Trump kondigt ‘grote doorbraak’ behandeling Covid-19 aan

President uit kritiek op FDA nadat deze toestemming voor behandeling met hydroxychloroquine intrekt – Alle statistieken bewijzen dat HCQ juist zeer effectief is – Echte doorbraak zou stopzetten ontwikkeling Covid-vaccins zijn

President Trump zal vanavond om 18.00 uur (Washington tijd) een persconferentie geven waarin hij naar verwachting een ‘grote doorbraak’ in de behandeling van Covid-19 zal aankondigen. We kunnen er 99% zeker vanuit gaan dat wat hij ook voorstelt, niet alleen door de Democraten, maar ook in Europa en Nederland snel zal worden afgewezen, omdat a) het van de ‘boze blanke’ Trump afkomstig is, en b) ‘onze’ leiders al in maart openlijk hebben besloten dat er maar één ‘behandeling’ van het coronavirus mag zijn, namelijk vaccins.

Gisterenochtend sprak Trump het vermoeden uit dat de FDA (Food and Drug Administration) en de ‘Deep State’ ‘opzettelijk klinische testen vertraagt’ van behandelingen en vaccins voor het coronavirus. ‘Ze hopen duidelijk dat ze het antwoord tot na 3 november (de verkiezingen) kunnen uitstellen. We moeten ons focussen op snelheid, en het redden van levens.’

700 artsen willen dat Trump gebruik van HCQ weer vrijgeeft

Trump uitte ook kritiek op het besluit van de FDA om de eerder verleende toestemming om Covid-19 patiënten met hydroxychloroquine (HCQ) te behandelen, weer in te trekken. Alle statistieken tonen aan dat landen die wel HCQ (in combinatie met zink en azitromycine) inzetten, verhoudingsgewijs veel minder zieken en doden tellen.

Meer dan 700 artsen uit alle Amerikaanse staten hebben president Trump dringend opgeroepen om per decreet HCQ landelijk weer vrij te geven. Nadat de president eerder dit jaar al positief reageerde op het gebruik van HCQ, startten de Westerse mainstream media en ‘Big Tech’ onmiddellijk een propaganda campagne waarmee HCQ met een waslijst aan desinformatie en regelrechte leugens werd zwartgemaakt.

HCQ volgens statistieken zeer effectief

Wereldwijd zijn talloze topwetenschappers hier tegen in opstand gekomen, omdat de feiten en statistieken klip en klaar aantonen dat HCQ juist zeer effectief is. Yale epidemioloog dr. Harvey Risch beschuldigde dr. Anthony Fauci (leider van het Amerikaanse RIVM) daarom van het voeren van ‘een misinformatie campagne’, nadat Fauci in juli op TV had gelogen dat uit testen zou zijn gebleken dat HCQ niet werkt.

Landen die breed HCQ inzetten, zoals Griekenland, Rusland, Israël, India, Turkije, Costa Rica, Marokko, Algerije, Indonesië, Oekraïne en Cuba, hebben per miljoen inwoners maar liefst 79,1% minder corona doden dan landen waar HCQ slechts (zeer) beperkt mag worden gebruikt, waaronder de VS, Groot Brittannië, Mexico, Zweden, Ierland, Frankrijk, Nederland en Canada.

HCQ is een al sinds de jaren ’60 een wereldwijd goedgekeurd (preventief) anti-malaria medicijn, en geeft niet of nauwelijks bijwerkingen. Er is mede hierom wel degelijk een probleem met het bewijzen van de werkzaamheid van HCQ, namelijk dat het coronavirus zelf niet of nauwelijks (meer) kan worden aangetoond, al helemaal niet met de volstrekt onbetrouwbare PCR testen. Dat betekent dat gezonde mensen, of mensen met verkoudheids- en griepklachten, nog steeds ‘positief’ kunnen reageren op HCQ, terwijl ze het virus waarschijnlijk helemaal niet (meer) onder de leden hebben.

Echte doorbraak zou stopzetting ontwikkeling vaccins zijn

Helaas lijkt Trump nog steeds achter de ontwikkeling van vaccins tegen Covid-19 te staan. Een echte doorbraak, die de allergrootste bedreiging voor de volksgezondheid ooit zou indammen, zou een besluit zijn om onmiddellijk te stoppen met de ontwikkeling van alle Covid-19 vaccins, en staten zoals Virginia, dat verplichte vaccinaties lijkt te willen gaan invoeren, te dwingen hun koers te herzien.


Xander


(1) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

17-07: Grafiek laat zien dat in alle landen die hydroxychloroquine toestaan veel minder doden vallen
17-07: Statistieken bewijzen definitief dat Zweden zonder lockdown beste corona strategie had
23-06: Huisarts Rob Elens wil ondanks verbod toch hydroxychloroquine gaan voorschrijven
19-05: In de zak van de vaccinmaffia? NOS verkondigt louter leugens over hydroxychloroquine
18-05: Allemaal de zon in!’ herhaalt huisarts Rob Elens in nieuw interview
14-05: Maurice de Hond: ‘Cijfers en onderzoeken bewijzen dat we onnodig bang worden gemaakt’
14-05: Teken petitie van huisarts Rob Elens om behandeling hydroxychloroquine toe te staan
28-04: Kan vitamine C toch een belangrijke rol spelen bij bestrijding coronavirus?’
08-04: Nog eens 699 mensen genezen met hydroxychloroquine, maar Nederlandse politiek wil er niet aan
07-04: Nederlandse huisarts heeft al 8 corona patiënten genezen met hydroxychloroquine

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

Xander

© Xandernieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 19 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner