By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

VK: 35 mensen doof en 25 blind na inenting met mRNA-vaccin

Het gele kaart-schema dat potentiële vaccinverwondingen opspoort, heeft in totaal 191.832 individuele ongewenste voorvallen of bijwerkingen gemeld die verband houden met COVID-vaccins.

Onder mensen in het Verenigd Koninkrijk zijn 35 gevallen van doofheid en 25 gevallen van blindheid gemeld door mensen die het experimentele mRNA-vaccin COVID-19 hebben genomen. De cijfers zijn afkomstig van het Britse Yellow Card-vaccinrapportagesysteem, het Britse equivalent van het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC).

Zowel de mRNA COVID-vaccins van Pfizer/BioNTech als die van Oxford/AstraZeneca kregen een tijdelijke toelating in het Verenigd Koninkrijk van de Medicines and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA), de eerste medio december 2020 en de tweede begin januari 2021. Sindsdien zijn in het kader van de gele kaart-regeling in totaal 191 832 individuele ongewenste voorvallen, of bijwerkingen, met uiteenlopende ernst van letsel gesignaleerd, meldt Life Site News. Van de geregistreerde verwondingen deed het vaccin van AstraZeneca het steeds het slechtst: 60% van alle ongewenste voorvallen en 58% van de meldingen van doofheid en blindheid. Bovendien werden van de 402 sterfgevallen 197 gemeld na gebruik van de Pfizer-formule, en 205 na gebruik van het vaccin van AstraZeneca.


.

De laatste gegevens, die tot 19 februari lopen en op 22 februari zijn gepubliceerd, onthullen een overvloed aan invaliderende bijwerkingen, maar dit heeft de ambtenaren van de MHRA niet gealarmeerd, die volhouden dat “geen andere nieuwe veiligheidsproblemen zijn geïdentificeerd uit de tot op heden ontvangen rapporten”. Zij concluderen hieruit dat de “algemene veiligheidservaring met beide vaccins tot nu toe overeenkomt met de verwachtingen die uit de klinische proeven naar voren zijn gekomen”.

De regelgevende instantie herhaalde haar steun voor de vaccins door te stellen dat de “verwachte voordelen van de vaccins bij het voorkomen van COVID-19 en ernstige complicaties in verband met COVID-19 veel groter zijn dan de op dit moment bekende bijwerkingen,” waaronder doofheid, blindheid en overlijden.

Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:

Britse regering publiceert schokkend rapport over bijwerkingen van Corona-vaccins – Beroertes, blindheid, miskramen

DissidentNL
 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
maandag 12 april 2021

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

“Er gaan straks doden vallen!”, zeggen Agenten & ME-ers…
12 april 2021
Wie had dit gedacht tien jaar geleden. Wat een land is di...
Is het coronavirus gevaarlijk?
11 april 2021
Inderdaad
‘Long Covid’ geen reden voor coronamaatregelen
11 april 2021
Allemaal Q-koorts xD
Willekeurige partner