Voormalig Pfizer-medewerker: ‘Schaakmat. Het spel is voorbij. Wij hebben gewonnen!’

Dr. Robert Malone zei enkele dagen geleden in Bannon's War Room dat het Pfizer-vaccin niet volledig goedgekeurd is. Volgens Karen Kingston, een voormalig medewerker van de farmaceut, is dat wel het geval. Zij zegt in de Stew Peters Show dat Pfizer twee weken de tijd heeft om kenbaar te maken aan de Amerikaanse medicijnwaakhond FDA wat er precies in haar vaccin zit.

Als Pfizer niet eerlijk is geweest tegen het volk, heeft het bedrijf nu twee weken de tijd om alles op te biechten, zegt ze. Voor Kingston is het klip en klaar dat Pfizer niet eerlijk is geweest. Ze verwijst naar het VAERS, dat bijwerkingen van vaccins in de Verenigde Staten bijhoudt.

pfizer

Rode vlag

"Hoe verklaar je dat jonge kinderen ernstige hartontstekingen krijgen, hoe verklaar je dat 80 procent van de zwangere vrouwen een miskraam krijgt, hoe verklaar je de zenuwaandoeningen waaronder het Guillain-Barré-syndroom?" vraagt ze.

Kingston, die zelf meerdere producten heeft gelanceerd, zei dat fabrikanten na goedkeuring van een product normaal gesproken een website in het leven roepen waarop ze laten weten dat het product is goedgekeurd en waarop mensen de bijsluiter kunnen vinden. "Dat is nu niet het geval en dat is voor mij een rode vlag. Pfizer weet dat het spel voorbij is en dat ze schaakmat staan. Wij hebben gewonnen."

Strafrechtelijke vervolging

De farmaceut zal volgens Kingston verantwoordelijk worden gehouden voor het toebrengen van schade aan het Amerikaanse volk met dit product.

Ze zegt verder dat de farmareus de FDA en het volk doelbewust heeft misleid door bijwerkingen en sterfgevallen niet te rapporteren. Dat is reden voor strafrechtelijke vervolging, stelt de voormalig Pfizer-medewerker.

Ook bevestigt ze nog eens dat er grafeenoxide in de vaccins zit.

4.8 83 stemmen

Beoordeel dit artikel

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties 2

andre op woensdag 01 september 2021 17:43

Nekschot

Nekschot
Elizabeth op donderdag 02 september 2021 10:14

Hopelijk gaat er snel iets veranderen.

Hopelijk gaat er snel iets veranderen.
Gast
maandag 29 mei 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers