By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

 

Video's van Lange Frans verwijderd

Ik ben benieuwd wie mij kan uitleggen waarom Lange Frans geboycot wordt? Waarom zijn ze alles aan het weghalen waarin hij zijn 'mening' geeft over wat er gebeurt in de wereld?

Als het allemaal complottheorietjes zijn en mensen die wat anders denken dan de mainstream, is het toch niet nodig om deze groep weg te zetten als 'wappie'?

Als er helemaal niets aan de hand momenteel, dan laat je deze mensen toch gaan? Iets met vrijheid! Vrijheid die steeds minder en minder aan het worden is. Beetje bij beetje.

Maar je moet doen wat ze zeggen en je bek houden. Ook als je ontslagen wordt, niet geholpen kunt worden aan kanker, hartfalen en andere zaken. Als je keiharde cijfers ziet die niet kloppen met de media. Als je je familie niet meer mag zien, als je bedrijf naar de klote gaat, mensen depressief, zelfmoorden.

Mensen zogenaamd positief door onbetrouwbare tests. Zelfs al tig bekende mensen. En wie is er 'echt' doodziek? Niemand.


.

En voordat er weer mensen roepen dat een tante of opa het virus hebben gehad en er slecht aan toe zijn. Zeg er dan ook even bij wat voor klachten er nog meer onder liggen. Want dat mensen soms ziek worden, gebeurt altijd. Alleen krijgt het nu gelijk de naam Corona mee. Ik blijf erbij dat de wereld genept wordt en dat wisten veel mensen al heel lang. Want deze plannen liggen al heel lang op tafel. En alles lijkt precies volgens het boekje te gaan.

Waarom? Leer een stukje geschiedenis, verdiep je eens hoe grote gebeurtenissen zoals oorlogen etc ontstaan zijn en vooral de reden waarom.

Respecteer elkaar een keer. Het is niet zo dat ik iedereen die wel doodsbang is en geloofd in de leugens een gek vind. Of mensen die alleen op de fiets zitten een mondkapje dragen een schaap vind. Helaas is het andersom meestal wel zo.

Maar het zal wel weer aan mij liggen, jammer dan.

De Theorist

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
vrijdag 04 december 2020

Jouw account

Nieuwsbox

Nieuwste leden

.

Laatste reacties....

“Europa is de gaskamer van Soros”
03 december 2020
Ooit kon je kiezen....christen moslim jood of geen geloof...
“Europa is de gaskamer van Soros”
03 december 2020
Ja echt een naar vies mannetje
Willekeurige partner

Online (laatste 5)

Laatste website updates
29 november 2020
25 november 2020