Voorstel ingediend om ongevaccineerden te straffen met reisverbod in hele EU

‘Ausweis bitte!’ De meeste mensen kunnen of willen zich dit schijnbaar niet meer herinneren. ‘Those who cannot remember the past are condemned to repeat it.’ (George Santayana, 1905).

Amerikaanse econoom Martin Armstrong: ‘ Ze veranderen onze vrije samenleving in een gevangenenkamp’ – A.I. computermodel voorspelt dat Joe Biden in 2022 wordt vervangen door Kamala Harris, de VS zich zal splitsen, en tussen 2025 en 2027 de Derde Wereldoorlog uitbreekt die het Westen zal verliezen

De Duitse CSU politicus Manfred Weber steunt een initiatief van de Griekse premier om alleen mensen die zich tegen Covid laten vaccineren weer vrij te laten reizen binnen de EU. Daarvoor moeten mensen wel een vaccinatiecertificaat of – paspoort laten zien. Ongevaccineerden zullen dus worden gestraft met een reisverbod.

‘Wij steunen het voorstel van de Griekse premier Kyriakos Mitsotakis voor een breed EU erkend vaccinatiecertificaat, dat reizen binnen het Schengen gebied mogelijk maakt,’ verklaarde Weber tegenover Bild. Het alternatief, ieder land zijn eigen regels, wil volgens hem niemand. Het voorstel zal op 21 januari worden besproken tijdens een virtuele speciale top met de 27 regeringsleiders van de EU lidstaten.

‘Exact hetzelfde beleid als Adolf Hitler’

‘We komen dicht bij exact hetzelfde beleid als van Adolf Hitler,’ geeft de Amerikaanse econoom Martin Armstrong als commentaar. ‘De vrijheid van reizen zal worden opgeschort, met Covid als excuus om u te beschermen tegen non-conformisten’ (ongevaccineerden).

‘Ik heb gezegd dat onze WEC 2020 (conferentie) in Orlando de laatste zou kunnen zijn. Ik kon namelijk zien wat er aan zat te komen, en dat is er nu snel. Om burgerlijke onrust en een dreigende revolutie te stoppen gebruiken ze Covid om de bewegingsvrijheid te beperken. Ze veranderen onze vrije samenleving in een gevangenenkamp, en niemand is bereid om ons te verdedigen.’

In verschillende talen klinkt het na zo’n 80 jaar straks dus weer massaal Ausweis Bitte! ‘Dit is de instorting van onze vrije samenleving. Het is voorbij. Socialisme is onhoudbaar, dus voeren ze nu autoritarisme in. Alles verloopt helaas volgens schema. Moge God de mensheid genadig zijn.’ (1)

‘Kamala Harris in 2022 president, VS zal uiteen vallen’

‘De politici gebruiken Covid om opzettelijk de economie te vernietigen, zodat ze een nieuw autoritair tijdperk kunnen inluiden. Ze zullen proberen China de schuld te geven, maar het zijn onze politici die met hun lockdowns geen andere resultaten hebben weten te behalen. Het zijn onze politici die Bill Gates en Klaus Schwab, die het probleem hebben veroorzaakt, volgen – niet China. Dit lijkt op het beschuldigen van een bedrijf van het maken van munitie als iemand een ander heeft doodgeschoten.’

‘De wereld is uit elkaar aan het vallen. Alles wat de Democraten doen leidt tot de Grote Scheiding, die de Verenigde Staten zal splitsen (volgens zijn AI-achtige computermodel ‘Socrates’ vanaf 2022, als de extreemlinkse Kamala Harris Joe Biden gaat vervangen*), en tot mijn spijt alles zal vervullen wat ons model heeft voorspeld.’

(* Hetzij omdat Biden om gezondheidsredenen moet terugtreden, hetzij omdat hij zal worden opgeofferd tijdens een ‘false flag’ aanslag op zijn leven. Deze moord zal aan de laatste overgebleven conservatieven die zich verzetten tegen de huidige staatsgreep worden toegeschreven, en zal worden aangegrepen om al deze mensen op te pakken, in concentratiekampen op te sluiten en/of te executeren.)

‘Derde Wereldoorlog tussen 2025 en 2027, die het Westen zal verliezen’

Gisteren schreef Armstrong dat er ‘een nieuwe Koude Oorlog’ is begonnen, ‘die uiteindelijk ‘heet’ zal worden. Volgens ‘Socrates’ gaat tussen 2025 en 2027 de Derde Wereldoorlog uitbreken, die het Westen zal verliezen, omdat ‘de eisen dat China en Rusland zich moeten onderwerpen aan de Groene Agenda hen alleen maar dichter naar elkaar toe drijft, tegen het Westen.’ (3).

‘Ik wil geen advertenties plaatsen en opscheppen dat ik degene ben die het verval en de ondergang van het Westen heeft voorspeld. Dit is geen voorspelling die mij enige vreugde geeft. Ik interpreteer enkel wat onze computer liet zien. Er zal géén terugkeer zijn naar normaal. We zijn het point of no return gepasseerd. Nu moeten we gaan kijken waar wij ons geld gaan onderbrengen, om de chaos die gaat komen te overleven.’ (2)


Xander

(1) Armstrong Economics
(2) Armstrong Economics
(3) Armstrong Economics
(4) Afbeelding: Bundesarchiv, Bild 101I-030-0780-28 / Kintscher / CC BY-SA 3.0 de

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

Xander

© Xandernieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
woensdag 17 augustus 2022

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers