[VIDEO] Onderzoeksjournalist Rypke Zeilmaker doet zijn verhaal over arrestatie

1 februari 2020 Nieuws Plaats een reactie

Een opvallende arrestatie van en onderzoekjournalist, met als vakgebied klimaat en ecologie. Vooraanstaand scepticus van de klimaathysterie, onderzoeksjournalist Rypke Zeilmaker, heeft een eigen webstek waarop hij regelmatig kritisch publiceert over de spelers en gelden die omgaan in dit verhaal. Hij werd op donderdag 30 januari thuis opgehaald door de politie en met enig geweld meegenomen naar het bureau. Naar eigen zeggen werd hem in eerste instantie niet verteld wat de reden voor de arrestatie was, later meldde de politie dat hij een ambtenaar van een Friese gemeente zou hebben bedreigd.

De opvatting over dat er sprake zou zijn van klimaatverandering en mensen hiervoor schuldig zijn en daarom veel geld uit de samenleving nodig is, is ook in Nederland een onderwerp waar een zwaar taboe op rust. Zo krijgen critici van de kartelmedia geen podium of worden voor al wat lelijk is uitgemaakt. Dat nu journalisten moeten vrezen voor huisbezoeken van de politie is ronduit een ernstige ontwikkeling.

De politie verklaart om 17 uur aan de Blauwe Tijger dat Rypke Zeilmaker is opgepakt wegens bedreiging van een ambtenaar van een gemeente in Friesland. De gemeente heeft aangifte gedaan en het OM heeft een onderzoek ingesteld.

Hieronder is een uitgebreide reactie te bekijken van Rypke Zeilmaker, toen hij gisterenavond aanschoof in de studio van de Blauwe Tijger;

ReactNieuws

© React nieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 22 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner