Vanaf 1 januari 2020 heeft de kankerindustrie sinds het jaar 2000 wereldwijd 20 miljoen mensen gedood

Als je nieuwsgierig bent hoeveel mensen sterven aan dingen die volgens de overheid ‘veilig en effectief’ zijn, hoef je niet verder te zoeken dan de Pharma Death Clock-website, die verklaart dat meer dan 20 miljoen mensen alleen al sinds het jaar 2000 zijn overleden aan chemotherapie .

Het blijkt dat de chemische cocktails die Big Pharma produceert, meer mensen doden dan de wereldoorlogen en terroristische aanslagen samen, waardoor de farmaceutische industrie vandaag de nummer één moordenaar in onze wereld is.

Sinds het jaar 2000 zijn bijna 2,25 miljoen mensen gestorven aan het innemen van opioïde geneesmiddelen, zelfs terwijl de cannabisplant federaal verboden blijft en kratom (mitragyna speciose), een natuurlijk alternatief voor opioïden, voortdurend wordt aangevallen door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) ).

Antibioticaresistente superbugs, die werden voortgebracht door de ‘medicijnen’ van Big Pharma, hebben sinds het jaar 2000 ook meer dan 14 miljoen mensen gedood, terwijl psychiatrische medicijnen meer dan 10 miljoen mensen hebben gedood.

Een andere topmoordenaar van mensen in de wereld van vandaag is de algemene geneeskunde en de bijbehorende goedgekeurde behandelingen. Iatrogene sterfgevallen, zoals deze ook worden genoemd, komen sinds 2000 bij bijna 16 miljoen mensen binnen.

Andere prominente doodsoorzaken in onze wereld zijn tegenwoordig ziekenhuisfouten met bijna negen miljoen sterfgevallen sinds 2000, medicijnresistente tuberculose bij meer dan vier miljoen sterfgevallen, doorligwonden bij bijna 2,5 miljoen sterfgevallen, ziekenhuisondervoeding bij bijna 2,2 miljoen sterfgevallen, bijwerkingen bij bijna 2,2 miljoen doden, medische fouten bij bijna twee miljoen doden, ziekenhuisinfecties bij meer dan 1,5 miljoen doden en SSRI’s (selectieve serotonine heropname remmers) bij bijna een miljoen doden.

Als de regering zegt dat het slecht is, dan is het waarschijnlijk goed – en vice versa
Het punt hier is dat de nummer één moordenaar van mensen door de overheid gesanctioneerde ‘medicijnen’ en alle bijbehorende onderdelen zijn – geen vapen, rauwe melk, planten, geweren of andere dingen die tirannen en agentschappen doen waarvan ze beweren dat ze de samenleving vernietigen.

‘Conservatieven’ zijn berucht omdat ze eisen dat de overheid dit kruid of die plant verbiedt om ‘de kinderen’ en ‘onze gemeenschappen’ te beschermen tegen ‘schade’. Liberalen doen, zoals we weten, precies hetzelfde, behalve dat het meestal gericht is op vuurwapens of spraak.

Desalniettemin is de rode draad dat iedereen gericht is op de verkeerde dingen als het gaat om het echt veilig houden van onze gemeenschappen. Als mensen echt om het welzijn van anderen geven, dan is het eerste dat we uit onze straten moeten elimineren apotheek- en drogisterij-winkels op elke hoek en ziekenhuisverbindingen in elke stad.

Het blijkt dat dit de gifdistributeurs zijn die verantwoordelijk zijn voor het vernietigen van mensenlevens op verschillende manieren, waaronder dodelijke medicijnen, besmettelijk vuil en ziekenhuisfouten. Dus, waar zijn de protesten om de autoriteiten te laten optreden tegen deze instellingen om gezinnen te vernietigen?

In plaats daarvan horen we alleen maar de ‘noodzaak’ om onze vrijheden te elimineren om iedereen ‘veilig’ te houden. Dat betekent geen cannabis, geen kratom, geen rauwe melk, geen schoon voedsel dat zonder een ‘vergunning’ wordt verkocht. geen vrije meningsuiting, geen wapens en eigenlijk geen zelfautonomie – omdat alleen de overheid weet wat het beste is voor u en uw gezin.

Bronnen:

PharmaDeathClock.com

Afbeeldingsresultaat voor kanker industrie

Redactie World Unity

© worldunity.me

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 01 oktober 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Dit is waarom bijna iedereen positief test op corona
30 september 2020
Waarom id an niet 100% van de afgenomen tests positief?
Erdogan dreigt Griekenland openlijk met oorlog
30 september 2020
Tussen beide landen is de oorlog nooit gestopt. er is enkel een "staak...
Migranten niet welkom in Bosnië! Dieren en burgers zijn niet langer veilig
26 september 2020
Groeten van de Grote Orde van Verlichting voor de Verenigde Staten en ...
Willekeurige partner