By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

 

Vrijheid van meningsuiting? Ja 10 jaar geleden misschien!

Natuurlijk worden de demonstranten weg gezet als wappies. Maar mensen staan daar voor onze vrijheid. Dat veel mensen nu nog niet inzien dat de maatregelen niets te maken hebben met dat klote virus, is zeer zorgwekkend. Waarom denken mensen niet na en zetten ze die klote TV niet uit. 

Het is al vaker bewezen dat alles overdreven wordt. Allemaal om regels in te voeren en mensen buiten te sluiten. Veel mensen hebben geen idee hoeveel er ziek zijn geworden of overleden door dat zogenaamd goed gekeurde vaccin. Honderden. En als iemand ziek is , dan komt dat door Cornona. Overlijden er mensen door het vaccin, dan heeft die persoon al iets onder de leden gehad. Het is allemaal zo ongelooflijk doorzichtig.

De avondklok komt eraan, want na acht uur slaapt het virus. Koekoek. Denk eens even na. 

En dan staan er mensen normaal te protesteren, loopt het helemaal uit de hand omdat de politie zo nodig moet gaan meppen en met waterkanonnen moet komen. Waarom? Hadden ze gewoon gekeken , dan was het netjes afgelopen om 16 uur. Maar nu zijn er nog groepen ingesloten in de buitenwijken. Of je daar nou bij je tante op bezoek bent of van het Museumplein komt, maakt ze niet uit. Want het is nog steeds een vrij land en je mag nog steeds naar een stad toe.
Vrij democratisch land? Wat een grap. Denk goed na over wat er gebeurt momenteel. Je mag geen shit. Referendum is afgeschaft en als de regering een eerlijk proces verliest, gaan ze er toch mee door. Want ze hebben schijt aan het volk. Net als dat iedereen tegen de Euro was (de meeste mensen). Drukken ze gewoon door. En wat zijn wij daar hard mee genaaid. De EU is een verschrikkelijk criminele organisatie.

Vrijheid van meningsuiting? Ja 10 jaar geleden misschien. Nu kun je niet meer zeggen wat je wilt. Censuur op social media is niet normaal. Hoeveel video's en berichten er wel niet verwijdert worden dagelijks. Onvoorstelbaar dat nog steeds veel mensen dit normaal vinden.

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 04 maart 2021

Zoeken

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Rutte ontwijkt moeilijke vragen toeslagenouder: ‘Er zijn ook heel veel dingen wel goed gegaan’
02 maart 2021
hij mag niet weg van de elite, hij zit daar om het plan u...
YouTuber bespotte voorheen Covid-19 vaccinatie-critici – Nu geeft hij toe: “Ik heb vaccinschade”
01 maart 2021
Al die mensen die continue wappie roepen zullen erop teru...
Willekeurige partner