‘Trump kan burgeroorlog veroorzaken door inzetten leger tegen linkse relschoppers’

Normale mensen komen in verzet: woedende inwoners van Yucaipa (Californië) verjagen Antifa anarchisten uit hun wijk, en zetten bewapende burgerwachten (screenshot) in om hun huizen en gezinnen te beschermen. (6)

Waarom zijn de mainstream media op de hand van extreemlinkse racistische haatgroep Antifa (‘de moderne incarnatie van de Klu Klux Klan’), die openlijk streeft naar de ondergang van de Westerse samenleving? – Groot aantal vragen rondom verdachte dood van George Floyd: was het een false flag? Hoe zit het met de BLM demonstratie in Amsterdam?

De Amerikaanse econoom Martin Armstrong vindt dat de massale rellen in meer dan 140 steden moeten worden gestopt, maar dat president Trump daar niet het leger voor moet inzetten, omdat hij anders een burgeroorlog kan veroorzaken. Het massale geweld dat nu wordt gepleegd is dermate heftig –zo werden al diverse agenten vermoord, inclusief een 77 jarige oud-agent, waar de meeste media geen aandacht aan besteedden omdat hij zwart was-, dat mainstream journalisten eindelijk beginnen te wijzen op de anarchistische, communistische en extreem racistische doelstellingen van Antifa, en het onmiskenbare feit dat deze opstand tot in de puntjes toe werd voorbereid. En hoe zit het met alle vreemde omstandigheden rond de dood van George Floyd?

Armstrong en tal van andere analisten denken dat de hevige rellen, vernielingen en plunderingen mede het gevolg zijn van de lockdowns vanwege de coronavirus pandemie-hoax, waardoor 40 miljoen mensen hun baan hebben verloren. Dat de politie nu het doelwit is van grof geweld en zelfs moordaanslagen is het ‘logische gevolg’ van het jarenlang beschermen van agenten tegen gerechtelijke vervolging, ook als duidelijk is dat mensen door agressief politie optreden om het leven zijn gekomen.

‘Leger inzetten niet juist, lokt burgeroorlog uit’

Dat heeft het vertrouwen van het volk in de politie ernstig ondermijnd. Uit peilingen blijkt dat slechts 54% van de Amerikanen de politie nog eerlijk en ethisch vindt. Overigens is dat percentage voor journalisten nog veel lager: 28%. Dat komt mede omdat die er opzettelijk een rassenkwestie van maken, terwijl uit alle officiële statistieken blijkt dat er bijna 10 x zoveel geweld van zwarten tegen blanken plaatsvindt, als andersom.

De vervolging van de agent die verantwoordelijk was voor de dood van George Floyd zal niet voldoende zijn om de onrust te beteugelen, want de economische ellende waarin velen verkeren is enorm. Trumps suggestie dat de gouverneurs het leger vragen om in te grijpen, is echter niet de juiste koers. ‘Het plunderen moet worden gestopt, maar het leger kan niet direct in actie komen tegen het volk. Dat is verkeerd. Ze moeten zich afzijdig houden van politietaken… Anders lokt hij een burgeroorlog uit.’ (1)

Veel vragen rond verdachte dood van George Floyd

Overigens worden er in de alternatieve media heel wat vragen gesteld over de dood van George Floyd. Sommigen zien veel aanwijzingen voor een ‘false flag’, zoals het feit dat de agenten in kwestie omstanders maar liefst 8 minuten lang van dichtbij ongestoord het incident lieten filmen, terwijl dat normaal gesproken onmiddellijk wordt verboden, en omstanders op afstand worden gehouden. Was dit filmpje wel echt, of was het in scene gezet?

Zo is het vreemd dat de buren van de agent (Derek Chauvin) hem nooit in uniform hebben gezien en niet eens wisten dat hij agent was, en dat hij op de foto’s als enige een andere badge draagt dan zijn collega’s; dat de geïnterviewde nabestaanden van Floyd tijdens TV-interviews geen enkele traan lieten (acteurs?); dat de bewakingsbeelden van het restaurant een andere politieauto laten zien dan waar George achter lag, dat andere agenten George arresteerden, en dat die geen enkel geweld gebruikten, en gewoon een kalm gesprek met het slachtoffer aangingen, omdat hij geen verzet bood.

Nog iets wat niet klopt: de hulpdienstmedewerkers deden geen enkele poging hem bij te brengen, en handelden totaal niet overeenkomstig de richtlijnen voor iemand met nekletsel. Floyd werd op ruwe wijze opgetild en op een brancard gedumpt. Waarom? Was er in werkelijkheid niets met hem aan de hand?

Antifa: extreemlinkse racistische haatgroep streeft openlijk naar ondergang Westen

Dan de enorme Antifa- en Black Lives Matter rellen die vrijwel onmiddellijk ontstonden, waar zowaar enkele bekende mainstream media hun twijfels bij beginnen te zetten. Adam Housley, Emmy-award winnende correspondent van NY Magazine, schrijft informatie te hebben dat Antifa wordt aangestuurd door Chinese, Russische en Iraanse agenten. Vanuit inlichtingenkringen komen onbevestigde berichten dat Antifa vanuit China wordt bewapend.

