By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

VS – Om corona vast te stellen bij gevaccineerden en ongevaccineerden gelden verschillende regels voor de PCR test

Het Centers for Disease Control and Prevention heeft de regels voor de PCR test aangepast zodat gevaccineerden minder snel als besmet worden getest dan degenen die niet gevaccineerd zijn. Ze hebben de CT waarde verlaagd van 40 naar 28. We worden continu belazerd, maar dit gaat slaat wel alles.

De PCR test, waar het hele coronabeleid op gebaseerd is, is uitermate onbetrouwbaar en levert tot wel 90% vals-positieven op.

Dat zeggen Nature, de WHO, The Lancet en nog vele anderen. Zonder al die vals-positieven zouden we deze hele ‘crisis’ niet gehad hebben.

De huidige PCR-test analyseert genetisch materiaal van het virus met behulp van 37 of 40 cycli, maar gezondheidsdeskundigen zeggen dat dat te hoog is omdat het zelfs kleine hoeveelheden van het virus detecteert die geen besmettingsgevaar vormen.

“Tests met zulke hoge drempels kunnen niet alleen levend virus detecteren, maar ook genetische fragmenten, overblijfselen van infecties die geen bijzonder risico vormen – vergelijkbaar met het vinden van een haar in een kamer lang nadat een persoon is vertrokken,” vertelde Dr. Michael Mina, een epidemioloog aan de Harvard T.H. Chan School of Public Health, aan de New York Times.

“Als je dat naar beneden bijstelt naar een meer redelijke CT-drempel van 30, is ergens tussen de 40%-90% van de labresultaten *niet meer positief.* De rest is ver voorbij het punt van besmettelijkheid,” schreef Mandavilli op Twitter.

Het probleem is die hoge CT-drempel.

CDC verlaagt de cyclusdrempel voor de opsporing van infecties na vaccinatie

PCR-tests zijn een zeer slimme methode om specifiek de kleinste DNA-fragmenten zo vaak te amplificeren dat ze gemakkelijk kunnen worden opgespoord, meldt TKP. Aangezien elke cyclus wordt verdubbeld, worden zeer hoge versterkingspercentages bereikt. Hoe hoog dit percentage moet zijn om met enige waarschijnlijkheid een infectie als zodanig te kunnen opsporen, is al enige tijd onderwerp van discussie. De Amerikaanse instantie CDC verlaagt nu de cyclusdrempel voor de opsporing van infecties na vaccinatie van 37 tot 40 tot 28.

Uit een aantal studies is gebleken dat bij meer dan 24 tot 27 cycli zeker geen besmettelijk virus meer kan worden aangetoond. Als je meer dan 28 cycli nodig hebt, heb je bewijs dat er niet langer een reproduceerbaar virus is.

Maar het gaat verder dan dat, want in feite kan PCR in principe niet detecteren of er al dan niet reproduceerbaar virus in het uitstrijkje zit, omdat het alleen eerst kleine deeltjes ervan in DNA omzet en die vervolgens amplificeert.


.

Zo omschrijft de Zweedse gezondheidsautoriteit Folkhälsomyndigheten het:

“De PCR-technologie die in tests wordt gebruikt om virussen op te sporen, kan geen onderscheid maken tussen virussen die in staat zijn cellen te infecteren en virussen die door het immuunsysteem onschadelijk zijn gemaakt, en daarom kunnen deze tests niet worden gebruikt om vast te stellen of iemand al dan niet besmettelijk is.

RNA van virussen kan vaak weken (soms maanden) na infectie worden opgespoord, maar dat betekent niet dat een persoon nog besmettelijk is.”

Voorheen had de CDC waarden van 37 tot 40 toegestaan en vereist, maar voor het vaststellen van infectie na vaccinatie is deze verlaagd tot maximaal 28 volgens een recente richtlijn.

Indien deze waarde als norm zou worden gehanteerd voor alle PCR-tests, zou het aantal positieve resultaten met 90% worden verminderd en zou de pandemie niet langer een pandemie zijn; de “waarden” zouden noch sluitingen van scholen en bedrijven noch andere maatregelen rechtvaardigen. Nu – bij het onderzoek naar het optreden van infecties na vaccinaties – wordt dit cijfer teruggebracht tot een wetenschappelijk correct niveau. 

DissidentNL
 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 16 mei 2021

Vaccin updates

Jouw account

Conflicten livemap

Defcon Level world conflict map
Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Video: UltraFanatics (rellen)
15 mei 2021
Telegraaf zit er telkens tussen.. Zullen die verantwoorde...
Video: UltraFanatics (rellen)
15 mei 2021
Ik snap het niet helemaal? Dit is volgens mij ook gewoon ...
Willekeurige partner