By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Volgens Amerikaanse minister pleegde Epstein toch echt zelfmoord

imageHet volk kan weer rustig gaan slapen, want volgens de Amerikaanse Minister van Justitie, William Barr, heeft Epstein zonder twijfel zelfmoord gepleegd.

Dat er een hele serie onfortuinlijke "toevalligheden" plaatsvond rondom "die zelfmoord", doet hier volgens hem niets aan af.

Waarschijnlijk is de hele komedie rondom Jeffrey Epstein in scene gezet om te testen hoe ver men kan gaan in het voeren van sprookjes aan een bevolking. 

Testen hoe ver men kan gaan, ondanks dat alle aanwijzingen je in het gezicht staren dat het anders was, toch vast blijven houden aan een stompzinnig verhaal en zolang de mainstream media dit alles maar braaf blijven neerpennen, is er niets aan de hand en kan je een complete (wereld)bevolking werkelijk alles wijsmaken.

De volgende fase in deze test heeft nu plaatsgevonden door een verklaring van de Amerikaanse Minister van Justitie, William Barr. In een interview met Associated Press weet Barr dan ook te vertellen dat de zelfmoord van Epstein één tragische vreemde samenloop van omstandigheden is geweest.

Hij zegt te begrijpen dat mensen tot vreemde conclusies komen, maar dat we hier te maken hebben met een "perfect storm" van blunders.

"Zie je wel", zal nu een groot deel van het volk zeggen: "Gelukkig zijn al die complottheorieën niet waar, want de minister zegt dat het een aaneenschakeling van blunders was".

En zo zal ook "de dood" van Epstein de geschiedenis ingaan als een aaneenschakeling van blunders die werd gemaakt, waardoor helaas zijn zelfmoord niet voorkomen kon worden.

Het zijn dan de aanhangers van complottheorieën die vervolgens blijven wijzen naar de volgende krankzinnige omstandigheden van de Epstein zelfmoord:

Na een eerdere zogenaamde zelfmoordpoging werd Epstein onder een strikt observatieprogramma geplaatst, genaamd suicide watch. Kort voor zijn tweede en dit keer wel geslaagde poging werd hij zonder verdere uitleg uit het suicide watch programma gehaald.

We zeggen bij die eerste poging "zogenaamde zelfmoordpoging", want:

Er zijn bronnen die zeggen dat Epstein in elkaar is geramd door voormalig politieman Nicholas Tartaglione. Dit lieverdje werd in september 2016 gearresteerd op verdenking van het vermoorden van vier mensen in een coke rip deal, waarbij hij de lichamen zou hebben begraven in zijn tuin in Otisville.

De twee bewakers die Epstein regelmatig moesten controleren in de bewuste nacht van zijn dood waren beiden toevalligerwijs in slaap gevallen. 

De twee camera's die gericht waren op de cel van Epstein, werkten die nacht niet door een mysterieuze technische storing.

Hoewel er binnen de gevangenis minimaal acht personen waren die wisten dat Epstein niet alleen gelaten mocht worden, gebeurde dit toch.

De dag voor zijn zelfmoord wordt de celmaat van Epstein zonder opgaaf van redenen uit de cel gehaald en overgeplaatst.

Twee dagen voor zijn dood tekent Epstein een nieuw testament.

Volgens de bekende patholoog Dr. Michael Baden wijzen de verwondingen van Epstein naar moord en niet naar zelfmoord.

Uit een foto die is gemaakt van de dode Epstein terwijl deze het ziekenhuis wordt binnengebracht, blijkt duidelijk dat de dode man op de brancard niet Jeffrey Epstein is.

Maar, het wordt nog vreemder: Ondanks dat er een technische storing was met beide camera's weet William Barr te vertellen dat hij zeker weet dat het zelfmoord is, want uit de beveiligingsbeelden die hij persoonlijk heeft gezien, blijkt dat er helemaal niemand in de cel van Epstein is geweest.

Gelukkig maar, want dat zal vast een einde maken aan al die afschuwelijke complottheorieën. 

© niburu.co

 

Reacties 1

StopNWO op maandag 25 november 2019 21:11

Geloof er geen kut van

Geloof er geen kut van
Gast
zaterdag 23 januari 2021

Jouw account

New World Order
Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Willekeurige partner