‘Door het beleid van Rutte zijn duizenden mensen overleden’

We moesten in lockdown ‘omdat de ziekenhuizen het anders niet aankunnen’. Maar onder 10 jaar Rutte is het aantal IC-bedden in Nederland gehalveerd en is het aantal verplegenden met een derde afgenomen, zei bedrijfsonderzoeker Pieter Lakeman in BNR’s Big Five.

“Het is dus heel simpel: Rutte is er de oorzaak van dat er te weinig ruimte is,” benadrukte Lakeman, die al bijna zijn hele leven strijdt tegen financiële misstanden. “Er zijn door het beleid van Rutte duizenden mensen overleden. Ondertussen staat hij een beetje vrolijk te lachen. Het is echt te gek voor woorden.”

ruttecorona

Hele vreemde man

Gevangenen die jarenlang worden bedreigd door criminelen gaan uiteindelijk van hen houden. Op dezelfde manier gaan kiezers ook van Rutte houden, aldus Lakeman, die onlangs de media haalde met zijn grootste succes: de vervolging van Ralph Hamers in de ING-witwaszaak.

“Wiebes maakte op mij de indruk alsof hij wel normaal als mens functioneerde, maar als ik psychiater was dan zou ik ervan dromen om Rutte op de tafel te leggen en te onderzoeken want het is toch een hele vreemde man. Niets interesseert hem, het maakt hem niks uit wat er om hem heen gebeurt, als hij maar op het pluche blijft zitten. Dat is het enige wat hem interesseert.”

5 40 stemmen

Beoordeel dit artikel

KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 18 april 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers