“Veel dingen te links-radicaal” – Kapitein Reisch breekt met “Mission Lifeline”

Geplaatst op 11 januari 2020 door

Screenshot_150

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Tussen kapitein Claus-Peter Reisch (foto) en de vereniging “Mission Lifeline” is het tot een breuk gekomen. In een interview met “Zeit Online” zei Reisch dat er meningsverschillen met de vereniging zouden bestaan en hij problemen met de “politieke agitatie” zou hebben, veel dingen zijn hem te links-radicaal.

politikstube

Dat geeft een diepe inkijk in de instelling van de vereniging. En Reisch laat eerste signalen zien van een andere manier van denken en komt tot het besef dat hij zich niet meer voor het karretje ter bestrijding van politieke respectievelijk kritische tegenstanders wil laten spannen en deze methodes afkeurt?

Reisch keurt de politiek van de vereniging af, terwijl hij al lang een politiek figuur is geworden, die niet alleen maar als smokkelkapitein in de “redding op zee in de Middellandse Zee” ageert en het verdere transport/het binnensluizen naar Europa garandeert. In juli 2019 pleitte Reisch ervoor om de AfD gewoon te verbieden en in juli 2018 eiste Reisch het aftreden van Seehofer. Dus Reisch is niet conservatief, maar veelmeer politiek links georiënteerd in te delen en vertegenwoordigt bovendien de linkse these: ongehinderde binnenkomst in Europa voor iedereen die in de Middellandse Zee wordt opgepikt.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Vluchtelingen", Barbarisme, Duitsland, Hypocrisie, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, NGO, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

E.J. Bron

© E.J. Bron

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
maandag 21 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner