By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Aliens Op De Maan: De Waarheid Onthuld – Full Feature [HD]

We hebben allemaal het beeldmateriaal gezien en kennen het ‘officiële’ verhaal van de nieuwsberichten, het internet en voor de jongere kijkers/lezers, uit de geschiedenisboeken. Maar wat hebben ze niet verteld over naaste buur van de aarde? Wat gebeurde er werkelijk op die historische dag? Wat kwamen onze astronauten tegen op het maanoppervlak? En wat is het waarvant overheden niet willen dat wij het weten? In deze controversiële special kijken we naar overtuigend bewijs, waaronder nooit eerder uitgezonden NASA foto’s, die gigantische kunstmatige structuren tonen, wat suggereert dat de maan wordt gebruikt als basis, door een mysterieus ras van buitenaardse wezens.

We zullen deskundigen horen, evenals astronauten die op de maan hebben gelopen, en we zullen nieuwe feiten vrijgeven en dit “bewijs” voor het eerst onthullen. Ook zal de kijker dramatische 3-D flybys van constructies afgeleid van de werkelijke NASA data zien, en krijgen we een exclusieve blik op beelden van een vermeende “vrouwelijke” ET, die zou zijn meegekomen tijdens een geheime Amerikaanse-Sovjet-missie naar de Maan in de jaren 1970.

Onder de vele schokkende onderwerpen die in deze Special te zien zal zijn zitten:

– Foto’s die het onmiskenbare bestaan van wat eruit ziet als installaties tonen, fabrieken, schoteltjes, hangars en enorme schotelantennes, mogelijk direct gericht op de Aarde. Kijkers zullen leren dat veel van de buitengewone tekenen van een buitenaardse maan aanwezigheid aanwezig zijn, uit het zicht, aan de andere kant van onze maan.

alien_truth

Een gigantische structuur die lijkt op een “kerncentrale koeltoren” komt op vanuit de oppervlakte van een perfect ronde krater of “schotel.”, in de buurt, van een andere grote structuur met een mijl lange “pijp” die zich uitstrekt op een hoek van 45 graden en een duidelijke schaduw afgeeft.

– Het opzienbarende interview met Apollo 11 astronaut Buzz Aldrin, waar hij onthult dat een UFO het ruimtevaartuig voor drie dagen volgde op zijn weg naar de historische moonwalk, en dat een verbijsterende ‘Monolith’ werd gefotografeerd door NASA op de Mars ‘maan Phobos. Aldrin beoordeelt ook een aantal van de maan foto’s die sterk suggereren dat er buitenaardse structuren zijn ontdekt op onze maan. · Apollo 14 astronaut Edgar Mitchell’s keiharde stelling dat hij zeker weet dat UFO’s echt zijn, dat er een buitenaardse aanwezigheid de Aarde (en de ruimte om ons heen) bezoekt en de Amerikaanse regering zich hier al tientallen jaren van bewust is.

– Ongeïdentificeerde objecten (genaamd “X-Drones” door onderzoekers) die diepe sporen, vele mijlen lang achterlaten over het maan terrein.

· Andere “torens” die vele mijlen oprijzen uit het maanoppervlak (hoger dan iets gemaakt op Aarde), fotografisch bewijs van een enorme opgravingsoperatie op de maan en de tekenen die erop wijzen dat de afbeelding kan zijn aangepast om de waarheid te verbergen. · Uitgebreide “pijpleidingen” die de krater doorkruisen, en de bruggen over massale maan ravijnen.

· Een meeslepende Apollo 8 film toont wat lijkt op een enorme “Schoorsteen” op de Maan – duizenden meters hoog waaruit een rookpluim komt, op het moment dat het ruimtevaartuig eroverheen gaat.

· Russian Space Agency Lunar Orbiter foto’s van een 20-mijl hoge “spits” die duidelijk recht omhoog steekt uit het oppervlak van de maan, evenals een gedeeltelijk verwoeste “koepel.”

· Voormalig NASA Photo Manager en “klokkenluider” Ken Johnston’s claim, dat hij een Apollo 14 film screende voor een NASA-astronoom met daarop vijf koepels die een krater verlichten, uit een van deze kraters kwam zelfs een pluim van stoom. Hij zegt dat deze uit de serie is gehaald. Johnston onthuld ook dat tijdens de Apollo 11 moonwalk, astronaut Neil Armstrong overgeschakelde naar het medisch kanaal en missie artsen waarschuwde, ” Buitenaardse ruimteschepen staan geparkeerd langs de rand van een krater, en ze kijken naar ons!”

· Oliemaatschappij executive Vito sacchari’s exclusieve tv-interview waar hij zijn dramatische verhaal verteld over hoe hij NASA onder druk zette om hem 2000 maan foto’s te laten bestuderen in 1979, die duidelijk enorme buitenaardse structuren op de maan bevatten.

Zoals altijd, kijk en oordeelt u zelf:

 

Zoals u wellicht weet doen de Social Media sites zoals Facebook en Twitter er alles aan om ons bereik tot een minimum te beperken! We zijn daarom meer dan ooit afhankelijk van uw support om het woord bij de mensen te krijgen.
Wanneer u bovenstaand artikel nuttig, interessant of leerzaam vond, like het dan en deel het overal waar u maar kunt!
Alvast heel hartelijk bedankt voor de support!

© worldunity.me

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 05 december 2020

Jouw account

Nieuwsbox

Nieuwste leden

.

Laatste reacties....

Sinterklaas thuis vieren met mondkapje op
05 december 2020
Heel treurig allemaal 😠
Wanhopige mensen stemmen overal mee in
05 december 2020
goed stuk
Sinterklaas thuis vieren met mondkapje op
04 december 2020
Vandaag bij een bouwmarkt ook getuige geweest van een hel...

Agenda

Alleen maar chaos
  1.   4th dec, 2020 20:00
Protest tegen tradities
  1.   5th dec, 2020
All For Humanrights
  1.   10th dec, 2020 14:00
Willekeurige partner

Online (laatste 5)

Laatste website updates
29 november 2020
25 november 2020