Elon Musk werd een week geleden gevraagd waarom Tesla’s nieuwe Cybertruck kogelvrije ramen heeft. Zijn antwoord: ‘Omdat we klaar moeten zijn voor de Apocalyps.’ Wist hij soms wat er komen ging / gaat?

Politico laat de voormalige voorzitter van de Democratische boerenarbeiders partij in Minnesota (Minneapolis) aan het woord, die had gezien dat een man de tekst ‘F**ck de blanken in de buitenwijken’ op een muur had gespoten. Als dit zo doorgaat, dan speelt dat de Democratische kandidaten in de kaart, denkt hij, ‘omdat de mensen in de buitenwijken, net als de rest, bang zijn voor hun gezinnen en kinderen.’

Het gerucht gaat dat de FBI in Antifa is geïnfiltreerd. Een analist van The Epoch Times is ervan overtuigd dat Antifa een zeer goed georganiseerde organisatie van gevaarlijke radicale communisten is. Een journalist die een jaar lang in de organisatie was geïnfiltreerd, ontdekte tevens dat Antifa extreem racistisch is, en daadwerkelijk toewerkt naar een gewelddadige communistische revolutie die de vrije Westerse samenlevingen ten val moet brengen.

In Yucaipa (Californië) kwamen inwoners in verzet tegen Antifa anarchisten. Op deze smartphone opname is te zien hoe de in het zwart geklede extreemlinkse anarchisten door woedende burgers worden verjaagd:

‘Moderne incarnatie van de Klu Klux Klan’

‘Dit is de reeds lang geplande transformatie van Antifa naar de moderne incarnatie van de (Klu Klux) Klan (maar dan gericht tegen blanken en conservatieven). Bedenk dat dit een (Democratische) verzetsbeweging was tegen de door Republikeinen geleide federale regering… Deze keer is hun vijandigheid… vooral gemotiveerd door hun brandende haat voor ons land, en hun meedogenloze vastberadenheid dit te vernietigen. Het neomarxistische concept van ‘structureel racisme’ is altijd al hun voorkeurswapen geweest.’ (3)

Niet voor niets wil de vrijheidspartij AfD dat Antifa ook in Duitsland als terreurorganisatie wordt verboden. Bij onze Oosterburen is op landelijk niveau echter hetzelfde antidemocratische boycotmechanisme zichtbaar als in onze eigen Tweede Kamer met het FVD gebeurt: zodra de AfD iets voorstelt, zijn alle andere partijen automatisch tegen, ongeacht waar het over gaat. (4)

BLM protest in Amsterdam: gestuurd door de staat?

Het bizarre is dat Antifa en Black Lives Matter openlijk worden gesteund door de Nederlandse mainstream media, en een deel van de politiek. Heel tekenend  was het omstreden BLM protest in Amsterdam, waar alle corona regels met voeten werden getreden, waardoor burgemeester Femke Halsema in opspraak kwam. In Den Haag werd een ‘Stop de Lockdown’ protest juist met intimmerende politie optreden gestopt, en werden wèl tientallen mensen gearresteerd.

Lees in dit verband de analyse van onderzoeksjournalist Martin Vrijland. In zijn artikel ‘Duizenden mensen op de Dam betaald protest of spontaan voor George Floyd die niemand kent?’ schrijft hij dat de demonstratie in Amsterdam alles weg had van een betaald protest ‘waarbij de staat via haar inlichtingendienst een groep Inoffizieller Mitarbeiter ingehuurd heeft’. (5)

Xander

(1) Armstrong Economics
(2) Armstrong Economics
(3) The Epoch Times
(4) Breitbart
(5) Martin Vrijland
(6) Infowars

Zie ook o.a.:

31-05: Links zaait geweld en chaos in VS: Trump bestempelt Antifa officieel tot terreurorganisatie
29-05: Geweld Minneapolis verspreidt zich naar New York, Los Angeles en andere steden

2019:
19-08: Antifa mogelijk officieel terreurorganisatie na geweld tegen burgers en politie in Portland
10-08: ‘Recente schietpartijen VS volgen door NY Times gepubliceerd anti-Trump plan FBI’
08-08: Media zwijgen nu uit manifest blijkt dat massamoordenaar El Paso extreemlinkse ideeën had
07-08: Ohio bar schutter was zanger van black metal band die moord, verkrachting en pedofilie verheerlijkt
05-08: Dader schietpartij Dayton was extreemlinkse supporter van Antifa, Satan en Democraten
04-08: ‘Antifa terreurgroep grijpt massale schietpartij El Paso aan om burgeroorlog te veroorzaken’


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

Xander

© Xandernieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 26 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Willekeurige partner