Twee Carrefours overvallen met machete op vijf dagen tijd: hallo, politie van Turnhout?

30 januari 2020 Nieuws Plaats een reactie

In de Kempense stad Turnhout werd gisteren voor de tweede keer op amper vijf (!) dagen tijd een Carrefour overvallen door een man, gewapend met een machete. De politie gaat uit van twee keer dezelfde dader, want ook de vermomming bleek gelijkaardig. Van de dader geen enkel spoor? Of mogen we het weer niet weten omdat de dader misschien alweer een vreemdeling is?

Wie goed het beeld bekijkt van de overval zaterdag en rekening houdt met het postuur en de lichaamsbouw van de man en bovendien het gebruik van een machete, weet nu al dat de dader geen Vlaming was. We vermoeden dat we de nationaliteit iets zuidelijker moeten zoeken, maar doen hier vanzelfsprekend verder geen uitspraken over. Fake News wordt immers effectief vervolgd tegenwoordig.

Hopelijk gaat de politie van Turnhout nu wél op zoek naar de dader(s). Want wanneer je – zelfs anoniem – op Facebook of Twitter kritisch commentaar geeft over bepaalde maatschappelijke thema’s, dan staat de politie al na enkele dagen aan je deur met de vraag of je even mee wilt komen naar het politiekantoor. Turnhout heeft best wel wat camera’s hangen, maar een overvaller met een machete vinden is blijkbaar iets moeilijker…

ReactNieuws

© React nieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 23 januari 2022

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers