Het Corona virus als biologisch wapen

Klimaatveranderingactivisten houden ervan vol te houden dat kooldioxide achter de opwarming van de aarde zit  en ze hebben een sport gemaakt van het weerleggen van beweringen die het tegendeel beweren. Het wordt echter moeilijker om hun waanhouding te verdedigen, omdat meer dan 100 verschillende wetenschappelijke artikelen en tellingen laten zien dat het effect van koolstofdioxide op het klimaat eigenlijk vrij klein is.

De kranten gebruiken termen als “te verwaarlozen” om de effecten van CO2 op het klimaat te beschrijven. Een artikel van vorig jaar zei bijvoorbeeld dat er geen sprake was van “een consistente opwarming met geleidelijke toename (in CO2) in lage tot hoge breedtegraden in beide halfronden, zoals het zou moeten zijn uit de theorie over de opwarming van de aarde.” Na het wijzen op de complexiteit van klimaat voorspellingen, zeiden de onderzoekers dat het simpelweg niet mogelijk is om het idee te ondersteunen dat de opwarming van de aarde voortkomt uit het door de mens veroorzaakte broeikaseffect.

Afgelopen najaar schreef een groep van 500 wetenschappers en andere professionals op het gebied van klimaatwetenschap een brief aan de Verenigde Naties waarin ze hun mening gaven dat er geen klimaatcrisis is en ze beschreven zoveel geld aan deze kwestie besteden als ‘wreed en onvoorzichtig.”

In de brief spoorden ze de VN aan om een ​​klimaatbeleid te voeren dat is gebaseerd op “degelijke wetenschap, realistische economie en oprechte zorg voor degenen die schade ondervinden door kostbare maar onnodige pogingen tot matiging”.

Het feit blijft dat de zogenaamde broeikaseffectwetenschap die veel aanhangers graag citeren, gebaseerd is op een bevooroordeelde interpretatie van twijfelachtige wetenschap die steeds herhaald wordt alsof het een feit is.

MIT Professor Richard Lindzen, emeritus hoogleraar atmosferische wetenschappen achter meer dan 200 verschillende wetenschappelijke artikelen, zei dat de stemmen van klimaatalarmisten luider en luider lijken te worden naarmate het klimaat minder verandert. Hij merkte ook op dat het International Panel on Climate Change (IPCC) van de VN in een artikel uit 2007 heeft toegegeven dat het niet mogelijk is om toekomstige klimaatstaten te voorspellen.

Hij is van mening dat degenen die alarm slaan over klimaatverandering het gebruiken als een manier om te krijgen wat ze willen. Activisten zoeken supporters en financiering, terwijl politici het gebruiken om macht en geld te krijgen. De media, zegt hij, gebruiken het om krantenkoppen te halen omdat ‘Doomsday-scenario’s goed worden verkocht’.

De National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) werd betrapt op het publiceren van valse gegevens over de opwarming van de aarde in een mislukte poging om de bewering van een VN-rapport dat de opwarming van de aarde vertraagde te ontkrachten.

Ondertussen toonden gegevens verzameld door NASA aan dat koolstofdioxide de atmosfeer koelde in plaats van deze op te warmen, zoals algemeen wordt beweerd. Dat is niet verwonderlijk als je bedenkt dat 95 procent van de klimaatsoftwaremodellen eigenlijk fout is gebleken.

Koolstofdioxide is gedemoniseerd, maar de waarheid is dat het is wat het leven op onze planeet in stand houdt. Als we er vanaf zouden komen zoals veel alarmisten voor klimaatverandering aandringen, zou het leven op onze planeet instorten. Planten zouden niet kunnen ademen en zouden in wezen stikken. We zouden geen voedsel hebben om te eten en het zou het einde van de mensheid betekenen. Dus waarom zijn sommige mensen op een missie om ervan af te komen?

Bronnen:

WND.com

Afbeeldingsresultaat voor kooldioxide

Zoals u wellicht weet doen de Social Media sites zoals Facebook en Twitter er alles aan om ons bereik tot een minimum te beperken! We zijn daarom meer dan ooit afhankelijk van uw support om het woord bij de mensen te krijgen.
Wanneer u bovenstaand artikel nuttig, interessant of leerzaam vond, like het dan en deel het overal waar u maar kunt!
Alvast heel hartelijk bedankt voor de support!

Redactie World Unity

© www.boublog.nl

 

Reacties 1

Fuck the System op vrijdag 20 maart 2020 19:44

Stelletje idioten zijn het

Stelletje idioten zijn het
Gast
maandag 21 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner