By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Ik werd als mens en journalist doodziek van onze media. Deze ex-NOS-medewerkster maakte het van binnenuit mee en deelt alles

Door ex-NOS-medewerkster Janneke Monshouwer: Omdat ik (als mens en journalist) doodziek werd van alle armoede in de wereld en alle oorlogen en agressieve ‘overnames’ die ik meemaakte, en veel dingen bij de TV niet klopten, (het medium waar ik 30 jaar werkte, van alles leerde en veel meemaakte) begon ik jaren geleden een onderzoek naar ‘wie de macht heeft en deze misbruikt’ in de wereld.

Dat onderzoek beschreef ik in mijn eerste boek: Ander nieuws, wat het Journaal niet uitzond (uitgave 2016). Daarin werd al duidelijk wie nu al een paar eeuwen ‘de macht heeft en deze misbruikt’ en hoe dat gebeurt.

Vervolgens begon ik aan de delen 2 en 3. Daarin zaten ook onderwerpen als Eerste en Tweede Wereldoorlog, Afrika, het kolonialisme, Israël, Libië en Khadaffi, omdat we daar vroeger veel gefilmd hadden, en over de wereldmacht. Ik kreeg steeds meer bevestiging van hetzelfde. Die wereldmacht wordt vaak genoemd: elite of kliek, en ook: deep state.

Bevrijden

Intussen was ook al de oorlog in Syrië begonnen, en toen Nederland daar (ook weer) aan meedeed, legde ik mijn andere werk opzij, en startte met een onderzoeks(boek) over de machten daarachter. Hoe zat dat?

Op opeens – voor mij – ‘surprise surprise’ kwam er in 2015 een presidentskandidaat, over wie ik nooit eerder had gehoord. Heel anders dan alle vorige leiders die ik had beschreven in mijn vorige boek en in al mijn onderzoekswerk.

Ik ben gaan uitzoeken over zijn leven en motieven – en toen werd ik ziek van onze journalistiek in de media, die tegenovergestelde dingen beweert dan ik in mijn onderzoek vond. En ja, natuurlijk kan ik het mis hebben en ik ging checken en checken. Check en dubbel check leerden wij journalisten vroeger.

En wat werd me duidelijk? Deze nieuwe presidentskandidaat koos ervoor om die hele misbruik plegende wereldmacht te trotseren en zijn land daarmee te bevrijden van het misbruik van de ‘deep state’. Hij kiest voor een soeverein Amerika.

Gevecht

Maar daarmee haalde hij zich de woede van de ‘deep state’ op de hals. En oooh wat is die ‘deep state’ groot en machtig. Dat zien we dagelijks in de massamedia, die gefinancieerd worden door de ‘deep state’, door alle anti-berichten: anti-Trump, anti-Poetin, anti-Assad, anti-China, anti-Noord-Korea, anti-dit en anti-dat.

Mensen, we worden opgezet tegen anderen. Zoiets komt ten goede aan het westerse militair industrieel-complex en hun aandeelhouders. Omdat ik vervolgens een boek schreef over mijn onderzoek naar Trump en zijn tegenstanders (uitgave 2018), en ik opkom voor zijn intenties en programma om de ‘deep state’ te trotseren, word ik door sommigen hard aangevallen en kreeg ik het verwijt dat ik niet objectief ben en fanatiek.

Kijk, ik ben geen verheerlijker van een of andere persoon, want we zijn allemaal mensen en we maken allemaal fouten, wel wil ik er toch op wijzen dat we nu in een heel bijzondere tijd leven om dit mee te maken, deze bewustwording.

Het is gewoon een gevecht tussen licht en donker, zelfs een strijd op leven en dood, ik heb al eens een president meegemaakt die is weggewerkt en waar ik verdriet over had (de moord op Kennedy), en als ik zeg dat ik iemand een held vind, en eigenlijk de Nobelprijs voor de Vrede zou horen te krijgen dan vind ik dat nu passen bij Poetin en Trump.

Strategie

Maar in de praktijk wil de deep state & ‘vrienden’ de Amerikaanse president wegwerken en zo snel mogelijk. En waar ik nu moeite mee heb, zijn de Amerikaanse troepen bij de Syrische olie. Maar weer blijkt daar een (logische) strategie achter te zitten die we nu nog niet door hebben.

Op verzoek geef ik op donderdagavond 14 november een lezing in Nieuwerkerk aan den IJssel, met een update over het zeer spannende wereldnieuws, de Nieuwe Wereldorde, Verenigde Naties (internationale Gemeenschap) en de rol van de media.

Ook wil ik aandacht schenken aan ons onderwijs, wat gebeurt er op scholen, worden leerlingen geïnspireerd om zelf na te denken, geïnformeerd of een bepaalde hoek ingedrukt?

Wanneer: donderdagavond 14 november
Hoe laat: 19.30 – 22.00 uur
Waar: Drank & Spijslokaal Het Perron
Adres: Kerklaan 13-15, 2911 AA Nieuwerkerk ad IJssel
Entree: 15 Euro
Aanmelden: [email protected]

Vind je deze info waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen

© Copyright (c) NineForNews.nl

NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

Jouw account

Nieuwsbox

Nieuwste leden

.

Laatste reacties....

“Europa is de gaskamer van Soros”
03 december 2020
Ooit kon je kiezen....christen moslim jood of geen geloof...
“Europa is de gaskamer van Soros”
03 december 2020
Ja echt een naar vies mannetje
“Europa is de gaskamer van Soros”
03 december 2020
Het is één van de grootste misdadigers. Is ooit begonnen...
Willekeurige partner

Online (laatste 5)

Laatste website updates
29 november 2020
25 november 2020