Vlaams bandje, bekend van ‘Daar gaat ze’, maait woedend vuistjes want ‘meningen’ op social media

Kris en Koen Wauters van Clouseau maken zich zorgen om de grote hoeveelheid negativiteit op sociale media. Beginnende muzikanten zouden daardoor gedemotiveerd kunnen worden. “Jongeren die verkeerde beelden krijgen, valse dromen. Maar vooral: van alle kanten alsmaar overal kritiek op krijgen”, zegt Koen in De Telegraaf.

“Toen wij begonnen zeiden ze in het café ook ’dat die van Wauters niet konden zingen’”, vult Kris aan. “Onlangs brachten we een nieuwe single uit, Tijdmachine, waarna de meningen ons pas echt om de oren vlogen. Die mening moet en zal tegenwoordig immers verkondigd worden. Stel je bent jong, breekt door via een talentenjacht of brengt zelf een single uit of zo: dan is zo’n bak bagger over je heen zwaar hoor.”

De mannen van Clouseau kunnen daar dankzij hun dertig jaar ervaring inmiddels wel tegen. “Maar vroeger, als mijn auto weer eens beklad was of een ruitenwissertje of spiegeltje was afgebroken, heb ik ook wel eens geroepen dat het me dat allemaal niet waard was”, aldus Koen. “Tegenwoordig is dat soort kritiek dus nog een miljoen keer erger.” Kris: “Het zijn geen gemakkelijke tijden en daar mag best bij worden stilgestaan. Ook door Clouseau. Waarom niet door Clouseau?”

Anp

Het is echt waar: alleen met jouw hulp kan TPO.nl de komende jaren blijven bestaan. Neem daarom nueen abonnement op TPO+al vanaf 4 euro per maand. Daarmee zorg je ervoor dat TPO.nl voor altijd online blijft.

En je krijgt er heel wat voor terug: exclusieve artikelen van bekende auteurs, een site die helemaal vrij is van reclamebanners, de mogelijkheid tot reageren en toegang tot het volledige TPO+-archief.

Dankzij jouw abonnement worden er steeds meer uitstekende artikelen van uitstekende auteurs gepubliceerd en kan de TPO-redactie blijven werken aan een uniek journalistiek geluid online.

Neem nu direct een jaarabonnement op TPO+ en treed ook toe tot de TPO-elite.

TPO.nl, where the elite meet to read.

Steun TPO

 

Redactie

© www.tpo.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Guest
dinsdag 12 november 2019

Jouw account

Updates

Pinned Items
Recent Activities
  • Kerst Muts is nu vrienden met G Dogg
    Bericht wordt gecontroleerd
    Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream
Er zijn hier nog geen activiteiten

Zoeken