Vrijheid of dictatuur?

Screenshot_17

(Door: “Elise Nijmegen”)

In 2019 is er een record aantal aanvallen op christen gepleegd volgens onderstaand artikel. Elke dag worden christelijke kerken en symbolen doelbewust aangevallen in Europa. Meer dan 3000 christelijke kerken, scholen, begraafplaatsen en monumenten in Europa werden vernield, geplunderd of onleesbaar gemaakt. De Europese media, grotendeels in handen van Soros-aanhangers, vergroot vaak aanvallen op moslims uit en bagatelliseert aanvallen op christenen en Joden. De politiek blijft de waarheid ontkennen, die mijns inziens is dat de aanvallen op christen en Joden (en vrouwen) in Europa aanzienlijk is toegenomen, omdat het aantal mannen dat de islam aanhangt aanzienlijk is gestegen. De koran is er namelijk heel duidelijk in hoe een moslim moet denken over anders gelovigen en hoe ze te behandelen…
https://nl.gatestoneinstitute.org

1400 blanke kinderen in één stad zijn het slachtoffer geworden van moslims. Ouders worden afgedaan als racist en zijn beledigd en boos.
https://pressecop24.com

In Zweden is gestemd en de uitslag is dat de Zweden het klimaatbeleid de grootste geldverspilling van belastinggeld vinden.
www.breitbart.com

De regering en de gemeenten pakken het probleem niet aan, waardoor het steeds opnieuw gebeurt en ondernemers de dupe worden van de laksheid van boven genoemden en als dan puntje bij paaltje komt, nemen noch de regering nog de gemeenten de verantwoordelijkheid om de ondernemer te compenseren voor het leed dat hem is aangedaan door het wanbeleid van de dames en heren politici. Het is te gek voor woorden. Hetzelfde met het psychische en mentale leed van de Nederlanders dat ze gekregen hebben door de consequenties van het politieke wanbeleid. Dan… geeft de regering niet thuis.
https://wnl.tv

Hier kennen we het als Diyanet, het geloofspresidium van Turkije dat in vele moskeeën in Nederland en andere Europese landen de imams en preken aanlevert die, aangezien de koran daarin meespeelt, de integratie van islamaanhangers tegenwerkt. De islam ziet de westerse mens en levensstijl namelijk als iets vijandigs.

In Duitsland heet de grootste islamitische vereniging DITIB, die, net zoals Diyanet, al herhaaldelijk is bekritiseerd vanwege de nabijheid tot het Erdoğan-regime en de fundamentalistische autoriteit Diyanet. De vereniging heeft nu een trainingscentrum voor imams geopend in de afgelegen stad in de Eifel, Dahlem in de deelstaat Nordrhein-Westfalen,  nabij de Belgische grens. Er zullen uit dit trainingscentrum imams komen die diezelfde denkwijze hebben als die uit Turkije.
www.journalistenwatch.com

Het is goed om na te denken over de toekomst; de toekomst van uzelf, de toekomst van uw kinderen en de toekomst van Nederland. Wat vindt u belangrijk voor toekomstige generaties Nederlanders?

Volgens een rapport van het bureau Morgan Stanley zou de volgende groeifase in China kunnen komen van de ontwikkeling van slimme supercentrales via 5G-connectiviteit, slimme netten, duurzame energie en modern transport.  Het verwacht dat de urbanisatiegraad van het land zal groeien van de huidige 60% naar 75% in 2030, met 220 miljoen “nieuwe” stadsbewoners… Morgan definieert slimme tech-supercities als regionale clusters van gigantische hubs omringd door grote satellietsteden. China is volgens Morgan klaar om een wereldleider te zijn in de ontwikkeling van slimme steden, iets dat de productiviteit naar een hoger niveau moet tillen.

Het rapport heeft het toekomstige leven in een potentieel slimme supercity weergegeven als dagelijks woon-werkverkeer via hogesnelheidstrein en geautomatiseerde voertuigen op snelle netten, geautomatiseerde huishoudens met smart internet of Things (IoT) -apparatuur die op een 5G-netwerk van de volgende generatie draaien, evenals betere gezondheidszorg dankzij kunstmatige intelligentie en big data.
www.rt.com

Ook voor Nederland is er een TriState-SmartCity-plan, slimme grote steden met het levensgevaarlijke 5G en digitale kredietsystemen die voor u bepalen wat u wel en niet mag, moet, eet en die u aan de hand van uw gedrag wel of geen restricties opleggen.
https://jdreport.com

Hoe ziet u de toekomst? Wilt u dat Nederland definitief verandert in een dictatuur? Als een onderdeel van de EU, die de zelfredzaamheid via de financiële beleidsmaatregelen van de klimaatideologie (Green Deal/Agenda21) verandert in afhankelijkheid?

Wilt u dat uw kinderen veilig en in vrijheid opgroeien en kunnen genieten van een bezoekje aan de boer op het platteland? Dan is het tijd dat u ziet dat het politieke kartel, op de twee gedemoniseerde partijen na, allemaal meewerken aan het “klimaatbeleid” van de EU en de VN.

En als u dat dan weet, dan kunt u niet anders dan achter de terechte protesten staan die de boeren, bouwers en andere door de regering benadeelde Nederlanders binnenkort weer gaan organiseren. Het kan niet zo zijn dat onze kinderen en kleinkinderen geen vrijheid zullen kennen…

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

E.J. Bron

© E.J. Bron

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
maandag 21 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner