Vrijheid begint met het recht op zelfbescherming

De wetenschap dat een gewapend mens zichzelf en anderen het leven kan beschermen is ook bij regeringen aanwezig. Gezien dat veel regeringen hun burgers steeds verder ontwapenen, wil dus gewoon zeggen dat uw veiligheid en dat van anderen volledig moet worden weggenomen. Feitelijk mag u dus dood gaan maar niet uzelf of anderen beschermen.

Auteur: Duchesne

Die ideologie en zowel de lieden die op alle overheidsniveau’s daaraan meewerken als de politiek en de pers maken niet een veiligere wereld, maar een steeds meer machteloze burger. Daar zijn vele termen voor, maar het komt neer op de rechten van een slaaf. GEEN!

Er zijn landen, Bulgarije, Slowakije, Slovenië, Tsjechië, Zwitserland en bijvoorbeeld Andorra waar de wet, zelfs de grondwet, stelt dat burgers het RECHT hebben op wapenbezit en niet dat het een gunst is van de overheid, met verplichte contributie aan een privéorganisatie KNSA, gedwongen maar niet legaal trouwens ten alle tijden terugneembaar. In Andorra is de wet zelfs zo dat ingeval Andorra word aangevallen en een inwoner geen wapen heeft, de politie de burger een wapen MOET verschaffen… In Tsjechië is het sinds 1995 voor burgers toegestaan een vuurwapen te dragen mits niet openlijk. Hetzelfde in Bulgarije, waar enkel de toeristen-enclave Sunny Beach een wapenverbod heeft, maar daarbuiten is het gewoon normaal, een vrije keuze… voor inwoners dan natuurlijk. En is het in die landen meer chaos dan in Amsterdam? Denk het niet. Toen de wapenwet in Engeland geintroduceerd werd en bijna alles werd verboden steeg de criminaliteit, en parallel daarmee het gebruik van vuurwapens. Op verboden wapenbezit staat in Engeland nu iets van 18 jaar celstraf, en dat is enkel bezit. Na 20 jaar draconische strafmaat is het resultaat een verveelvoudiging van vuurwapengebruik door vooral lieden die totaal niets van binding hebben met Engeland en de cultuur, maar enkel met de uitkeringen en de kinderprostitutie-scene…

Ondertussen zitten in bijvoorbeeld een Schotse cel een gepensioneerde man vier jaar gevangenisstraf uit voor het bezit van een hagelgeweer en is ene meneer Luty na jaren cel overleden, hij had een wapen ontworpen dat door iedere burger vrij eenvoudig is te construeren, in het kader van vrijheid en recht op zelfbeschikking. Hij is overleden, zijn wapen is in beeldvorm te vinden op internet, “the Luty gun”.

Met het verbieden van wapens en daarmee feitelijk het recht het eigen leven te mogen beschermen en de mogelijkheid dat van anderen te redden, dragen regeringen een vreemde boodschap uit, wel verplicht inenten, wel een gordel om moeten dragen in een auto en allerlei wetten maken ter ”bescherming” van burger en dier, maar wanneer de essentie van leven en dood om de hoek komt kijken, is de wet niet thuis, pas daarna, als bewijs wie de baas is over al het leven, worden daders soms gestraft. En nieuwe slachtoffers geboren…

Bataclan had een andere afloop gehad als er gewapende burgers van eigen soort hadden gelopen, mensen hadden een kans gehad.

De straten lopen steeds voller met lieden die andere normen hebben dan wij, die in eigen enclaves ongrijpbaar zijn en kunnen beschikken over splinternieuwe wapens, met vrachtwagen en boot uit vooral Turkije hier afgeleverd. Voor wanneer de sekte des doods de macht wil grijpen, en voor die tijd als dwangmiddel om niet gelovigen te beroven, te vermoorden of gewoon pijn te doen, voor de lol.

Het is dan ook meer dan wrang dat juist de eigen overheid niet thuis is als deze groepen op de straten het verkeer ontregelen, maar wanneer een wat oudere autochtoon met een wapenvergunning overlijdt wel bij machte is de weduwe zo te intimideren dat ook al het antiek mee kan worden genomen en de dokter en andere specialisten hulp moeten verlenen.

En dit is het kaliber van overheidsdienaren dat nu zelfs de protocollen voor de wet mag schrijven, na eerst lange tijd gewoon zelf wetten te hebben gecreëerd. Sommige van onze overheidsdienaren en het gros van de politiek zijn misschien wel een grotere bedreiging voor onze vrijheid en leven op dit moment dan de sekte des doods en alle ellende die wordt geïmporteerd.

Vrijheid begint met het recht op zelfbescherming, het meest essentiële recht van de mens. Wapenbezit is geen misdrijf, het ontzeggen van het recht lijf en leden te beschermen is dat wel. En dat behoeft geen papier waarop het bevestigd is, het staat in iedere genen geschreven, de reden dat je nu bestaat.

Wapenbezit is echter ook verantwoordelijkheid, zoals autorijden dat ook is. En dat is niet iedereen gegeven, ook niet lieden in overheidsdienst die geacht worden verantwoordelijkheidsgevoel te dragen, het gebruik van wapens als dreigmiddel omdat intelligentie tekort schoot of de wereld even teveel werd, of het ego de eigen omvang niet meer kon bevatten, is geen zeldzaamheid, van de familie- of relatiedrama’s met gebruik van vuurwapens is in bijna de helft van de gevallen een geüniformeerd beroep in het gezin aanwezig…

Leuk om te weten… de kans in Nederland om te sterven door een politiekogel is in procenten verhoudingsgewijs groter dan om te komen door een verkeersongeval… ongeveer 0,3 % .

…de kans om slachtoffer te worden van een misdrijf gepleegd door de knuffeldieren van anderen is dan weer verveelvoudigd sinds 2014. En als je de afweging moet maken of je kinderen wel de straat op kunnen, of naar het zwembad of met de trein… dan zouden alle alarmbellen moeten gaan rinkelen… vrijheid heeft enkel een kans als mensen weerbaar kunnen zijn.

Voor slaven is het per definitie niet toegestaan over eigen leven te beschikken. Heeft u het recht in Nederland om uzelf en uw familie beschermen?

Trump heeft compleet gelijk met zijn uitspraak, en een regering die geen leer trekt uit verschillende massaslachtingen en zijn bevolking weerloos houdt en verder weerloos maakt, is geen regering maar een dictatuur gericht op vernietiging van haar eigen burgers.

De EU wetgeving 2017/853 die inging op 14 september 2018 heeft bijna alle wapenvormen verboden, lokaal in ons land gaat de wet ook helemaal los op alle bewegende dingen, het komt eraan dus, totale weerloosheid en onderwerping. Misschien vast uw kinderen verkopen en u organen belenen, het recht op leven wordt steeds weer meer weggenomen.

Duchesne

Rommel

© Fenixx

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
woensdag 23 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner