Update EU statistieken: 23.252 doden en ruim 1 miljoen met ernstige gevolgen door Covid injecties

Nieuwe jonge slachtoffers op het altaar van de onverzadigbare 'vaccinatie'sekte die ook in ons land de scepter zwaait. Ach, als het uw eigen (klein)kind of broer/zus maar niet is, toch? Als U zich maar weer 'veilig' voelt. Gewoon door blijven injecteren dusā€¦

----------------------------------------------

Officiƫle CDC data Covid injecties: 7,5 x meer dode tieners, en 15 x hoger aantal gehandicapte tieners dan door alle andere 'vaccins' bij elkaar opgeteld - Uitrol van het systeem van 'het Beest' gaat met 3e boostershot onverminderd door

----------------------------------------------

Volgens EudraVigilance, de officiƫle EU/EMA medische monitor, waren er op 28 augustus 23.252 Europeanen gestorven door hun Covid-19 injecties, en hadden 2.189.537 zware bijwerkingen gemeld, waarvan 1.076.917 met langdurige (vaak blijvende) ernstige gevolgen voor de gezondheid. Ondertussen blijkt uit de data van het Amerikaanse CDC dat de als 'vaccins' vermomde experimentele gentherapie injecties dit jaar al 7,5 meer tieners het leven hebben gekost en 15 x meer tieners gehandicapt hebben gemaakt dan ALLE andere vaccins bij elkaar opgeteld. Desondanks wordt deze wereldwijde slachting met almaar dwingendere maatregelen aan de bevolking opgelegd.

Pfizer/BioNTech heeft inmiddels 11.266 doden en 900.032 zware bijwerkingen op naam van zijn Covid injecties staan. 6.029 stierven door hun Moderna 'vaccin', en 254.648 raakten daardoor hun gezondheid kwijt. AstraZeneca vaagde de levens van 4.991 mensen weg, en liet 965.095 met vaak ernstige gezondheidsproblemen achter.

Janssen (Johnson&Johnson) komt er met 'slechts' 966 doden en 69.762 zware bijwerkingen nog het minst slecht vanaf, maar dat komt niet omdat dit 'vaccin' beter zou zijn, maar omdat het veel minder vaak is toegediend. Verhoudingsgewijs is het J&J juist dodelijker dan dat van Pfizer en AstraZeneca. Moderna is met een sterftepercentage (van het aantal gemelde gevallen) van bijna 6% het gevaarlijkst.

7,5 x meer dode-, en 15 x meer gehandicapte tieners

In de jongste statistieken van de Amerikaanse CDC is te zien dat de Covid injecties dit jaar al 7,5 keer meer tieners van 12 tot 19 hebben omgebracht, en zelfs 15 keer zoveel permanent gehandicapt hebben gemaakt dan ALLE andere vaccins bij elkaar opgeteld: (2)

En dan nog wil Anthony 'dr. Death' Fauci ALLE kinderen van ALLE leeftijden gaan injecteren, ondanks het vastgestelde gegeven dat kinderen NUL risico lopen door Covid te overlijden, en zelfs bijna NUL risico om er Ć¼berhaupt ziek van te worden.

De werkelijke aantallen zijn vrijwel zeker vele malen hoger, omdat in alle Westerse landen het melden van bijwerkingen en sterfgevallen zwaar wordt ontmoedigd en zo moeilijk mogelijk is gemaakt. Desondanks zijn de gevallen die het toch tot de statistieken halen (historisch slechts 1% tot 10% van het werkelijke aantal) schrikbarend hoog.

Menselijkheid vervangen door medisch-fascistische totalitarisme

In een normale samenleving waarin menselijke waarden en mensenlevens nog tellen, zouden deze zeer schadelijke stoffen onmiddellijk zijn verboden. en zouden de verantwoordelijke fabrikanten en politici voor het gerecht zijn gedaagd. Maar sinds vorig jaar is alle menselijkheid en compassie overboord gezet en vervangen door medisch-fascistisch totalitarisme. Ondanks de enorme aantallen slachtoffers bereiden de overheden daarom gewoon (booster)shot nummer 3 voor. Israƫl is daar reeds mee begonnen, en Canada heeft voor iedere burger zelfs 8 extra injecties gekocht.

Klaarblijkelijk beseft de Canadese 'liberale' dictator Justin Trudeau dat ook de volgende 'shots' niet gaan werken, en dat komt omdat hij van meet af aan wist dat deze 'vaccinatie'campagne helemaal niets met de volksgezondheid te maken heeft, maar alles met het stapsgewijs integreren van ieder mens in Klaus Schwabs door A.I. aangestuurde 'Internet of Body's' dat door ons al in 2009 werd beschreven als het in de Bijbel voorzegde 'systeem van het Beest', met verplichte grafeen-nano vaccinaties als het beruchte 'teken' (666 = ChiXiStigma; stigma = PRIK. Zie o.a. ons artikel van 24 november 2020: (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het 'teken van Beest' Chi-Xi-Stigma).

Laat ook u zich onomkeerbaar integreren met 'het Beest'?

We herhalen nog maar eens dat uit dit systeem gƩƩn ontsnappen mogelijk is, niet alleen omdat het bewust zo ontworpen is en omdat deze gentherapie injecties voor velen onomkeerbare gezondheidsgevolgen zullen hebben, maar ook omdat u een onlosmakelijk onderdeel wordt van dat technocratische 'Beest'* systeem, waarin u 24/7/365 met 5G en vooral 6G 'online' te volgen, controleren, sturen, modificeren en te veranderen bent. (* Een 'Beest' staat in alle profetieƫn altijd symbool voor een groot (wereld)rijk, nooit voor slechts ƩƩn persoon.)

