Vaticaancriticus: ‘Deep State zit achter Oekraïneoorlog, er is een link met coronamaatregelen’

Aartsbisschop en uitgesproken Vaticaancriticus Carlo Maria Vigano heeft maandag een brief gepubliceerd waarin hij de Deep State binnen de Verenigde Staten, de Europese Unie en de NAVO de schuld geeft van de oorlog in Oekraïne.

De VS en Europa moeten Rusland niet marginaliseren, maar een bondgenootschap aangaan om weer handel te drijven en de christelijke beschaving te herstellen. Dat is volgens Vigano de enige manier om de wereld te redden van het transhumanistische en medisch-technische globalistische monster.

De aartsbisschop, voormalig apostolisch nuntius in de VS, schrijft in zijn bijna 10.000 woorden tellende brief dat Poetin in een hoek is geduwd door een agressieve NAVO, die daarbij gesteund wordt door de VS. Een globalistische elite probeert zowel Rusland als Oekraïne op deze manier in de val te lokken, stelt Vigano.

Verergerd

In zogenaamde democratische landen worden afwijkende meningen gecensureerd. De pandemie heeft deze dynamiek verergerd, zei de aartsbisschop, die toevoegde dat de reguliere media ‘schaamteloos hebben gelogen’.

Mensen die weigeren om Poetin een ‘bezetter’ of ‘tiran’ te noemen, krijgen dezelfde behandeling als mensen die zich uitspraken tegen de coronavaccins, zegt Vigano.

Hij hekelt daarnaast het gebrek aan berichtgeving over neonazigroepen in Oekraïne die de Russisch sprekende Oekraïners in Donetsk en Loehansk hebben aangevallen.

Gegijzeld

Volgens Vigano is de oorlog onderdeel van een plan om een nieuwe wereldorde te installeren. De VN, NAVO, het Internationaal Monetair Fonds, de EU en miljardairs als George Soros en Bill Gates zweren samen om een wereldregering in het zadel te helpen, aldus de aartsbisschop.

Hij schildert de Oekraïense president Zelenski af als een EU-marionet, ‘een sympathieke buitenstaander die wordt ingezet om anti-Russische gevoelens aan te wakkeren’.

Vigano zegt ook dat Oekraïners worden ‘gegijzeld’ door het globalistische, totalitaire regime en pleit tegen EU-lidmaatschap.

[Religion News Service]

De Theorist

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer
 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 16 juli 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers