Waarom Aziaten meer gevaar lopen dan Europeanen bij coronavirus

imageVolgens berichten van artsen uit Huwan en omstreken is het mogelijk om voor de tweede keer geïnfecteerd te raken met het coronavirus.

Niet alleen dat, maar wanneer dit gebeurt, dan veroorzaakt dit dikwijls een fatale hartaanval.

Zoals we eerder hebben geschreven is misschien wel het moeilijkste om bij de berichtgeving over het virus Covid-19, de nieuwe naam voor het coronavirus, te achterhalen wat waar is en wat niet.

Het volgende is zo'n verhaal dat waar kan zijn of niet, maar wel belangrijk is, omdat als het blijkt waar te zijn dit nogal wat gevolgen heeft.

De kern van het verhaal is een bericht dat verscheen in de Taiwan News, waarin informatie vanuit Wuhan naar buiten komt van een Chinese arts die communiceert met een familielid in Engeland. Deze vertelt hoe hij en zijn collega's strijden tegen een vijand die steeds vernuftiger blijkt te zijn.

Zo krijgen de artsen daar te maken met een virus dat voor een tweede keer een infectie kan veroorzaken, maar niet alleen dat, die tweede infectie leidt in sommige gevallen tot een fatale hartaanval.

Een aantal mensen die genezen waren doordat hun immuunsysteem in staat bleek de indringers te lijf te gaan, kregen voor de tweede maal een infectie met hetzelfde virus. Echter, dan komt het verhaal dat door de medicijnen die zij kregen voorgeschreven er schade is veroorzaakt aan het hartweefsel en maken de aangemaakte antilichamen de situatie niet beter, maar slechter en sterven deze mensen door hartfalen.

Volgens de bron van de Taiwan News, die anoniem wil blijven omdat een vorige arts die uit de school klapte, keihard werd aangepakt door de autoriteiten en zelf uiteindelijk stierf als gevolg van een opgelopen besmetting, hebben we hier te maken met een heel slim virus, waarbij de incubatietijd één dag kan zijn, maar soms ook tot wel 24 dagen voordat er daadwerkelijk iets gebeurt. Iets dat trouwens ook door andere bronnen is bevestigd. Daarnaast zijn de gebruikte tests erg onbetrouwbaar, waardoor uiteraard ook veel mensen die wel besmet zijn niet worden opgespoord.

De grote boosdoener bij dit virus schijnt het stukje HIV materiaal te zijn wat kunstmatig is toegevoegd aan dit virus waar we al eerder over schreven en is tevens bewijs dat we hier wel degelijk te maken hebben met een biowapen. Daarnaast zijn er elementen van het SARS virus aan toegevoegd, hetgeen blijkt uit de genetische codering en wederom overtuigend bewijs is dat dit een laboratoriumvirus is.

De tweede, nog heftigere infectie veroorzaakt een zogenaamde cytokinestorm in het lichaam. 

Hypercytokinemie ook wel cytokinestorm is een mogelijk fatale reactie van het lichaam waarbij de T- en B-cellen afweersysteemmoleculen (cytokinen) uitscheiden die een ontstekingsreactie in het hele lichaam veroorzaken.

Deze ontstekingen beginnen vaak in de longen, maar verspreiden zich vervolgens over het gehele lichaam met uiteindelijk vaak desastreuze gevolgen. Dit soort cytokinestormen kwamen ook voor bij SARS patiënten en aangezien er delen van het SARS virus in Covid-19 zijn verwerkt is dit natuurlijk niet zo vreemd. Ook bij het bekende H5N1 vogelgriepvirus doen zich cytokinestormen voor en volgens een in 2012 uitgevoerd wetenschappelijk onderzoek wordt dit soms veroorzaakt door wat men noemt "therapeutische interventie".

En dan iets wat voor ons heel belangrijk kan zijn en dat is hoe het Covid-19 virus uiteindelijk het lichaam binnendringt. Uit een eerder gehouden onderzoek bij het SARS virus, blijkt dat coronavirussen vaak het lichaam binnendringen via een receptor die men Ace2 noemt.

Angiotensine-converterend enzym 2, ook wel afgekort tot ACE 2 is een exopeptidase dat de omzetting van angiotensine I naar het nonapeptide angiotensine 1-9, of de omzetting van angiotensine II naar angiotensine 1-7 katalyseert. ACE 2 heeft directe invloed op functioneren van het cardiovasculairsysteem. Het enzym bevindt zich dan ook voornamelijk in vasculaire endotheelcellen van het hart en nieren.

De ACE 2-receptoren zijn in studies aangewezen als plek waar het SARS-virus mensen binnentreedt. De uitbraak van het Wuhan-coronavirus in 2019-2020 laat een soortgelijk verloop zien via de ACE 2-receptoren.  

Echter, deze Ace2 receptoren komen in veel grotere concentraties voor bij Aziatische mensen dan niet Aziaten. De Ace2 receptor komt het minst voor bij mensen van Europese oorsprong en daar komt dan ook het verhaal vandaan dat Aziatische mensen vatbaarder zijn voor besmetting met het coronavirus en dat om die reden Europese mensen super verspreiders zijn van het virus omdat ze zelf vaak niets merken.

Wanneer we dan bedenken dat dit virus een biowapen is, dat het primair Aziatische slachtoffers maakt en dat het enorme economisch consequenties heeft voor China, dan vraag je toch af wie voordeel heeft bij de aanval met dit wapen?

Via allerlei routes is inmiddels duidelijk geworden dat de economie in China zo goed als stil staat en uiteraard gaat dit enorme gevolgen hebben, niet alleen voor China, maar ook wereldwijd.

Waarbij je dan kunt stellen dat een virus voor Amerika beter werkt dan een handelsoorlog om een concurrent uit te schakelen, maar dat mag je niet zeggen, want dat is een complottheorie en daarom zeggen we het ook niet.

Keer op keer komt bij al die infecties weer naar voren dat hoe beter je immuunsysteem werkt, des te beter je uitgerust bent om eventuele aanvallen op de lichaam af te slaan. 

Maak daarom gebruik van het Orjana aanbod van deze week om de door Mike Adams van Natural News als beste geteste bio chlorella te kopen met een aantrekkelijke korting. De Orjana chlorella en de Clean Chorella van Mike Adams komen van dezelfde leverancier uit Taiwan.

Bestel of de 100 gram verpakking of de 250 gram verpakking met tien procent korting als je de kortingscode "immo10" invoert. Deze aanbieding is geldig tot en met maandag 24 februari 2020.

* codes die niet worden ingevuld is het daarvoor bestemde kortingsbonnenveldje komen niet in aanmerking voor de korting.

Voor wie is vergeten hoe geweldig een goede kwaliteit chlorella voor je lichaam kan zijn, verwijzen wij naar dit eerdere artikel.

Redactie

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 22 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner