By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

 

Waarom je kijkt naar een film

Ik ga het maar één keer spellen voor degenen die verdwaald zijn en niet de honderden aanwijzingen registreren die ik je heb laten vallen. Hier gaan we 1 keer. Let goed op.

Je kijkt naar een film. Veel van wat je ziet, is volkomen onzin en nep. Het is met opzet zo schandalig om op dat punt je aandacht te trekken. Het zal doorgaan totdat het dat doel volledig heeft bereikt. Er is geen Biden-voorzitterschap. De echte Biden is lang geleden samen met Clinton geëxecuteerd voor zijn misdaden. Nee, die vrouw in het paars was laatst Hillary Clinton niet. Je ziet acteurs, sommigen hebben maskers. Daarom noemt Bidan zichzelf steeds de maskerpresident. Dit betekent dat zij de goeden in deze film zijn in het team van vrijheid. Deze hele verkiezing was nep, samen met een neppe inauguratie. Valse uitvoerende bevelen. Nep ovaal kantoor. Het is allemaal onzin. Wakker worden.

Het leger controleert ons land nu tot de nieuwe verkiezingen over een paar maanden. Insurrection Act is getekend. EO uit 2018 is volledig van kracht. Dingen zullen binnenkort openbaar worden gemaakt. Hopelijk kun je eerder wakker worden, zodat je tijdens het proces geen hartaanval krijgt. Ze hebben echt geprobeerd onze verkiezing te stelen, dat deel is echt. Trump wist dit en stond het toe om hen te ontmaskeren en de betrokkenen te arresteren en zal een blockchain-fraudebestendig verkiezingssysteem implementeren dat al in augustus 2020 was gepatenteerd. Hij sloeg de corrupte rechtbanken van het 9e circuit over omdat ook zij gecompromitteerd waren en ging voor 100% FISA. Dit is een totale militaire operatie. Het doel was om deze boeven eerst te arresteren en te verwijderen voordat ze ooit een verkiezing zouden winnen.

Bovendien bezat het Vaticaan het corrupte DC-bedrijf en dat is het niet langer. Het zal binnenkort een republiek zijn waarvoor het volgens de grondwet staat zoals oorspronkelijk bedoeld. U krijgt daarbij een geschiedenisles en een goed begrip van de grondwet. Veel corrupte DC-ratten en Hollywood-pedofielen zijn naar de gevangenis gegaan en / of leidinggevend geweest voor misdaden van hoogverraad, samenzwering. Veel meer zijn bezig om gerechtigheid te bereiken via militaire tribunalen. Dingen zullen binnenkort openbaar worden gemaakt, geen geheimen meer, geen games meer. Er zijn veel acteurs in de film, niet alleen de dubbele komiek van Bidan. Wie is wie op dit punt is een beetje een mysterie. We weten niet precies wie wie is 100%. Sommigen spelen vanaf het allereerste begin een rol. Anderen sloegen om voor een deal en spelen nu een rol in deze film.

Het beste wat je nu kunt doen, is gewoon wakker worden voor de waarheid dat je, als je dat wordt getoond, moed moet hebben dat communisten geen echte macht over ons land hebben en uitkijken naar de dingen die Trump al lang geleden al voor je heeft gepland. Ik zal je nu waarschuwen, de dingen zullen vanaf hier vreemder worden. Als je oplet en luistert naar wat ik je hier heb verteld, zul je lachen. Als je naar de mockingbird-media CNN of FAUX NEWS kijkt, zul je huilen. Wat je ook doet, bel alsjeblieft geen president van Joe Biden. Hij is echt allang weg en zijn dubbelganger heeft geen kracht.

Geniet van de voorstelling. 🍿 🍿

Bron: t.me/maddogholland

 

Reacties 1

Aafke op zondag 24 januari 2021 11:05

Goed stuk

Goed stuk
Gast
donderdag 04 maart 2021

Zoeken

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Rutte ontwijkt moeilijke vragen toeslagenouder: ‘Er zijn ook heel veel dingen wel goed gegaan’
02 maart 2021
hij mag niet weg van de elite, hij zit daar om het plan u...
YouTuber bespotte voorheen Covid-19 vaccinatie-critici – Nu geeft hij toe: “Ik heb vaccinschade”
01 maart 2021
Al die mensen die continue wappie roepen zullen erop teru...
Willekeurige partner