Waarom die enorme push voor niet geschikte medicijnen bij coronapatienten?

Natuurlijk willen mensen heel graag zo snel mogelijk beter worden als ze ziek zijn geworden als gevolg van "het virus"  en dus worden er volop allerlei chemische medicijnen geslikt.

Wanneer we echter beseffen dat datgene wat wij het virus noemen het resultaat is van een aanslag op het lichaam, dan wordt het een heel ander verhaal.


Van alle middelen waarmee wordt geëxperimenteerd in ziekenhuizen haalt chloroquine het vaakst de voorpagina's.

image

Het is wel bijzonder om op te merken hoe sommige mensen schuimbekkend reageren als iemand wijst op de gevaren van het gebruik van chloroquine bij corona patiënten. Alsof het lot van de wereld afhangt van het gebruik van dit middel en dat wanneer niet iedere corona patiënt dit middel krijgt voorgeschreven hel en verdoemenis wacht, waarbij eenzelfde lot wacht voor eenieder die tot voorzichtigheid durft te manen.

Via een lezer ontvingen wij het volgende bericht (dank!) met een link naar een artikel waar duidelijk wordt gemaakt dat chloroquine ook wordt ingezet bij kankerbehandelingen om het effect van de chemo te versterken.

Het beruchte middel chloroquine werkt tegen klachten na bestraling. Misschien daarom dat sommige mensen er baat bij hebben in deze crisis.

Wij hebben hierop het volgende terug geschreven:

Wat ons bekend is is dat chloroquine zink de cellen in dwingt. Zink heeft een ontstekingsremmende werking. Primaire effect lijkt te zijn dat de ontsteking wat wordt geremd maar de oorzaak wordt wederom niet aangepakt.

Ontstekingsremmend is eigenlijk immuun onderdrukkend. Dat lijkt dus in eerste instantie een goede benadering maar op de lange termijn zorgt het juist voor grotere problemen. Dit middel past exact bij de big farma approach, symptoombestrijding en niet genezen.

Nu is het natuurlijk onmogelijk om iets te bestrijden met medicijnen wanneer we niet te maken hebben met een ziekte maar met de effecten van, inderdaad, straling. Je these is dus heel logisch en kloppend maar beperkt zich dus tot tijdelijke symptoomverlichting.

Wat we zien nu met 5G effecten vergeleken met chemo en straling is dat onze cellen reageren met een immuunreactie en stoffen uitscheiden waardoor we ziek worden als dat lang genoeg doorgaat op een schaal die groot genoeg is.

Niet verwonderlijk dat Gates, Zuckerberg en big farma vele miljoenen gaan investeren om chloroquine beschikbaar te maken. (op zichzelf al een red flag wat ons betreft). Een oud middel dat lag onder te stoffen wordt ineens weer winstgevend.

Het lijkt alsof we een werkend middel hebben en als mensen dan later weer ziek worden dan kunnen we zeggen dat het een mutatie betreft. Het mes snijdt weer aan vele vele kanten.

Natuurlijk proberen artsen van alles om te proberen hun patiënten weer op de been te krijgen en onderdeel daarvan wordt gevormd door het met toestemming van de patiënt gebruiken van medicijnen die eigenlijk daarvoor niet zijn bedoeld (off label). Dat er een gevaar kleeft aan het gebruik van dit soort medicamenten bij patiënten met onderliggende condities is evident. Om dat te ontdekken hoef je geen medicus te zijn, het lezen van de bijsluiter is meer dan voldoende om dat vast te kunnen stellen.

Daarbij komt dan uiteraard ook nog het feit dat uit steeds meer bewijzen blijkt dat het virus niet is wat ons wordt verteld. Dat het geen in elkaar gedraaid virus is, maar het resultaat van een heftige aanval op het menselijk lichaam, waardoor cellen genetisch materiaal uitscheiden dat dan vervolgens een virus wordt genoemd.

Daarnaast komen er getuigenissen van artsen zoals Dr. Kyle-Sidell, hoofd van een Intensive Care (IC) unit in New York, die na het behandelen van talloze patiënten tot de conclusie komt dat we hier te maken hebben met ziekteverschijnselen zoals hij die nog nooit heeft meegemaakt. De symptomen lijken op die van mensen in een vliegtuig dat op 30.000 voet opeens te maken krijgt met het wegvallen van de cabinedruk, waardoor ze gebrek krijgen aan zuurstof. Dit wordt hoogteziekte genoemd.

Deze symptomen komen exact overeen met verschijnselen die je kunt verwachten bij mensen die worden blootgesteld aan 5G. En als dit zo is, dan is het gebruik van ieder bestaand soort chemisch medicijn vrij zinloos. Natuurlijk worden er altijd wel ergens goede resultaten gemeld, maar zouden die er niet ook zijn als er niets werd gedaan?

Aangezien artsen degenen zijn die corona patiënten behandelen is het interessant om hen te vragen naar hun ervaringen met bepaalde medicamenten. In een dergelijk onderzoek werd 6.227 artsen in 30 verschillende landen gevraagd wat bij hen de beste resultaten heeft gegeven voor wat betreft medicijnen. Het zijn allemaal artsen die corona patiënten hebben behandeld die zich verzameld hebben op een medisch sociaal platform genaamd Sermo. Het is weliswaar een bonte samenwerking van allerlei farmaceuten en andere mainstream organisaties, maar desondanks mogelijk interessant.

In het volgende plaatje zie je de resultaten. Klik op het plaatje voor een grotere afbeelding. 

xxx


Je ziet dat gemiddeld 37 procent van de artsen van mening is dat chloroquine de beste behandeling is voor corona patiënten. Dat is iets meer dan een derde en dat is geen hoog percentage. Wat opvalt is dat het middel in Italië en Spanje verreweg de meest favoriete behandelmethode is en dat zijn tevens de landen met verreweg de meeste doden, maar dat zal wel op toeval berusten.

Wat het meest opvallend is in bovenstaande plaatje is dat nietsdoen bijna net zo hoog scoort als het behandelen van corona patiënten. Dit percentage komt uit op 32 procent en staat daarmee op de derde plaats.

Wat verder opvalt is dat ondanks dat er heel goede resultaten zijn gemeld met vitamine C dit niet als mogelijke behandeloptie wordt gemeld. Vitamine C kan zich binden aan schadelijke stoffen waardoor er meer cellen vrijkomen in de bloedbaan om zuurstof te kunnen binden. Van 5G is bekend dat het zuurstof absorbeert.

De manier waarop vitamine C wordt gedemoniseerd door de Nederlandse mainstream media zoals hier en hier, laat zien dat men niet wil dat mensen hun natuurlijke immuunsysteem versterken. En dat is in feite het enige dat corona patiënten kan genezen.

In dat opzicht maakt het niet zoveel uit of je gelooft dat er echt een virus is, of dat je gelooft dat deze ziekte wordt veroorzaakt door 5G, in beide gevallen is er sprake van een aanval op je lichaam en is de enige manier om deze aanval te bestrijden via je eigen immuunsysteem.

En nu we het toch over 5g hebben: Youtube heeft laten weten dat alle video's die een verband leggen tussen het coronavirus en 5G onmiddellijk van het platform zullen worden verwijderd.

Waarom zijn ze zo bang dat mensen een verband leggen tussen het coronavirus en 5G? Youtube is trouwens niet de enige, want alle grote platformen zullen min of meer hetzelfde gaan doen in het kader van: al het mogelijke doen om de waarheid te verhullen.

De grote techbedrijven spraken eerder af om samen te gaan werken tegen nepnieuws. Bedrijven als Facebook, Twitter, Microsoft, Google en Reddit, Youtube en LinkedIn hebben daartoe een verklaring ondertekend.

De wereld wordt gehersenspoeld met berichten dat er “medicijnen” nodig zijn tegen het coronavirus, terwijl het enige dat werkelijk nodig is, een sterk goed werkend immuunsysteem, wordt genegeerd en de middelen die daarbij zouden kunnen helpen worden gedemoniseerd.

Van de chemische medicijnen naar vaccinaties is natuurlijk maar een kleine stap. De gevaarlijke Crypto Bill Gates wil maar liefst zeven vaccinatiefabrieken uit de grond stampen, dit alles om de mensheid “te helpen” uiteraard, want wij hebben nu eenmaal de gewoonte om de meest gore misdadigers, weldoeners te noemen.

Voordat een vaccin beschikbaar is, zijn we anderhalf jaar verder, voorspelt de miljardair. Hij wijst naar de maatregelen als 1,5 meter afstand houden, geen mensen ontmoeten, en het sluiten van scholen en horeca. Er zullen pijnlijke maatregelen nodig blijven ’totdat we de wereld gevaccineerd krijgen’, aldus Gates. „Dat is een forse opgave, maar dat is waar we heen moeten.”

Gebruik je gezond verstand, doe zelf onderzoek en zorg dat je zo sterk en gezond mogelijk blijft. Komende week kun je gebruikmaken van het Orjana aanbod voor onze lezers.

Aan de hand van talloze onderzoeken in Amerika en Europa is wetenschappelijk aangetoond dat chlorella zich bindt aan zware metalen en andere giftige stoffen. Chlorella wordt behalve als krachtige reiniger ook gezien als een ‘beauty food’, omdat door de reinigende eigenschappen je huid er al snel gezond en stralend uit gaat zien.

Het gebruik van chlorella heeft alleen zin als je een schone en biologische kwaliteit koopt. Die chlorella wordt in Amerika verkocht onder de merknaam Clean Chlorella en is als beste getest door Mike Adams. (De PPAR 3 in 1 formule van Orjana is afkomstig van dezelfde kwalitatief hoogstaande leverancier en bevat naast sorokiniana chlorella ook spirulina en DHA uit rode alg en vinden wij ook een interessant produkt.)

Dezelfde chlorella als die van Mike Adams is in Nederland te verkrijgen onder de merknaam Orjana en kan deze week door Niburulezers worden aangeschaft met 10 procent korting op alle verpakkingen. Vul bij het afrekenen de code "gezondheid10" in. Deze aanbieding is geldig tot en met dinsdag 14 april 2020.

* codes die niet worden ingevuld is het daarvoor bestemde kortingsbonnenveldje komen niet in aanmerking voor de korting.

Wie is vergeten hoe geweldig een goede kwaliteit chlorella voor je lichaam kan zijn, verwijzen wij naar dit eerdere artikel.

Redactie

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 19 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner