Stop de Coronavirus lockdown

De Coronavirus Lockdown veroorzaakt een economische schade die in de miljarden loopt! Deze Lockdown is internationaal en het aantal slachtoffers van dit beleid zal wereldwijd het aantal slachtoffers van het virus verre overtreffen. De Lockdown berooft mensen niet alleen van hun vrijheid, maar vaak ook van hun bron van inkomsten. Armoede is het gevolg en hongersnood ligt op de loer. Aanvankelijk maakte men ons wijs dat het virus zou leiden tot een onoverkomelijk aantal zieken en hoge sterfcijfers. Niets blijkt minder waar. Vandaar dat er nu petities en acties online staan tegen de Lockdown.

De volgende site roept op om de vlag ondersteboven te hangen als teken van protest:

Oproep aan Nederland – Stop de LOCKDOWN

Voor wie het nog niet door heeft, de Covid-19 is helemaal niet dat killer virus dat ons ernstig bedreigt, het is misschien net even iets erger dan een normale griep, maar het medicijn is veel erger gebleken dan de kwaal op zich en de politiek gaat helaas nog steeds mee met deze bezopen lockdown.

De volgende petities staan nu online:

Hef coronamaatregelen op

De regering heeft op advies van het RIVM ongekend zware repressiemaatregelen genomen en de samenleving in een neerwaartse spiraal gebracht. Burgerrechtenbeweging ‘Hef de corona maatregelen op’ verzoeken de politiek op korte termijn de coronaverbodsmaatregelen op te heffen.

Stop de lockdown

De anderhalvemetersamenleving leidt tot faillissementen, depressies, zelfmoorden, eenzaamheid, gezondheidsklachten.
Stop het nieuwe normaal van Rutte, bescherm de zwakkeren, maar sluit geen gezonde mensen op. Stop de lockdown onmiddelijk!

75 jaar vrijheid – Stop de onrechtmatig uitgeroepen lockdown en vrijheidsbeperkende maatregelen

Wij het volk der Nederland laten onze vrijheid niet afpakken en eisen een directe beëindigen van deze zogeheten ‘intelligente lockdown’, die de Nederlandse economie compleet ruïneert, en waarbij het volk tegen hun vrije wil in, op onrechtmatige gronden, gelet op foutieve data omtrent corona gevallen en corona doden, opgesloten wordt in eigen huis.

en:

Wij het volk der Nederland hebben geconstateerd dat de draconische maatregelen van het kabinet en minister president Mark Rutte regelrecht in strijd zijn met de mensenrechten.

Op YouTube staan bijdragen waaruit blijkt dat de lockdown meer kwaad doet dan goed:

#2 Ab Gietelink I Kritiek en alternatieven voor de Coronadictatuur! duurt 31 minuten.

Kritisch filosoof en theatermaker Ab Gietelink behandelt een overzichtelijk mediacollege met PowerPoint de astronomische kosten van het Coronabeleid. De diepe economische crisis, de opschorting van de grondrechten , de psychologische angsttrauma’s het welzijnsverlies en de ondergang van de toekomstagenda.

De ernstige fouten en tunnelvisie bij gezondheidszorg en politiek. De media die faalt in het stellen van Kritische vragen Wat moet er in Nederland nu gebeuren? Zweden lijkt een vrijzinnig alternatief.

#3 Ab Gietelink Corona-activisme. Ontwaak, verzet U en teken de petitie! duurt 24 minuten.

Kritisch filosoof en theatermaker Ab Gietelink roept op tot Corona-Activisme

Hij benadrukt met verwijzing naar aflevering #2 de astronomische maatschappelijke kosten van het Coronabeleid en het Zweedse alternatief. Hij pleit tegen de Corona App en tegen de 1,5 meter samenleving. Hij wijst op Big Parma en de lobby tegen werkzame medicijnen. Hij pleit voor een micro-activisme van verzet. Tenslotte roept hij op om de samen met Weltschmerz opgestelde petitie: ‘Hef Coronamaatregelen op!’ te tekenen.

Lockdown beleid moet heel snel om: Ramon Bril Jan Latten Paul de Beer Maurice de Hond duurt 47 minuten.

Rutte moet het beleid nu omgooien!
Ramon Bril in gesprek met de Hond, de Beer en Latten

Opinie-onderzoeker Maurice de Hond vindt dat we naar buiten moeten in plaats van ons in huis op te sluiten. Uit recent Amerikaans en Chinees onderzoek blijkt volgens hem dat verreweg de meeste besmettingen binnen (thuis, kerk, ov) plaatsvinden. “Kerkdiensten binnen vormden in Nederland een brandhaard van besmettingen. En de City Pier City loop op 8 maart in Den Haag? 45000 mensen opeengepakt in de buitenlucht: nul besmettingen”.
De Hond en zijn gesprekspartners Paul de Beer (econoom UvA) en Jan Latten (vm demograaf CBS) vinden dat het beleid faalt en dat de overheid zich blind staart op het RIVM. Om de economie niet verder te ontwrichten willen ze onmiddellijk iedereen onder de zestig jaar weer aan het werk zetten.
Dan komt er zoveel geld vrij dat daarvan de ouderen makkelijk beter beschermd kunnen worden.

Economie gaat kapot door rigide overheidsbeleid. Een gesprek met retaildeskundige Rick Moorman duurt 42 minuten.

Paul van Liempt in gesprek met retailexpert en ondernemer Rick Moorman over de gevolgen van de coronamaatregelen op de economie en het bedrijfsleven.

Moorman schetst dat met alle maatregelen die zijn getroffen omtrent het coronavirus de gezondheid van de bevolking voorop staat. Dit is zeer begrijpelijk, wij vinden dat allemaal belangrijk. “Maar als we doorgaan zoals het nu gaat, wordt het gezondheidsprobleem alleen maar groter”. De huidige situatie leidt tot stress en onzekerheid bij ondernemers, en daardoor ook bij personeel. Dit leidt tot stress, depressie en frustratie, en daarmee voor gezondheidsproblematiek op langere termijn, zo stelt Moorman. “Daar is echt te weinig aandacht voor.”

Veel van de maatregelen die nu worden genomen zijn volgens Moorman enkel gericht op de korte termijn. Uitstel van het betalen van btw, loonbelasting of extra kredieten bij de bank zullen uiteindelijk toch gewoon moeten worden opgehoest. “Dat betekent dat ik nu wel overeind kan blijven, maar over drie, vier, vijf maanden ligt er een berg schuld.” Ondernemers kunnen nog zo flexibel zijn, zo betoogt Moorman, maar als geen perspectief is dan is er niets mogelijk.

Wat zou er dan wel moeten gebeuren, vanuit de overheid? Moorman: “Je moet de ondernemer een stip geven. [..] Zeg als overheid bijvoorbeeld: een directe liquiditeitsinjectie is dat de uitgestelde btw en loonbelasting niet geïnd gaat worden.” Dat kost gigantisch veel geld, maar op termijn zijn de kosten voor de gezondheidszorg ook enorm als er niets gebeurt. De stelling van Moorman is dat we te veel micro aan het kijken zijn – naar verhalen uit ziekenhuizen en verzorgingstehuizen. Zonder al het menselijk leed te bagatelliseren pleit hij er voor om ook naar het grotere plaatje te kijken, de gezondheid op de langere termijn.

Hoe de retail er in de toekomst gaat uitzien? Moorman heeft geen kant en klaar antwoord: de toekomst is onzeker. Wat in ieder geval niet helpt is spreken over de normaliteit van een anderhalvemetersamenleving. “Ik denk dat de insteek moet zijn: dit is niet normaal. Dus ga het niet bestempelen als het nieuwe normaal.” Tegelijkertijd heeft Moorman wel degelijk een visie voor de ondernemers van morgen. “Eigenlijk is het mooiste van deze hele crisis dat niemand het weet. [..] Maar laten we er wel van leren en er voor gaan. En: neem beslissingen, alsjeblieft!”

De economische catastrofe: Sander Boon en Ramon Bril duurt 52 minuten.

De economische catastrofe is een feit.

De economie was eind 2019 al aan het verzwakken. Handel ging naar beneden en in de financiële wereld werd al op een recessie voorbereid. Toen het coronavirus de meeste landen in een lockdown dreef, gingen de financiële markt onderuit. Wat volgens media en overheid sterke economieën zouden zijn, bleken bubbels die op springen staan en stonden. De ECB en de FED reageerden snel en kochten weer schulden op, terwijl de overheden van de westerse wereld houden zich vooral met het virus bezig houden. Er broeit een economische catastrofe van ongekende kracht. Het huidige systeem is gebouwd op schuld, en dat kan niet blijven bestaan. Westerse overheden en de financiële sector zijn vervlochten en te groot geworden op rekening van de middenklasse, die haar welvaart ziet verdwijnen door mismanagement en het falen van de democratie. De middenklasse en haar productiviteit staat nogmaals garant. Een gesprek met Sander Boon over hoe we hier in zijn beland en wat ons mogelijk te wachten staat.

GENOEG IS GENOEG – DE JENSEN SHOW #151 duurt 33 minuten.

Bestel het ‘STOP DE LOCKDOWN’-shirt.

De discussies die gevoerd worden in de nationale media stroken totaal niet met de discussies die nu onder de mensen leven. Mensen voelen dat de lockdown niet de oplossing is.

Voor wie het nog niet heeft begrepen: dit virus vormt de aanzet tot een wereldwijde machtsovername door de elite. Reeds vanaf 17 september 2019 begon de FED met nieuwe “bailouts” voor de banken, gratis geld in ruil voor collateral (= onderpand). In november was er “opeens” een Coronavirus. Is dat geen plandemie? Inmiddels heeft de FED 9 biljoen (9.000.000.000.000,-) dollars bijgedrukt en de ECB doet min of meer hetzelfde: geld scheppen! Dat geld gaat via de banken naar de elite! De kleine ondernemers zitten gedwongen thuis en de arbeiders worden en masse ontslagen. Dit kan niet goed gaan en moet zo snel mogelijk stoppen!

Kortom: hang de vlag ondersteboven, stop de lockdown en teken de petities. Bent u een kleine ondernemer, stop dan met de lockdown en OPEN UP !!!

Share and Enjoy:

mr.drs.Bou

© www.boublog.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
maandag 21 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner