By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

 

Trump krijgt steun van Texas en Louisiana: 4 cruciale staten voor Hooggerechtshof gedaagd

President Trump heeft hulp gekregen van Texas en Louisiana. Zij hebben vier cruciale staten – Georgia, Michigan, Pennsylvania en Wisconsin – voor het Hooggerechtshof gedaagd omdat ze de verkiezingsprocedures onrechtmatig zouden hebben veranderd. Het Hooggerechtshof heeft de zaak inmiddels aangenomen.


De Texaanse minister van Justitie Ken Paxton wil dat het Hooggerechtshof oordeelt dat de verkiezingen in de vier staten ongrondwettelijk zijn omdat ze niet bereid zijn zich aan de wet te houden. De eisers beweren dat Biden een kans van ‘minder dan 1 op een biljard’ heeft om te winnen van Trump.

Georgia, Michigan, Pennsylvania en Wisconsin hebben de veiligheid en de integriteit van de verkiezingen van 2020 aangetast, zei Paxton. Hij voegde toe dat de staten in strijd met de grondwet hebben gehandeld en riep het Hooggerechtshof op om in te grijpen en deze ‘zware fout recht te zetten’. Paxton wees er ook op dat de verkiezingswetten in Wisconsin op ‘ongrondwettelijke wijze’ zijn aangepast.

Hoogst onwaarschijnlijk

Onderzoeksjournalist Ben Swann geeft hem gelijk en licht toe dat de vier staten de wet hebben omzeild en hun eigen regels bedachten. Hierdoor is de integriteit van de verkiezingen aangetast, aldus Swann.

Een overwinning voor Joe Biden in deze vier staten is statistisch gezien hoogst onwaarschijnlijk, gezien de voorsprong van Donald Trump in elk van deze staten na de verkiezingsdag, aldus de eisers. Volgens hen is de kans dat Biden daar wint ‘minder dan 1 op een biljard oftewel 1 op 1.000.000.000.000.000’.

De minister van Justitie van Louisiana, Jeff Landry, zei dat bij miljoenen inwoners van Louisiana en tientallen miljoenen Amerikanen diepe bezorgdheid leeft over de manier waarop de verkiezingen van 2020 zijn verlopen. Ook Landry zei dat het erop lijkt dat sommige staten in strijd met de grondwet hebben gehandeld.

[Zero Hedge,Ben Swann]

4.9 39 stemmen

Beoordeel dit artikel

KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
woensdag 21 april 2021

Vaccin updates

Jouw account

Conflicten livemap

Defcon Level world conflict map
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Andreas Kalcker - Nederlands
14 april 2021
De grote bedrijven verdienen er te weinig aan.
Andreas Kalcker - Nederlands
13 april 2021
Super! Crusiaal dit mensen! Geneest bijna alle ziektes di...
Het vaccin: Lijst van bijwerkingen
13 april 2021
Excuus voor mijn zeer late reactie. Er staan zoveel beric...
Willekeurige partner

Online (laatste 5)

Willekeurig archief bericht
09 april 2020