Trump: Europa “verliest zijn cultuur” door de immigratie

De Amerikaanse president Donald Trump heeft gewaarschuwd dat Europa “zijn cultuur verliest” door de immigratie, met het argument dat het binnenhalen van meer dan een miljoen migranten uit vreemde culturen “het weefsel van Europa permanent heeft veranderd” – en “niet op een positieve manier”.

In een recent interview met de Britse tabloid The Sun betreurt Trump het feit dat Europese leiders zoveel migranten in hun land hebben toegelaten.

Trump, als zoon van ouders uit twee EU-landen, zegt dat de situatie in Europa hem persoonlijk pijn doet.

“Ik heb een grote liefde voor landen in Europa. Vergeet niet dat ik in wezen een product ben van de Europese Unie, tussen Schotland en Duitsland. Nietwaar? Mijn vader Duitsland, mijn moeder Schotland.

Ik vind het jammer wat er met Europa is gebeurd. Het toestaan van de immigratie in Europa is een schande. Ik denk dat het het weefsel van Europa heeft veranderd en, tenzij men heel snel handelt, het nooit meer zal zijn wat het was, en ik bedoel dat niet op een positieve manier. Ik denk dat u uw cultuur verliest”, zei de Amerikaanse president.

Tijdens het interview nam Trump ook de linkse burgemeester van Londen, Sidiq Khan, op de korrel, omdat hij “zeer slecht werk verrichtte op het gebied van terrorisme” en er niet in slaagde om “alle afschuwelijke dingen die in de stad gebeuren” te stoppen, inclusief de ongebreidelde mes-criminaliteit, schrijft VoE.

De zelfmoord van Europa: immigratie, identiteit en islam

De Amerikaanse president en de Londense burgemeester hebben hun minder dan vriendschappelijke uitwisselingen op social media reeds gehad. Afgelopen zomer noemde Trump burgemeester Khan een nationale schande die de Britse hoofdstad vernietigt. Een paar maanden later, in een opinie-hoofdartikel voor de Observer, sloeg Khan terug met het labelen van de Amerikaanse president Donald Trump als de “globale poster-jongen voor blank nationalisme”.

Trump’s uitspraken in het interview van vorige week waren een echo van soortgelijke uitspraken die hij in juli 2018 – tijdens een gezamenlijke persconferentie met de toenmalige Britse premier Theresa May – deed, waar de twee het immigratiebeleid van Europa, de NAVO, handelsakkoorden en Brexit bespraken.

Pendeltruc ontdekt: Migranten halen in meerdere EU-landen uitkeringen op

Rommel

© Fenixx

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 19 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner