By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Chinese overheid houdt aantallen coronavirusinfecties kunstmatig laag door beperking van het aanbod van medische testkits

De communistische Chinese regering houdt het officiële aantal “geïnfecteerde” coronaviruspatiënten kunstmatig laag door de levering van diagnostische testkits te beperken, waarschuwt een onafhankelijke journalist in China, die de informatie naar The Epoch Times heeft gelekt.

“Het uitbreken van het Wuhan-coronavirus is veel groter dan de officiële cijfers die zijn vrijgegeven door de Chinese volksgezondheidsinstanties die de ernst verdoezelen door het aantal diagnosesets te beperken tot Wuhan-ziekenhuizen,” meldt de onafhankelijke nieuwsuitgever:

De insider en de onafhankelijke journalist zeggen beide dat diagnosekits alleen worden verstrekt aan bepaalde ‘in aanmerking komende ziekenhuizen’ en in zeer beperkte hoeveelheden. Medisch personeel in deze ziekenhuizen heeft gezegd dat het aantal kits dat ze krijgen minder is dan 10 procent van wat ze nodig hebben om patiënten te testen.

Dit betekent dat de officiële cijfers van de Chinese overheid waarschijnlijk slechts een tiende van de werkelijke cijfers zijn. De huidige overheidscijfers claimen 4.607 geïnfecteerde patiënten op het Chinese vasteland, maar als diagnostische testkits kunstmatig worden beperkt tot slechts tien procent van de vraag, kan het werkelijke aantal geïnfecteerde patiënten iets dichter bij 46.000 liggen.

Interessant is dat een team van onderzoekers van Hong Kong University onlangs heeft aangekondigd dat volgens hun onderzoek al minstens 44.000 geïnfecteerde patiënten in China bestaan. Verder schatten ze dat het aantal gevallen ongeveer om de zeven dagen verdubbelt.

Begin mei voorspellen ze dat China elke dag 150.000 nieuwe gevallen zal zien, duidelijk overweldigend voor elk laboratorium, ziekenhuis en gezondheidszorgkliniek in het hele land.

China heeft reeds tot maart gesloten scholen bevolen, wat de urgentie onderstreept van de poging om deze uitbraak onder controle te krijgen.

Ondertussen is in Canada al overdracht van mens op mens waargenomen en nu rapporteert Taiwan hetzelfde.

De officiële cijfers van de Chinese overheid hebben nu 4.682 geïnfecteerden bereikt, een sprong van bijna 50% ten opzichte van de dag ervoor. Dit betekent dat zelfs volgens de Chinese overheid, coronavirusinfecties op één dag bijna 50% explodeerden:

 

 

Zoals u wellicht weet doen de Social Media sites zoals Facebook en Twitter er alles aan om ons bereik tot een minimum te beperken! We zijn daarom meer dan ooit afhankelijk van uw support om het woord bij de mensen te krijgen.
Wanneer u bovenstaand artikel nuttig, interessant of leerzaam vond, like het dan en deel het overal waar u maar kunt!
Alvast heel hartelijk bedankt voor de support!

Redactie World Unity

© worldunity.me

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 05 december 2020

Jouw account

Nieuwsbox

Nieuwste leden

.

Laatste reacties....

Sinterklaas thuis vieren met mondkapje op
05 december 2020
Heel treurig allemaal 😠
Wanhopige mensen stemmen overal mee in
05 december 2020
goed stuk
Sinterklaas thuis vieren met mondkapje op
04 december 2020
Vandaag bij een bouwmarkt ook getuige geweest van een hel...

Agenda

Alleen maar chaos
  1.   4th dec, 2020 20:00
Protest tegen tradities
  1.   5th dec, 2020
All For Humanrights
  1.   10th dec, 2020 14:00
Willekeurige partner

Online (laatste 5)

Laatste website updates
29 november 2020
25 november 2020