Vrouw verwerpt Chemo, overwint eierstokkanker met voeding

Evita Ramparte werd gediagnosticeerd met een ernstig geval van eierstokkanker na een bezoek aan de arts onthulde dat dit de oorzaak was van haar voortdurende pijn. Verteld dat chemotherapie, bestraling en chirurgie tot haar enige opties behoorden om ooit te herstellen, was Ramparte niet overtuigd. Ze had tenslotte haar hele leven geleefd op manieren waar ze niet blij mee was, ‘meegaan met de stroom’ van de wereld en uiteindelijk zwaarlijvig en ongelukkig worden.

In plaats daarvan koos Evita ervoor om een ​​benadering te gebruiken die gericht was op voeding en levensstijl – een die volgens haar uiteindelijk haar kanker genas waarvan artsen zeiden dat ze niet echt konden worden genezen. Ze bezocht een alternatieve zorgverlener en begon met een regiment sap in Gerson-stijl. Ze veranderde haar dieet radicaal van haar gebruikelijke verwerkte voedselinname van pizza en donuts in vers gemaakt sap uit haar eigen huis en begon zich ook te realiseren hoe het is om zich gezond en gelukkig te voelen.

Evita herinnert zich zelfs hoe het sap haar in staat stelde om ongeveer 16 stenen uit haar galblaas te verwijderen, stenen die zijn opgebouwd uit giftige materialen die in je lichaam zitten en in veel gevallen leiden tot operaties voor het verwijderen van de galblaas zodra de reguliere medische instelling erbij betrokken raakt. Uiteindelijk leidde de nieuwe levensstijl van Evita tot een geheel nieuwe kijk op het leven, waarvan ze zegt dat ze haar ‘ware schoonheid’ onthulde die ze nog nooit had gekend. Evita ziet er fysiek gezonder uit door gezond vetverlies en een verjongde huidgezondheid, en ervaart ook de mentale voordelen van een gezondere levensstijl.

En zoals onderzoek heeft aangetoond, draagt ​​het voedsel dat je eet daadwerkelijk bij aan je fysieke uiterlijk. Groenten en fruit die rijk zijn aan voedingsstoffen kunnen uw schoonheid en algehele aantrekkelijkheid letterlijk verbeteren door de manier waarop uw huid er rondom uitziet, te beïnvloeden. In het bijzonder is aangetoond dat deze voedingsmiddelen leiden tot een ‘roze, gele teint’ die zelfs het uiterlijk van een gebruinde huid overtreft. Ondertussen zitten synthetische en schadelijke ‘schoonheidsproducten’ vol met giftige chemicaliën die daadwerkelijk bijdragen aan kanker.

Het verhaal van Evita is een van de vele die zeer inspirerend is en je laat nadenken over de mate waarin we natuurlijke stoffen kunnen gebruiken om ziekten te helpen bestrijden die de Verenigde Staten en andere landen over de hele wereld snel omhullen.

Zoals u wellicht weet doen de Social Media sites zoals Facebook en Twitter er alles aan om ons bereik tot een minimum te beperken! We zijn daarom meer dan ooit afhankelijk van uw support om het woord bij de mensen te krijgen.
Wanneer u bovenstaand artikel nuttig, interessant of leerzaam vond, like het dan en deel het overal waar u maar kunt!
Alvast heel hartelijk bedankt voor de support!

© worldunity.me

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 20 januari 2022

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers