Voedsel hamsteren, net als ooit

Screenshot_112.png

(Door: “bozeoudeman”)

Misschien wordt het nog niet zo erg als ik vrees. Misschien gaat gezond verstand ooit weer zegevieren en worden Rutte, Merkel, Macron, Soros, Timmermans en de religieuze gekken in Mekka afgevoerd naar de inrichtingen of naar het plein waar de guillotine hen terecht wacht. Misschien, maar echt vertrouwen heb ik er niet meer in.

Als ik terugkijk op een periode van vijf jaar zie ik dat de krankzinnigheid enkel groter en groter werd. Het begon allemaal met de welkom zingende idioten die zonder blikken of blozen tienduizenden duidelijk zichtbaar militairen in burgerverpakking, soldaten van islam, binnenhaalden. Wat critici ook zeiden, het was alsof de gekken het  ‘minder, minder, minder’ van Wilders omgekeerd wilden uitvoeren. En zo hebben zij gedaan.

Berichten op veelal internetpagina’s en blogs, zoals ook hier op “E.J. Bron”, waarin gesproken werd alsof honderdduizenden tot zelfs miljoenen van deze vermomde soldaten werden binnengehaald, werden door hen afgedaan als ‘haatboodschappen’ en ‘nep nieuws’. Inmiddels kan iedereen die verstand heeft en het wenst te gebruiken, zien wie de werkelijke haat en nep nieuws verspreiders waren en zijn; de politiek ‘correcte’, met name linkse, misdadiger-partijen en hun idem media.

De intocht van een vreemde militaire macht in Europa gaat onverhoopt door, geactiveerd en gestimuleerd door de Verenigde Naties, de Europese Unie en moordlustige globalisten als Soros. Via het Pact van Marrakesh is Europa te grabbel gegooid voor een ‘legale’ verdere intocht van met name islam kolonisten, godsdienstgekken, dieven, moordenaars, profiteurs, verkrachters, avonturiers in  alle  soorten die met miljoenen komen en zullen blijven komen.

Alsof dit nog niet ellende genoeg is, zijn de ‘groene’ gekken gestart met hun eigen oorlog tegen de mensheid. Het getikte kind, uit het eveneens momenteel getikte land Zweden, stelt nog net niet dat iedereen moet ophouden met ademhalen, als oplossing voor een klimaatprobleem dat wellicht helemaal niet bestaat. In plaats van haar weg te honen, haar verpleging in een inrichting te geven, zit een vergadering van de VN in bewondering naar het idiote kind te luisteren. De wereld moet van deze gekken volledig op de schop.

Naast de door de getikte narren gewenste open wereld, waar zogenaamd iedereen daar mag gaan wonen waar die maar wenst, met uitzondering van islamlanden, die enkel bewoonbaar moeten blijven voor islamieten alleen, en met uitzondering van Europeanen, die moeten blijven waar zij zijn, omdat dit de ‘werkmieren’ en ‘slaven’ van de toekomst zijn om de nieuwe elite van islam en zwart te dienen, is er nu ook de terreur van het abstracte klimaatprobleem en daar bovenop komt ook nog een nieuwe, opnieuw gecreëerde, bankencrisis die de wereld bankroet dreigt te gaan maken.

Nee, sorry, maar ik zie geen enkel streepje licht meer in deze akelige al minstens vijf jaar durende nacht. Het leeuwendeel van de mensheid bestaat uit volgers, wat ook goed zichtbaar is op Twitter, en deze zullen braaf blijven meelopen in de richting van het door de misdadigers van de VN en de EU voor ons allen geplande slachthuis. Voor hen die wel zien wat er gebeurt, is er vrijwel geen alternatief. Massaal emigreren naar Rusland of Hongarije zal waarschijnlijk enkel uitstel van executie betekenen als de gekken bij de VN en de EU niet nog net op tijd worden verwijderd.

Op een oorlog met Rusland worden we al jarenlang voorbereid door oorlogszuchtige Democraten als Obama en Clinton en aanhang van hebzuchtige gekken, sadisten, pooiers, moordenaars, kinderlokkers, racisten, oplichters, dieven en bedriegers.

Terwijl een land als Hongarije snel genoeg onder de voet van de toekomstige EU-legers kan worden gelopen, of anders volledig afgeschermd op middeleeuwse wijze om via uithongering tot capitulatie te worden gedwongen.

De gekken, die vergiftigd zijn met de utopische globalistische waanzin, zitten overal, wereldwijd, iets waar de islamheersers uit Mekka garen bij spinnen. Naast alle ellende die de mensheid al is aangedaan, komt nu de afmaker: een wereldwijde bankencrisis veroorzaakt met voorbedachte rade om totale chaos te creëren. Hoe lang gaat het duren voordat er een run op de banken komt? Hoelang gaan mensen banken betalen om hun geld te mogen gebruiken voor zij het niet meer nemen te worden bestolen? Hoe lang duurt het voordat dan alle banken omvallen en daarmee onze hele economie?

Wat de gekken willen veroorzaken, zal vermoedelijk gebeuren: miljoenen mensen eisen hun geld terug. Geld, dat er dan niet meer schijnt te zijn. Eindelijk hebben de socialisten hiermee hun doel bereikt: rellen, opstanden, moord- en lynchpartijen, bestormingen van banken en winkels, plunderingen alom, wereldburgeroorlog, precies dat wat zij willen. Dit soort linkse gekken, die opgesloten dienen te worden, denken nog altijd dat de mensen zich dan in wanhoop tot hen zullen richten om hen de macht in handen te geven.

Hoe dan ook, nee, ik vrees dat de ellende nog lang niet op het dieptepunt is en ik raad iedereen aan om, net als in de jaren vijftig, toen men dit uit vrees voor een atoomoorlog deed, vooral flessen water en blikvoeding in te slaan voor het geval het erger wordt. En erger wordt het, zoals ik al stelde. Vrijwel niemand dacht in 2015 dat het aantal ‘vluchtelingen’ van enkele tienduizenden binnen vijf jaar tijd zou uitgroeien tot de vele tientallen nu, zo niet honderden miljoenen ‘legale’ immigranten straks.

De bureaucratische gekken in de VN en de EU wensen een wereld zoals zij die voor ogen hebben, of anders alles en iedereen ‘de lucht in’. Het is hun utopie die gestalte moet krijgen, of anders de dood voor iedereen, hun doel heiligt alles! Ik wens iedereen veel sterkte, we zullen het nodig hebben. Ik heb dit stuk geschreven in een emotionele opwelling zonder mijn tekst nog eens door te lezen, ik wilde het spontaan houden.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

E.J. Bron

© E.J. Bron

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
vrijdag 30 oktober 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Landelijk protest
  1.   29th okt, 2020 06:00

Laatste reacties....

De aap in Ankara op de voorpagina van Charlie Hebdo na de aanval op Macron
29 oktober 2020
Erdogan heeft gelijk.en aanslagen.ja daar krijgen de Islam de schuld v...
Sirenes in Compiègne wanneer de avondklok ingaat
27 oktober 2020
Echt er gebeuren enge dingen op de wereld en wij moeten onze bek maar ...
Sirenes in Compiègne wanneer de avondklok ingaat
26 oktober 2020
Als de avondklok in gaat ! Je verwacht elk moment dat de eerste bommen...
Willekeurige partner