U zult zĆ³ zeer worden veranderd, dat u gewillig via het 'beeld'(scherm**) totale gehoorzaamheid ('aanbidding') aan 'het Beest' zult bewijzen. Kijk om u heen, en u ziet dat veel mensen dat nu al uit zichzelf doen. (** Daarbij kunt u denken aan de QR-code, het digitale vaccinpaspoort, en/of naar een app zoals die nu in AustraliĆ« wordt getest, waarbij u op ieder moment een bericht van de overheid op uw smartphone kunt ontvangen, en dan een selfie van uzelf terug MOET sturen om te bewijzen waar u bent en dat u het bent, en niet iemand anders).

Net zo min als u de injectiestoffen van 'vaccins' uit uw lichaam kunt halen, zult u zichzelf onmogelijk uit 'het Beest' kunnen halen, omdat u ermee 'versmolten' bent. Volgens de Bijbelse eindtijdprofetieĆ«n kan zelfs God u dan niet meer redden (het criterium hiervoor is volgens Openbaring 13 namelijk NIET een 'keuze voor of tegen Jezus', maar een keuze voor of tegen het ontvangen van 'het teken'). U zult namelijk geen origineel 'mens' meer zijn, maar in een transhumane androĆÆde, een soort 'cyborg', zijn veranderd. Dan zult u door een andere 'god' worden aangestuurd, een cybergod: de A.I. van Schwabs 'Internet of Body's', de digitale verpersoonlijking van Satan op Aarde.

Als enige vorm van vrijheid, privacy en zelfbeschikking - zelfs van uw denken en wensen - u heilig is, dan gruwelt u tot in het diepst van uw tenen van dit nu in opbouw zijnde anthimumane en onderdrukkende technocratische slavensysteem. En voor gelovigen: als u niet zelf een stukje 'Beest' wilt worden en vervolgens samen met 'het Beest' in het 'vuur' van de eeuwige ondergang wilt belanden (Openbaring 14:9-11), dan weet u voor wat voor ingrijpend besluit u gesteld wordt als de volgende injectie uitnodiging bij u op de mat valt.

 

Xander

(1) Health Impact News
(2) Health Impact News

Zie ook o.a.:

01-09: Anthony Fauci ('Dr. Death') wil verplichte Covid injecties voor alle kinderen van alle leeftijden
13-08: 'Grafeen nanobuisjes in vaccins worden door 5G frequenties actief en veranderen hersenprocessen' ( / Grafeen nanobuisjes hechten zich in ons brein, kunnen exact worden afgestemd op de snelheid van het menselijk denken en de hersenen in Ć©Ć©n grote ontvangende antenne veranderen)
31-07: Flashback naar 2009 artikel over BEAST computer in Brussel en verplichte nano-vaccinaties met vreemd DNA
27-07: Deze tekenfilm uit jaren '30 waarschuwde al voor Nieuwe Wereld Orde via geplande pandemie en verplichte vaccinaties
25-07: Wetenschappers presenteren nanosysteem waarmee 'Internet of Body's' wordt gerealiseerd
03-07: WEF publiceert stappenplan hoe mensen moeten worden gemanipuleerd zich te laten vaccineren
27-06: 'Joods-Amerikaanse auteur maakt de verboden vergelijking tussen vaccins en de gaskamers'
21-06: Utopia: Film uit 2019 voorspelde pandemie en vaccins waarmee wereldbevolking heimelijk wordt gesteriliseerd
29-05: Covid-19 professor verscherpt toon: Deze pandemie is er om iedereen te merken met een vaccin
24-05: Wetenschappers maken proteĆÆne waarmee hersenen en gedrag kunnen worden gecontroleerd
12-05: WEF topman Schwab: Binnen 5 jaar verplichte gezondheidspas en geĆÆmplanteerde microchip
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
12-04: WEF kondigt slimme mondkapjes aan die u instructies geven (/ Volgt na de Smart Mask de Smart Mark, een geĆÆnjecteerde tattoo en/of vaccin met nanochip?)
16-04: Pentagon zegt aan alomvattend corona vaccin met geĆÆmplanteerde microchip te werken
22-03: Aartsbisschop ViganĆ² noemt Great Reset de oprichting van 'het rijk van de Antichrist'
07-01: 'Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij'

2020:
18-12: Hooggeplaatste kardinaal Vaticaan: 'We worden slaven van een goddeloze en moorddadige agenda'
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het 'teken van Beest' Chi-Xi-Stigma)
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips (/ Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt - Implanteerbare microchips koppelen mens aan A.I. - Gedachten lezen wordt business model)
03-09: 'Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins' (/ Transhumane mens wordt geĆÆntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
24-08: Verplichte vaccinaties zijn volgens de NĆ¼rnberg Code misdaden tegen de menselijkheid
10-08: Flashback naar 2009: 'Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?'
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje 'Beest', en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates'ID-vaccinatie-betalingssysteem
13-05: Bill Gates'geĆÆnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd 'Luciferase' in menselijk lichaam
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem

2019:
04-10: Paus wil in 2020 pact met wereldleiders sluiten voor oprichting klimaatdictatuur (/ Grote crisis gepland om weg vrij te maken voor Luciferiaanse wereldorde)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

Xander

© Xandernieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
maandag 08 augustus 2022

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers