By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

 

Verkiezingen VS nog in volle gang. Fraude is ongekend.

Ook in Nederland is de berichtgeving voornamelijk eenrichting verkeer. Meewarige artikelen over een zittend president die niet tegen zijn verlies kan en een president-elect, die al een nieuwe regering in elkaar heeft getimmerd.

De Democraten hebben groot belang bij verkiezingswinst, als u weet hoeveel miljarden er in de campagne zijn geïnvesteerd.

Daarnaast bereiken steeds meer signalen ons, dat het spoor van de fraude via Toronto, Amsterdam en Frankfurt leidt naar Communistisch China.

In de VS hebben we nu inmiddels te maken met een 3-partijensysteem. De Democraten en de Republikeinse Trumpisten nemen het in feite tegen elkaar op. Er is een afkalvend corrupt deel van de GOP Republikeinen, welke aan de fraude mee heeft gedaan en in feite ook hoogverraad heeft gepleegd. De stemcomputers worden gecontroleerd door de Carlyle Group, een investeringsmaatschappij, waarin de Chinese Communistische Partij een controlerend belang heeft. De verkiezingen zijn volledig vanuit het buitenland gemanipuleerd. Dominion Voting vanuit Canada, Smartmatic vanuit Amsterdam en Scytl vanuit Frankfurt. China heeft met honderden miljoenen geprobeerd de corrupte partijbonzen in de VS om te kopen.

Hoe verschrikkelijk veel bewijzen er nu boven tafel komen is ongekend. Het heeft de MSMedia nog niet bereikt. Klik onderstaande link maar eens aan, bewaar uw geduld, omdat het laden even duurt:

Hieronder een indicatie hoeveel geld er is gemoeid met de campagnes.

Vervolgens is het spoor vrij gemakkelijk te volgen, hoe de Amerikaanse verkiezingen zijn verworden tot een casino, waarbij de bank altijd wint. Grootaandeelhouder van Sequoia Capital is de Carlyle Group, waarin de Bush en Bin Laden families hebben gezeten en waarschijnlijk hun aandelen aan de Chinezen hebben verkocht.

[LINK]

Administrator

© De Bataafsche Courant

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 17 januari 2021

Jouw account

New World Order
Populair deze week
Nieuwste leden
.

Agenda

Willekeurige partner