boek zal november dit jaar zijn. Het is echter wel zaak dat u dan meteen lid wordt, omdat alles samenhangt met het kunnen voldoen van de druk- en verzendkosten. Met uw lidmaatschapsdonatie steunt u ook doorlopend mijn werkzaamheden voor deze website en mijn praktische kosten.

Lees ook:

Tags: , , , , , , , , ,

© Fenixx

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 19 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner