Waarom komt Hillary Clinton ineens zo prominent in beeld? (Update)

Twee jaar geleden deden de meest wilde verhalen de ronde over Hillary Clinton die met een enkelband zou rondlopen en dat het niet lang zou duren voordat ze achter de tralies zou verdwijnen.

Nu verschijnt ze opeens weer heel prominent in beeld en zal ze waarschijnlijk een rol spelen die niemand had verwacht.

Update: 16 februari 2020

Het ziet er toch naar uit dat Hillary Clinton niet gaat verdwijnen naar Guantanamo Bay waar ze uiteraard thuishoort, maar zoals we voorspelden in het originele artikel, een gooi gaat doen naar de positie van vicepresident als running mate van de Chazaarse oligarch en miljardair Michael Bloomberg.

Michael Bloomberg wordt gezien als een van de grootste kandidaten om de voorverkiezingen bij de Democraten te winnen en het daarna voor het presidentschap op te nemen tegen huidig president Donald Trump. Daarom wordt achter de schermen al volop bekeken wie hij in dat geval als ‘running mate’ kan vragen.

Peilingen binnen de Democratische partij zouden uitgewezen hebben dat veel partijleden achter de combinatie Michael Bloomberg en Hillary Clinton staan. De gewezen burgemeester van New York denkt er daarom effectief over na, hebben bronnen binnen zijn campagneteam verklaard aan The Drudge Report.

xxx

En als Hillary eenmaal vicepresident is, dan is van alles mogelijk zoals een lezer schreef:

Stel dat ze winnen, zal Hitlary er alles aandoen, om naast de eerste vrouwelijke vice-president van de VS, ook de eerste vrouwelijke president te worden. Een ongeluk zit in een klein hoekje...

Origineel artikel: 3 februari 2020

Het is precies twee jaar geleden dat er een stroom aan berichten verscheen in een deel van de Nederlandse alternatieve media.

Zoals deze:

Is het niet uitermate vreemd, dat dit puur toeval zou zijn, dat zowel Chelsea Clinton, als haar moeder, als John McCain, met een brace lopen, om hun voet/been steun te geven. Eenvoudiger gezegd: je mag aannemen dat het hier om een ‘camouflage’ gaat van een aangebrachte enkelband..? En als het werkelijk om een ongeluk gaat, is het dan niet vreemd dat ze allemaal hun rechtervoet hebben ‘bezeerd’..? Kortom, waar rook is, is vuur. En die rook is al te zien, sinds het ondertekenen van een zogenaamde ‘executive order’ door president Trump, half december.

Of deze:

Ook Hillary lijkt een dergelijke enkelband te dragen. Hij werd zichtbaar, toen ze haar ‘orthopedische laars’ niet meer droeg. Het bevestigt de geruchten dat prominente Cabal-leden na hun arrestatie een deal hebben gesloten en daardoor tijdelijk op vrije voeten blijven. De arrestatie van Hillary kan door de mainstream media worden uitgelegd als een dictatoriale neiging van Trump om zijn politieke tegenstanders uit het veld te ruimen. Ik kan geen andere reden bedenken waarom ze nog niet in hechtenis is genomen.

We zijn inmiddels ruim twee jaar later en zoals iedereen kan constateren is er helemaal niets gebeurd en loopt Hillary Clinton nog altijd vrolijk rond en dat niet alleen, ze heeft plannen. Ook is er niets gebeurd met de veel tam tam aangekondigde vervolging van de Clinton Foundation zoals we onlangs schreven.

Hillary is de afgelopen weken heel veel te zien en horen in televisieprogramma's en dat gebeurt uiteraard met een reden. Afgelopen december schreven wij het volgende over Hillary:

Het nieuws is vaak niet zwart of wit en je moet tussen de regels lezen om erachter te komen wat de Sekte des Doods in petto heeft voor de wereld en dus ook voor de toekomst van Amerika.

Daar zien we nu langzamerhand de contouren ontwikkelen van de komende Amerikaanse "strijd" om het presidentschap en uiteraard bepaalt de Sekte wie wel of niet gaat winnen of wie in ieder geval één van de twee door hen goedkeurde kandidaten gaat worden waaruit de bevolking uiteindelijk kan kiezen.

Zelfs de kandidaten zelf weten vaak nog niet of zij zullen worden goedgekeurd/geselecteerd of onder de trein geworpen als ze hun houdbaarheidsdatum hebben bereikt voor de Sekte.

Iemand die in die positie verkeert, is Hillary Clinton. Zij weet op dit moment niet zeker wat haar lot zal zijn en dat van Bill, dus moet ze zich nog even helemaal op de vlakte houden als haar wordt gevraagd of ze misschien alsnog gaat deelnemen aan de komende presidentsverkiezingen.

Nu echter komt er meer duidelijkheid over de rol die zij zal gaan spelen bij de komende Amerikaanse presidentsverkiezingen.

In een interview met Variety heeft ze gezegd dat hoewel ze nog steeds heel graag mee zou willen doen aan de presidentsverkiezingen ze dit toch niet gaat doen, maar al haar steun zal geven aan de door de Democratische partij genomineerde kandidaat.

Volgens een aantal politieke commentatoren betekent dit dat zij bijvoorbeeld een deal zal maken met Creepy Joe Biden of Michael Bloomberg als die de nominatie zouden winnen. Zij zou een absolute stemmentrekker zijn als zij mee zou doen als de toekomstige vicepresident van de Verenigde Staten.

Alles en iedereen is het er wel over eens dat ze niet meer in een positie verkeert om zelf te gaan voor het presidentschap, maar wel de ideale persoon is om de Democratische kandidaat wellicht over de finalestreep te trekken.

Zo schreef journalist Douglas MacKinnon in The Hill: "Als ik in het Trump kamp zou zitten, dan zou dit scenario mij koude rillingen bezorgen.

Op de vraag of Hillary genoegen zal nemen met het spelen van de tweede viool, is het antwoord van MacKinnon een "ja". De redenen die hij daarvoor geeft zijn dat ze hoe dan ook wraak zou willen nemen op Donald Trump voor haar nederlaag in 2016 en als ze voor vicepresident gaat dan heeft ze vanuit die positie gedurende de campagne carte blanche om Trump helemaal met de grond gelijk maken. Veel effectiever dan dat ze dat zou kunnen doen als ze voor president zou gaan, omdat ze met veel minder beperkingen te maken heeft.

Daarnaast zou ze de eerste vrouwelijke vicepresident ooit zijn van de Verenigde Staten, maar volgens MacKinnock zijn haar overwegingen louter persoonlijk.

En uiteraard vanuit het standpunt van de sekte zou zowel Biden/Clinton een goed team zijn, maar ook Bloomberg/Clinton. Bij pedofiel creepy Joe ligt er een metershoog dossier waarbij hij in toom (gechanteerd) kan worden en voor Hillary geldt hetzelfde (Haïti kindermisbruik, Pizzagate). En mocht het Bloomberg worden in plaats van Biden dan hebben ze een lid van de sekte, dus ook geen probleem.

Wie uiteindelijk gaat "winnen" zal afhangen van welke kandidaten op dat moment het beste passen in de plannen van de sekte.

Redactie

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 29 oktober 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Landelijk protest
  1.   29th okt, 2020 06:00

Laatste reacties....

De aap in Ankara op de voorpagina van Charlie Hebdo na de aanval op Macron
29 oktober 2020
Erdogan heeft gelijk.en aanslagen.ja daar krijgen de Islam de schuld v...
Sirenes in Compiègne wanneer de avondklok ingaat
27 oktober 2020
Echt er gebeuren enge dingen op de wereld en wij moeten onze bek maar ...
Sirenes in Compiègne wanneer de avondklok ingaat
26 oktober 2020
Als de avondklok in gaat ! Je verwacht elk moment dat de eerste bommen...
Willekeurige partner