Verpleegster in de frontlinie onthult: ‘Ik heb geen enkele patiënt zien sterven aan corona’

Verpleegster Nicole Sirotek sprak zich al in mei 2020 uit over de wanpraktijken in ziekenhuizen waar coronapatiënten worden behandeld. Sirotek, die in ‘coronahotspot’ New York werkzaam was, stelde dat mensen niet sterven door corona, maar door medische fouten.

Ze lichtte het management in, maar ‘niemand wilde luisteren’. “Het kan ze niet schelen wat er met de patiënten gebeurt. Ik kom hier iedere dag binnen en zie letterlijk hoe ze deze mensen vermoorden. Niemand doet er iets aan,” zei ze in een Facebookvideo die al snel werd verwijderd.

Er luistert niemand

“Deze mensen sterven niet aan corona. Ze vermoorden deze mensen. En er luistert niemand,” benadrukte Sirotek.

Maandag nam de verpleegster deel aan de paneldiscussie die door senator Ron Johnson was georganiseerd in de Amerikaanse Senaat. “Wat vandaag de dag nog steeds gebeurt, is dat velen van hen niet sterven aan corona,” zei ze over de ziekenhuispatiënten.

Orders

Toen de verpleegster aan collega’s vroeg waarom ze patiënten geen steroïden gaven, kreeg ze te horen: we volgen gewoon orders op. “Het opvolgen van orders heeft geleid tot het grote aantal sterfgevallen in de ziekenhuizen. Ik heb geen enkele patiënt zien sterven aan corona,” aldus Sirotek. “Ik heb veel patiënten zien sterven als gevolg van nalatigheid en medische fouten.”

coronavac345

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer
 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
maandag 23 mei 2022

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers