Beelden uit coronakamp in Canada: ‘Jullie behandelen ons erg slecht’

Op beelden die in een coronakamp in Canada zijn gemaakt, is te zien hoe medewerkers een man tot bedaren proberen te brengen die er al enkele dagen wordt vastgehouden. Het lijkt te gaan om een hotel dat is omgetoverd tot isolatiecentrum.

“Ik weet niet wanneer mijn vlucht vertrekt. Ik heb verdomme nog nooit een misdaad begaan,” zegt de man tegen de medewerkers, die schorten, mondkapjes en gezichtsschermen dragen.

kampcanada

Misselijk

“Nee, u bent geen crimineel, dat is het niet,” zegt een medewerker tegen de woedende man. “Wat is er dan in vredesnaam aan de hand? Ik heb me drie keer laten testen. Ik wil weten wanneer mijn testresultaten bekend zijn. Derde dag!” aldus de man.

De boze man klaagt ook over de kwaliteit van het voedsel in het quarantainecentrum. “Ik krijg troep. Vanmiddag kreeg ik een vieze sandwich die me misselijk maakt.”

Daarnaast klaagt de man over de manier waarop hij wordt behandeld. “Jullie behandelen me slecht. Jullie behandelen ons allemaal erg slecht.”

Dit is wat er op dit moment in Canada gebeurt

Eerder werd de Canadese Tiffany Gaura met haar twee dochters opgesloten in een quarantaineruimte bij het Westin Calgary Airport nadat ze een reis hadden gemaakt naar Egypte. Ze zei dat ze werden opgewacht door medewerkers van het Rode Kruis in beschermende pakken. “We mogen niet naar buiten,” schreef Tiffany op Facebook.

“We krijgen alleen de maaltijden die ze ons geven (het is nu 18.30 uur en we hebben nog niets te eten of te drinken gehad sinds we om 15.00 uur zijn geland),” aldus de vrouw. Ze kreeg ook te horen dat de boete voor het onderbreken van de quarantaine kan oplopen tot 750.000 dollar. “Dit is wat er op dit moment in Canada gebeurt.”


[Infowars]

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer
 

Reacties 4

Lexie026 op zaterdag 11 december 2021 15:03

Ongelooflijk

Ongelooflijk
Gast - Dennis op zaterdag 11 december 2021 16:33

Bah bah

Bah bah
Mies91 op zaterdag 11 december 2021 23:52
Elke op maandag 13 december 2021 13:22

Super triest

Super triest
Gast
vrijdag 29 maart 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers