Moslimsoldaten bestormen grenzen Europa met strijdkreet ‘ALLAH AKBAR’

4 maart 2020 Nieuws 6 reacties

Tienduizenden moslimsoldaten, gestuurd door de Turkse moslimdictator Erdogan, proberen momenteel de grenzen van Europa te bestormen. De frontlijn van de aanval is voorlopig Griekenland. De beelden zijn duidelijk: af en toe worden vrouwen en kinderen als levend schild gebruikt, en omhoog gestoken als de camera’s van extreemlinkse journalisten, die tegelijk extreemlinkse activisten van Soros-NGO’s zijn, in zicht zijn. Maar op het terrein zijn het de jonge, agressieve moslims van Afghanistan, Pakistan en Syrië die de strijd voeren.

De Griekse burgers en grenspolitie werden intussen al bekogeld, beschoten en vandaag ook met traangasgranaten bestookt. (Die worden hen blijkbaar verstrekt door de Turken.)

Doorheen alle beelden is een duidelijke lijn herkenbaar: de moslimsoldaten gebruiken geen kreten als ‘vrede’ of ‘hulp’, maar de oorlogskreet die ze kennen van het slagveld: ‘Allah Akbar’. Dit is een oorlog, en wij worden aangevallen. DELEN om mensen te informeren!

Links is intussen begonnen aan haar intensieve propagandacampagne: de leugenpers gebruikt de valse term ‘vluchtelingen’, terwijl het om illegale indringers gaat. De leugenpers probeert de mensen ook wijs te maken dat de invasiemacht vooral ‘zielig’ is, terwijl de Soros-NGO’s toeteren dat de houding van Griekenland ‘onwettig’ is. Rechts blijft intussen in West-Europa merkwaardig stil. Er lijkt intussen toch genoeg aanleiding voor een steunbetoging voor de Griekse ambassade, of een aanvraag tot betogen in een Vlaamse wijk met teveel Turken tegen de asielinvasie en tegen de Turkse dictator Erdogan…

ReactNieuws

© React nieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 31 oktober 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Laatste reacties....

De aap in Ankara op de voorpagina van Charlie Hebdo na de aanval op Macron
29 oktober 2020
Erdogan heeft gelijk.en aanslagen.ja daar krijgen de Islam de schuld v...
Sirenes in Compiègne wanneer de avondklok ingaat
27 oktober 2020
Echt er gebeuren enge dingen op de wereld en wij moeten onze bek maar ...
Sirenes in Compiègne wanneer de avondklok ingaat
26 oktober 2020
Als de avondklok in gaat ! Je verwacht elk moment dat de eerste bommen...
Willekeurige partner