By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Vimeo verbiedt documentaire die de invloed van “Big Pharma” binnen de Wereldgezondheidsorganisatie blootlegt

Ik heb onlangs een stuk over Wikileaks gepubliceerd met betrekking tot recente berichten die ze hebben geplaatst met betrekking tot documenten die ze bijna tien jaar geleden hebben vrijgegeven. De documenten benadrukken de invloed die farmaceutische bedrijven hebben op het gezondheidsbeleid van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

Tegen het einde van dat artikel schreef ik over een documentaire die onlangs door Vimeo is verwijderd, en ik wilde nog een artikel publiceren dat specifiek licht werpt op deze kwestie.

Vimeo heeft “trustWHO” verwijderd, een film geregisseerd door Lilian Franck. Vimeo verklaarde dat ze geen ondersteuning bieden voor ‘video’s die zelfbeschadiging weergeven of aanmoedigen, ten onrechte beweren dat massaslachtoffers bedrog zijn, of valse of misleidende beweringen over vaccinveiligheid voortzetten’.

Volgens de filmmakers is de bewering van Vimeo ‘zowel misleidend als vals. “TrustWHO” is 7 jaar lang grondig onderzocht; het is op feiten gecontroleerd en goedgekeurd door advocaten, experts op medisch gebied en zelfs door belangrijke leidinggevenden van de WHO zelf. De documentaire onderzocht eenvoudig hoe efficiëntie en transparantie van de WHO worden ondermijnd door zowel bedrijfsinvloeden als een gebrek aan overheidsfinanciering. Het is een journalistiek onderzoek gebaseerd op feiten en verre van hoe Vimeo het er uit laat zien. Dit is onze volledige verklaring hierover, gepresenteerd door Robert Cibis (filmmaker, co-auteur en producent van “trust WHO”).

In onze wereld van vandaag is er de krachtige aanwezigheid van een digitale Orwelliaanse ‘feitenchecker’ die op het internet en sociale media rondgaat en elk bewijs verwijdert dat zakelijke, politieke, financiële of elitaire belangen bedreigt, of informatie die eenvoudig de corruptie binnen agentschappen benadrukt die is opgedragen ons te beschermen. Het verwijderen van inhoud van verschillende platforms, zoals Vimeo, YouTube, Facebook en meer, gebeurt op een immorele en onethische manier.

Hoe meer degelijke informatie wordt gecensureerd, hoe meer het simpelweg zal bijdragen aan het ontwaken van meer mensen, en meer mensen zullen die gecensureerde informatie opzoeken en voor zichzelf evalueren.

Hieronder volgt de verwijderde video van Oval Media, producenten van Trust WHO. Deze is gelukkig nog wel te bekijken op Bitchute een prima alternatief voor Youtube en Vimeo.

Bronnen:

CE

Redactie World Unity

© worldunity.me

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 03 december 2020

Jouw account

Nieuwsbox

Nieuwste leden

.

Laatste reacties....

“Europa is de gaskamer van Soros”
03 december 2020
Ooit kon je kiezen....christen moslim jood of geen geloof...
“Europa is de gaskamer van Soros”
03 december 2020
Ja echt een naar vies mannetje
“Europa is de gaskamer van Soros”
03 december 2020
Het is één van de grootste misdadigers. Is ooit begonnen...
Willekeurige partner

Online (laatste 5)

Laatste website updates
29 november 2020
25 november 2020