video: Kustwacht probeert boot vol migranten te laten zinken

Geconfronteerd met migratiedruk, gebruikte de Griekse politie twijfelachtige methoden om een ​​boot met migranten te stoppen. Een video toont Griekse kustwachten die een boot met migranten uit Turkije aan boord nemen.

De video is gefilmd door de Turkse autoriteiten en op 2 maart vrijgegeven op Twitter. De beelden getuigen van een opzettelijk gebruik van geweld: waarschuwingsschoten in de richting van de geïmproviseerde boot, maar ook door ze meerdere keren met een paal te slaan om te voorkomen dat ze omhoog gaan of gek worden om de opblaasboot te laten zinken. AFP zegt dat het de door Ankara geposte video, die naar verluidt zou zijn gefilmd “voor de kust van het district Bodrum in Turkije, dat op slechts twintig kilometer van de Grieks eiland Kos ‘.

Reacties

Reacties

Een bevolking die de vrijheid van meningsuiting, het debat en de waarheid niet respecteert en verdedigt, zal niet lang de vrijheid hebben die voortvloeit uit de vrijheid van meningsuiting, het debat en de waarheid. Deze website respecteert de waarheid en het vereist uw steun denk aan onze sponsors of doe een donatie hier wij zijn blij met elke euro. Zoals u wellicht weet doen de Social Media sites zoals Facebook en Twitter er alles aan om ons bereik tot een minimum te beperken! We zijn daarom meer dan ooit afhankelijk van uw support om het woord bij de mensen te krijgen. Wanneer u bovenstaand artikel nuttig, interessant of leerzaam vond, like het dan en deel het overal waar u maar kunt! Alvast heel hartelijk bedankt voor de support!

admin

© stopdebankiers.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 24 oktober 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Willekeurige partner