Trump dreigt Amerikaanse lidmaatschap WHO op te zeggen als hervormingen uitblijven

Trump gaat de WHO definitief ‘the finger’ geven als de organisatie niet heel snel verandert.

Incompetente en corrupte WHO, basis voor beleid van het RIVM, krijgt ultimatum van 30 dagen

De Amerikaanse president Donald Trump heeft de WHO in een brief gewaarschuwd dat de Verenigde Staten hun lidmaatschap zullen opzeggen indien er geen grondige hervormingen worden doorgevoerd. De coronacrisis heeft ondubbelzinnig aangetoond dat de WHO een incompetente, corrupte organisatie is, die de wereldwijde volksgezondheid meer kwaad dan goed doet.

‘Het is duidelijk dat de herhaaldelijke misstappen door u en uw organisatie bij het reageren op de pandemie de wereld extreem veel hebben gekost,’ schrijft Trump. ‘De enige weg voorwaarts is als de WHO feitelijk kan aantonen onafhankelijk van China te zijn. Mijn regering is reeds gesprekken begonnen met u over hoe de organisatie te hervormen. Maar er is snel actie nodig, we hebben geen tijd te verliezen.’

Mens-op-mens besmetting wekenlang ontkend

Een van de eerste kapitale blunders van de WHO was door op 14 januari de Chinese claim te bevestigen dat het coronavirus niet van mens op mens kon worden overgedragen, terwijl al in december duidelijk was dat dit in Wuhan wel degelijk het geval was, en ook Taiwan dit reeds had bevestigd. De WHO besloot echter om Taiwan te negeren, enkel omdat het land niet door China wordt erkend.

Op 21 januari zette de Chinese president Xi Jinping WHO directeur Tedros –zoals bekend een voormalige topofficial van een communistische terreurorganisatie in Ethiopië, die zich schuldig maakte aan ernstige mensenrechtenschendingen- onder grote druk om het coronavirus niet tot noodsituatie te verklaren. Dat gebeurde pas 9 dagen later alsnog. Op 28 januari prees de WHO China nog voor het ‘transparant’ zijn, en zelfs het creëren van ‘een nieuwe standaard voor het controleren van (virus) uitbraken’.

Op dat moment had Beijing al diverse artsen, wetenschappers en laboratoria die de wereld op de hoogte probeerden te stellen van de besmettelijke uitbraak in China, het zwijgen opgelegd, en bovendien belangrijke eerste samples van het virus vernietigd, zodat de wereld die niet zou kunnen onderzoeken.

Het Nederlandse RIVM volgde wekenlang slaafs de diametrale adviezen van de WHO op, en bleef ons volk voorhouden dat het virus Nederland hoogstwaarschijnlijk nooit zou bereiken, en toen dat toch gebeurde, er geen enkel gevaar dreigde omdat het nauwelijks besmettelijk zou zijn.

Grenzen moesten vooral NIET worden gesloten

Terwijl corona zich in China razendsnel verspreidde, drong de WHO erop aan om de enige logische reactie, namelijk het onmiddellijk sluiten van de grenzen en stopzetten van al het verkeer met de getroffen landen en gebieden, vooral NIET te nemen. Het gevolg was dat de KLM vrolijk door bleef vliegen op China, en Nederlandse toeristen zelfs naar Noord Italië konden blijven reizen, terwijl daar al overal lockdowns waren afgekondigd.

Trump besloot echter om het verkeer met China wel te stoppen, en werd daarvoor verketterd door de mainstream media. Het was echter wel de enige juiste reactie, maar door de voortdurende verkeerde adviezen van de WHO en zijn eigen ‘experts’ –zoals de beruchte dr. Fauci- kwam deze stap te laat.

Fatale inschattingsfout toegegeven

Zelfs nog op 3 maart beweerde de WHO dat ‘Covid-19 niet zo efficiënt wordt overgedragen als influenza,’ en dat het coronavirus niet of nauwelijks wordt overgedragen door mensen die nog geen ziekteverschijnselen vertonen. Deze valse voorstelling van zaken werd ook in Nederland nog wekenlang herhaald, totdat het niet meer te ontkennen viel, enTedros op Twitter schreef dat het hem ‘bijzonder speet’ dat hij zo’n fatale inschattingsfout had gemaakt

Tegen de tijd dat de WHO een ‘pandemie’ uitriep, was het virus al in 114 landen aangekomen, waren meer dan 100.000 mensen besmet, en zo’n 4000 omgekomen. De WHO ondernam vervolgens niets tegen de racistische Chinese acties tegen Afrikaanse gastarbeiders, die niet alleen gedwongen in quarantaine werden gezet, maar ook werden uitgewezen en cruciale gezondheidszorg werd onthouden.

Ultimatum van 30 dagen

‘Veel levens hadden kunnen worden gered als u het voorbeeld van dr. Brundtland had gevolgd,’ schrijft Trump. Dat was de voorganger van Tedros, die in 2003 voor het eerst in 55 jaar tijd een wereldwijde reiswaarschuwing gaf wegens SARS-1, eveneens uitgebroken in China.

Trump geeft de WHO nu 30 dagen de tijd om ‘met substantiële verbeteringen’ te komen. Zo niet, dan maakt hij het bevriezen van de Amerikaanse financiële bijdrage permanent, en zal hij ‘ons lidmaatschap van de organisatie heroverwegen.’

Het noodcomité van de WHO roept al enige tijd op tot een onafhankelijk onderzoek naar de bron van het virus en de rol van China, maar Tedros weigert daar vooralsnog mee in te stemmen.

WHO niet in het belang van de gezondheid van de wereld

In 2018 moest de WHO knarsetandend toegeven dat 70% van alle polio gevallen ter wereld worden veroorzaakt door de polio vaccins. Ook bleek de VN organisatie in Afrika miljoenen vaccins te hebben verspreid waarin heimelijk stoffen waren gestopt die vrouwen en meisjes onvruchtbaar maakten.

‘Ik kan niet toestaan dat Amerikaanse belastingdollars een organisatie blijven financieren die in zijn huidige staat zo duidelijk niet de belangen van Amerika dient,’ besluit Trump. En dus niet enkel niet de belangen van Amerika, maar ook niet de belangen van Nederland en de rest van de vrije wereld.

‘Nederland ziet de WHO als een belangrijke partner,’ verklaarde minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking Sigrid Kaag destijds als reactie op het stopzetten van de Amerikaanse bijdrage aan de WHO door president Trump. Deze ‘belangrijke partner’, waarvan Bill ‘vaccin’ Gates één van de grootste financiers is, heeft echter een lange lijst van uiterst dubieuze besluiten, desinformatie en regelrechte blunders achter zijn naam staan, waardoor de vraag meer dan gerechtvaardigd is waarom ons land nog steeds betalend lid is van deze corrupte, voor de vaccinindustrie werkende VN-organisatie, die misschien juist helemaal zou moeten verdwijnen.

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding  (onbewerkt): heblo ; Pixabay  (rechtenvrij)


Zie ook o.a.:

10-05: Duitse inlichtingendienst: China vroeg WHO om mens-op-mens besmetting zo lang mogelijk te ontkennen
23-04: YouTube gaat alle corona video’s die de WHO en China tegenspreken blokkeren
21-04: Sky News onthult VN doel lockdowns: Bestaande economie vernietigen en herstarten zonder CO2

16-04: Waarom is de WHO, met deze lange lijst van blunders, een ‘belangrijke partner’ van Nederland?

Vanwege de zeer grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.  


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

Xander

© Xandernieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
maandag 21 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner