Transport Coalitie VS waarschuwt voor grootschalige rellen, bevoorradingscrisis en burgeroorlog

Linkse haat verlamt overheid en brengt voortbestaan VS in gevaar: Democratische Partij laat land liever compleet instorten dan Trump herkozen te laten worden

Op Wall Street wordt record na record gebroken, en er zijn op papier in tientallen jaren niet zoveel nieuwe banen gecreëerd. De werkloosheid onder de zwarte bevolking bevindt zich zelfs op een ‘all time low’. Ogenschijnlijk gaat het dus super met de Amerikaanse economie. Maar schijn bedreigt: in 2019 verergerde de ‘retail apocalypse’ van failiete winkelketens (3), en stortte bijvoorbeeld de verkoop van nieuwe trucks compleet in (5). De directeur van de Transport Coalitie SBTC waarschuwde in december zelfs voor het uitbreken van grootschalige rellen, die een landelijke bevoorradingscrisis dreigen te veroorzaken. Zodra supermarkten en andere winkels enkele dagen niet meer worden bevoorraad, zullen er in de steden grootschalige gewelddadige rellen uitbreken, die op een burgeroorlog kunnen uitlopen.

In een persverklaring verklaarde James Lab te vrezen voor een ‘super bevoorradingsketen crisis die de truck- en transport operaties, die alle Amerikaanse steden bevoorraadt, ernstig kan verstoren… Truckers zullen door landelijke rellen worden verhinderd om consumptie producten af te leveren.’ Daarbij gaat het ook om dagelijkse eerste levensbehoeften zoals voedsel, brandstof en medicijnen.

Mogelijke trigger: inbeslagname vuurwapens Virginia

De SBTC noemt het plan van de Democraten in Virginia om alle vuurwapens in de staat in beslag te nemen als mogelijke trigger die ‘snel op een gewapend conflict zal uitlopen, die aan de Burgeroorlog zal doen denken.’ Ook de Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong constateert in tal van zijn blogartikelen dat de haat van de Democraten dermate grote vormen heeft aangenomen, dat zij het land liever laten instorten dan dat ze president Trump in november herkozen laten worden. ‘Zo storten overheden uiteindelijk in. Ze worden zo corrupt, dat ze niet meer in staat zijn de staat te besturen.’ (2)(4)

‘Verwacht niet dat truckers hun leven gaan wagen met ‘zelfmoord afleveringen’ als de Amerikaanse steden instorten,’ schrijft Mike ‘Natural News’ Adams. ‘Zodra dat gebeurt bent u op uzelf aangewezen. Dan zult u wensen dat u een noodvoorraad had aangelegd.’

‘Links stuurt aan op totale chaos, moord en wanorde’

‘Links Amerika, inclusief CNN en de New York Times, staan bijna universeel op een lijn met Iran, wiens terroristen de VS willen vernietigen,’ vervolgt Adams. ‘Radicale linkse terreurgroepen zoals Antifa voeren in heel Amerika regelmatig fysieke aanvallen op Trump supporters uit. Ze gebruiken dodelijke wapens en straatgeweld om hun politieke tegenstanders te intimideren. Het is niet moeilijk voor te stellen dat de tactiek van deze extreemlinkse groepen in de steden snel escaleert naar totale chaos, moord en wanorde. Dit lijkt hun plan te zijn.’

Iraanse terroristen of niet –bewijs daarvoor is er vooralsnog niet of nauwelijks -, de door de Democraten en meeste mainstream media gesteunde linkse groepen en bewegingen zijn heel goed zelf in staat om een gewapende opstand te ontketenen en de VS in chaos te storten om te voorkomen dat president Trump herkozen wordt, of juist als reactie als hij inderdaad in november weer de verkiezingen wint. Ook ‘false flag’ rellen, opstanden en aanslagen behoren tot de mogelijkheden. Die zullen het uitroepen van ‘martial law’ (de staat van beleg) mogelijk maken, en de eventuele opschorting van de verkiezingen.

Adams is zeker niet de enige die de toekomst somber inziet; analist Jeff Thomas heeft het bijvoorbeeld letterlijk over ‘de zelfvernietiging van een imperium’. De VS –en feitelijk het hele Westen- volgt het klassieke patroon van opkomst, welvaart, socialisme, de stapsgewijze afbraak van de vrije markt en de persoonlijke vrijheden, gekoppeld aan steeds meer oorlogsoperaties, die uiteindelijk resulteren in de vernietiging van die opgebouwde welvaart.

‘Betekent dit het einde van de wereld? Zeker niet… De wereld eindigde niet toen de imperiums van Rome, Spanje en Engeland instortten. De productieve mensen verhuisden gewoon naar een andere locatie waar nog wel een vrije markt werd aangemoedigd. En ze namen de welvaart met zich mee.’ (6)

Xander

(1) Natural News
(2) Armstrong Economics
(3) Zero Hedge
(4) Armstrong Economics
(5) Zero Hedge
(6) InternationalMan via Zero Hedge
(7) Afbeelding: Pixabay (rechtenvrij)


Zie ook o.a.:

2019:
25-11: ‘Aanslag met gif op Trump mislukt, voedseltester met spoed naar ziekenhuis’ (/ Deep State en Democraten schrikken nergens meer voor terug om Trump te stoppen, desnoods met moordaanslag of een burgeroorlog)
14-11: ‘Vals impeachment onderzoek toont aan dat Democraten corruptste partij op aarde zijn’
07-11: Advocaat klokkenluider Oekraïne kondigde letterlijk staatsgreep tegen Donald Trump aan
02-11: ‘Trump houdt mariniers paraat om staatsgreep door Democraten te stoppen’

03-10: ‘Miljoenen Amerikanen pakken wapens op als Democraten Trump afzetten’ (/ Trump: ‘Dit is geen impeachment, maar een coup’ – Ron Paul: ‘Dit lijkt een CIA staatsgreep’)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

© Xandernieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 22 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner